logo globeview

Prijslijst

Grafische vormgeving Heerlen - Ontwerpbureau  Heerlen

  • Professioneel logo laten ontwerpen?
  • Ontwerpbureau Heerlen bij centrum
  • Logo laten maken rechtenvrij
  • Logo en huisstijl laten maken Heerlen Limburg

Grafische vormgeving Heerlen neem contact op voor vragen?

Wat Kost een hijsstijl?
Maken jullie ook drukwerk?
Ontwerp van website of webshop kunt u terecht bij grafische vormgeving Heerlen het ontwerpbureau uit Heerlen.

Grafische vormgeving Heerlen Ontwerpbureau

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om voorop te lopen in de ontwikkeling van nieuwe trends. Dit betekent niet alleen dat u moet weten wat er speelt, maar ook dat u moet laten zien dat u daadwerkelijk actief bent en inspeelt op de veranderingen in de sector. Met een goed ontworpen bedrijfslogo en website kunt u dit bereiken.

Wat is grafische vormgeving?

Grafische vormgeving is een vakgebied dat zich bezighoudt met het ontwerpen en aanpassen van beelden voor visuele communicatie. Dit kan variëren van het ontwerp van een logo of huisstijl tot aan de layout van een website of brochure. Een grafisch ontwerper maakt gebruik van kleur, vorm, typografie en beeldtaal om een bepaalde boodschap over te brengen.

De verschillende soorten grafische vormgeving

In een grafisch ontwerpbureau werken verschillende soorten ontwerpers met verschillende focusgebieden. Zo is er een webdesigner die zich bezig houdt met het maken van websites, een logo- en huisstijlontwerper die zich bezig houdt met het bedenken en maken van bedrijfslogo's en -huisstijlen en een uitvoerend vormgever die zich bezig houdt met het uitwerken van ontwerpen tot drukklare bestanden.

Ontwerpbureau Heerlen

Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerpbureau in Heerlen, dan ben je bij Ontwerpbureau Heerlen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's, huisstijlen, websites, magazines en advertenties. Daarnaast verzorgen wij ook de drukwerk voor onze klanten. Wij werken met een team van ervaren en creatieve ontwerpers die altijd klaar staan om jouw wensen om te zetten in een uniek en professioneel ontwerp.

Logo laten ontwerpen

Als u een nieuw logo nodig hebt, of uw huidige logo wilt laten aanpassen, kunt u terecht bij ontwerpbureau Heerlen. Wij maken unieke en prikkelende logo's die perfect aansluiten op uw bedrijf of organisatie.

Wat maakt onze logo's zo uniek? We maken gebruik van de laatste grafische technieken om ervoor te zorgen dat uw logo er altijd professioneel en up-to-date uitziet. Bovendien zijn onze logo's herkenbaar en onthoudbaar, zodat uw doelgroep u snel kan vinden en onthouden.

Of het nu gaat om een eenvoudig teken of een complexe illustratie, wij helpen u graag met het maken van het perfecte logo!

Ontwerpbureau Limburg – Grafisch Ontwerper in Heerlen

Een ontwerpbureau in Limburg met vele jaren ervaring in diverse ontwerp gebieden, is Globeview. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, een website, drukwerk, social media design of het ontwerpen van een gehele huisstijl, Globeview is helemaal thuis in al deze takken van grafisch ontwerp. Globeview is gevestigd in Heerlen, om precies te zijn in het Carbon6 gebouw in het Maankwartier, samen met een groot aantal andere creatieve ondernemers.

Website ontwerp Limburg

Een website is een digitaal visitekaartje van een onderneming. Een stijlvolle en professionele website is dan ook onmisbaar voor ieder bedrijf. Eén van de belangrijkste factoren die een website tot een goede website maakt, is het ontwerp waarop de website is gebaseerd. Denk hierbij aan een logisch en terugkerend kleurgebruik op de website, maar ook de stijl en inrichting van de pagina’s en eventuele navigatie menu’s en/of knoppen op de website. Dit alles samen maakt een website tot een stijlvol geheel en zorgt ervoor dat bezoekers zich direct aangesproken voelen bij het zien van de homepagina.

Hierdoor zullen bezoekers de website minder snel verlaten en verder rondkijken op de website, om bijvoorbeeld hierna contact op te nemen of een aanvraag te doen.

Webdesign

Unieke logo's waar we trots op zijn!

Stijlvolle en duidelijk herkenbare logo’s

Een onderdeel van een bedrijf dat eigenlijk altijd wel op een website terug te vinden is, maar natuurlijk ook voor veel andere doeleinden gebruikt wordt, is een logo. Een logo is onderdeel van de identiteit van een bedrijf. Ieder bedrijf heeft zijn eigen logo en een goed logo zorgt voor een hoog onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. Doordat het logo op zoveel plaatsen terugkomt, is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan bij het kiezen van een logo. Globeview kan van dienst zijn bij het ontwikkelen van een professioneel en aantrekkelijk logo voor ieder type bedrijf.

