WordPress Onderhoudsabonnement voor Optimale Prestaties en Veiligheid.

Kies voor het onderhoud en de beveiliging van uw website door Globeview en geniet van een veilige, stabiele en snelle website, terwijl u tegelijkertijd onnodige uitgaven vermijdt. Onze onderhoudsabonnementen zijn flexibel en kunnen volledig worden aangepast aan wat uw website nodig heeft.

Business "Meest gebruikt"

wordpress logo
Elementor Pro Logo
sucuri logo
wordpress logo

Ideaal voor kleine websites of blogs die hun prestatie belangrijk vinden.

€ 30 p/m

€ 360 per jaar vooraf gefactureerd

*Betaal vooraf en krijg geld terug voor de tijd die u niet gebruikt.

Business "Uitgebreid"

wordpress logo
Elementor Pro Logo
sucuri logo
WPML

Perfect voor middelgrote websites of kleine e-commerce sites.

€ 45 p/m

€ 480 per jaar vooraf gefactureerd

*Betaal vooraf en krijg geld terug voor de tijd die u niet gebruikt.

Enterprise

wordpress logo
Elementor Pro Logo
sucuri logo
woocommerce

Ontworpen voor grote e-commerce sites of sites met hoge bezoekersaantallen.

€ 60 p/m

€ 600 per jaar vooraf gefactureerd

*Betaal vooraf en krijg geld terug voor de tijd die u niet gebruikt.

Onze premium diensten

Bij Globeview versterken we uw WordPress-website met premium diensten, waarbij we een zorgeloze ervaring en garantie tot optimaal functioneren bieden, allemaal binnen flexibele, maandelijks opzegbare abonnementen.

Beveilingsupdates

Essentieel voor bescherming tegen nieuwe cyberdreigingen.

Bruteforce Attack prefentie

Blokkeert geforceerde toegangspogingen effectief.

Database opschonen

erhoogt snelheid en efficiëntie van uw site.

Plugin updates

Houdt functies veilig en optimaal werkend.

Veiligheidscheck

Controleert en beveiligt uw website grondig.

Maandelijks Opzegbaar

Flexibel abonnement, elke maand eenvoudig opzegbaar.

Wordpress Onderhoudscontract contact

Heeft u interesse in ons WordPress onderhoudsabonnement?

Klaar om je website te optimaliseren en te laten presteren? Geef ons je website en de gewenste startdatum. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud via onze geavanceerde WordPress cloud servers en bieden op maat gemaakte WordPress hosting. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw unieke behoeften.

Gebruik van je eigen hosting is slechts bij uitzondering mogelijk, omdat onze hoogwaardige tools essentieel zijn voor het bereiken van optimale prestaties en maximale tevredenheid. Kies voor ons digital agency en ervaar een service die jouw verwachtingen overtreft. Upgrade nu en laat ons de potentie van je digitale aanwezigheid volledig ontsluiten.

WordPress onderhoudsabonnement voorwaarden

1. Plug-ins worden uitsluitend geïnstalleerd door Globeview.
2. Onze garantie vervalt mocht je zelf administrator rechten willen en plug-ins installeren.
3. Abonnementen worden per afgesproken periode gefactureerd opzegtermijn 1 maand.
4. Globeview is niet aansprakelijk voor de inhoud van plug-ins omdat wij deze niet verkopen maar alleen installeren.
5. Premium plug-ins gebruiken een licentie, voor de meeste plug-ins duurt deze licentie 1 jaar. Zonder geldige licentie kan je wel nog gebruik maken van de plug-in maar kan je deze niet meer updaten. Plug-ins die niet geüpdatet zijn, kunnen functionaliteit verliezen. Het wordt daarom altijd aangeraden om een licentie te hebben. Licentie kosten zijn voor eigen rekening.
6. Om kwaliteit en garantie te bieden, onderhouden wij alleen op onze eigen razendsnelle cloud WordPress hosting servers.

Wat houdt het WordPress Total Care Plan precies in?

Het Total Care Plan omvat alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze WordPress-ervaring: betrouwbare hosting, dagelijkse back-ups, continue beveiligingsmonitoring, prestatieoptimalisatie, en toegewijde ondersteuning. Met dit plan richten we ons op de technische kant, zodat jij je kunt focussen op je content en je bedrijf.

SEO-prestaties beginnen met een solide basis: snelle laadtijden, sterke beveiliging, en regelmatige updates. Ons plan zorgt voor deze essentiële elementen door middel van geavanceerde WordPress hosting en onderhoud, wat een directe positieve invloed heeft op je zoekmachine ranking.

Absoluut. Ons Total Care Plan omvat 24/7 beveiligingsmonitoring en regelmatige beveiligingsupdates om je website te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. We zorgen ervoor dat je WordPress-site veilig en beveiligd is tegen hackers.

 Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan grijpen we onmiddellijk in. Ons team herstelt je website zo snel mogelijk en neemt maatregelen om toekomstige aanvallen te voorkomen. We staan klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Dagelijkse back-ups zijn standaard onderdeel van ons Total Care Plan. Zo kun je altijd snel herstellen van eventuele problemen zonder dataverlies.

Zeker! Onze WordPress hosting en onderhoudsdiensten zijn geoptimaliseerd voor maximale prestatie. We monitoren je website voortdurend en passen aan waar nodig om ervoor te zorgen dat je site snel en soepel blijft draaien.

Ons Total Care Plan is meer dan alleen hosting; het is een compleet zorgpakket voor je WordPress-site. Met persoonlijke aandacht, proactieve ondersteuning, en een focus op prestatie en veiligheid, onderscheiden we ons door onze toewijding aan jouw succes.

Ja, ons plan omvat volledige ondersteuning voor het updaten van thema’s en plugins. We zorgen ervoor dat je site altijd up-to-date is met de nieuwste functies en beveiligingspatches.

 

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.