Exclusieve visitekaartjes & ontwerp

Een goede eerste indruk maken met een professioneel visitekaartje?

“Helemaal op maat ontworpen de eerste indruk maak je immers maar 1 keer.
Visitekaartjes zijn te krijgen in verschillende varianten van afwerking:  Spotlack / Spot-uv / Matvernis / Mat / Beschrijfbaar”

Grafische vormgeving

Exclusieve visitekaartjes

Aan de hand van je visitekaartje kun je je onderscheiden. Beschik je over een uniek visitekaartje dat totaal anders is dan andere visitekaartjes, dan valt uw visitekaartje op. Een visitekaartje bevat vaak het logo van je bedrijf, maar ook een herkenbare huisstijl. Vaak is dit een unieke huisstijl die ook terug te zien is op de website van het bedrijf.

Een visitekaartje dat een unieke huisstijl bevat zorgt ervoor dat je je echt kunt onderscheiden t.o.v. van andere bedrijven. Mensen zullen je bedrijf langer op hun netvlies houden wanneer je unieke visitekaartje overhandigt.

Bent je op zoek naar een exclusief visitekaartje voor je bedrijf? Hier helpen wij je graag mee. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe visitekaartjes met een unieke uitstraling. Onze visitekaartjes zijn van hoogwaardige kwaliteit papier met een spot UV laag en plastic pasjes.

Visitekaartje laten ontwerpen? Met een grafisch ontwerper van Globeview ben je verzekerd van een creatief ontwerp en prachtig drukwerk.
Al meer dan 15 jaar ontwerpen wij visitekaartjes en verzorgen wij het drukwerk voor ZZP’ers, MKB en grote bedrijven.

Wij luisteren aandachtig naar je wensen en ideeën en maken hierop graag een uniek en exclusief ontwerp van je visitekaartje.

Door onze centrale ligging in Heerlen zijn wij goed en snel te bereiken en kunt je bovendien gratis parkeren.
Afstand binnen 15 minuten: Kerkrade Heerlen Voerendaal Simpelveld Bocholtz Gulpen Vaals en Landgraaf.

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.