Een sprekende huisstijl laten ontwerpen

Ook iets dat je op verschillende plekken binnen een bedrijf ziet terugkomen, is de huisstijl van een onderneming. Net zoals het logo van een bedrijf, is ook de huisstijl iets dat onderdeel is van de ‘identiteit’ van een onderneming. Het logo zelf is ook weer onderdeel van de huisstijl, maar de huisstijl is veel breder dan alleen dat.

Denk bijvoorbeeld aan kleuren die gebruik worden, de lettertypes en de gebruikte achtergronden. Al dit soort aspecten bij elkaar vormen de huisstijl van een onderneming en zorgen ervoor dat een onderneming herkenbaar en vertrouwd overkomt bij klanten. De huisstijl kan online terugkomen, maar ook op andere niet digitale bedrijfsuitingen, zoals op visitekaartjes en bedrijfsauto’s.

Grafische vormgeving

Drukwerk ontwerpen

Ook voor het laten maken van grafische ontwerpen ten behoeve van diverse gedrukte materialen, kun je terecht bij Globeview. Denk hierbij onder andere aan het laten ontwerpen van een flyer, visitekaartjes, een poster of banner. Dergelijke gedrukte materialen zijn onmisbaar tijdens bijvoorbeeld het bijwonen van een vakbeurs of tijdens zakelijke evenementen, maar kunnen ook uitermate handig om uit te kunnen delen aan (potentiële) klanten na afloop van een gesprek of bespreking. Op het drukwerk kan uiteraard de huisstijl van een onderneming weer terugkomen, evenals het logo. Bij het ontwerpen van drukwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wat jouw wens ook is, Globeview zet deze gegarandeerd om in een krachtig en stijlvol ontwerp.

 

Voorbeelden logo & drukwerk

Wij maken ook complete huisstijlen, drukwerk en complete websites

Social media ontwerpen

Een professionele website is een onmisbaar aspect voor iedere onderneming, maar ook de diverse social media kanalen nemen een steeds prominentere rol in binnen de hedendaagse bedrijfsvoering. Bijna ieder bedrijf doet tegenwoordig dan ook aan klantenbinding via social media. Het type social media platform kan verschillend zijn (of er kan gebruik worden gemaakt van een combinatie van meerdere platformen), maar de boodschap dient in alle gevallen krachtig en eenduidig te worden overgebracht. Om dit doel te bereiken, is een goed ontwerp nodig om te gebruiken op de social media kanalen van een bedrijf. Klanten dienen direct te kunnen zien en herkennen met wie zij te maken hebben. Dit kan door bijvoorbeeld bereikt worden door het laten terugkeren van de huisstijl van een onderneming en het logo te verwerken in de social media kanalen van een bedrijf.

 

 

Specialist in grafische vormgeving Heerlen

Globeview is dé expert als het gaat om grafische vormgeving van allerlei aard. Voor reeds vele bedrijven heeft Globeview een grote variëteit aan ontwerpen gerealiseerd. Hieronder vind je een greep uit de reacties van enkele klanten die hebben gekozen voor ontwerpen van Globeview:

 

Veel gestelde vragen

Heb jij een specifieke vraag over het laten maken van een ontwerp door Globeview, maar heb je het antwoord op deze vraag nog niet kunnen terugvinden? Wellicht staat jouw vraag tussen de veel gestelde vragen hieronder:

–       Wat zijn de kosten van het laten maken van een grafisch ontwerp?

Dit is helemaal afhankelijk van de grootte van het project en de specifieke wensen die aan het ontwerp verbonden zijn. Globeview brengt voorafgaand aan het maken van een ontwerp altijd eerst een duidelijk gespecificeerde offerte uit, zodat je van tevoren al precies weet welke kosten er komen kijken bij het laten maken van het door jou gewenste ontwerp.

–       Maakt Globeview ook ontwerpen voor klanten buiten Limburg?

Globeview is een ontwerpbureau in Limburg, maar uiteraard ben je ook van harte welkom wanneer jouw bedrijf niet in Limburg gevestigd is. Neem gerust contact met ons op om te bekijken wat Globeview voor jou kan ontwerpen.

–       Mijn bedrijf heeft al een huisstijl, logo en/of de website, maar ik wil hier graag iets aan laten aanpassen, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, Globeview kan met kritische blik naar bestaande ontwerpen kijken en waar nodig advies geven en aanpassingen doorvoeren ter optimalisatie van een bestaand(e) huisstijl, logo of website.

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.