82 / 100

Webdesign Limburg

20 jaar ervaring in webdesign & website hosting

Webdesign bureau in Zuid Limburg?

Waarom wij?
Globeview Webdesign , is het webdesign bureau dat sinds eind jaren negentig prachtige websites tegen concurrerende prijzen heeft ontwikkeld. We hebben de middelen, visie en ervaring om elke site voor elk bedrijf met integriteit en stijl te ontwerpen. We bieden een effectieve ontwerp oplossing met sites die aantrekkelijk en functioneel zijn en zowel aan uw budget als aan uw deadline voldoen. Door onze centrale ligging in Zuid Limburg makkelijk en snel bereikbaar met voldoende gratis parkeerplaatsen.

Focus op duurzame relaties
Onze focus ligt om duurzame relaties met klanten die op zoek zijn naar toonaangevende ontwerpen geïntegreerd met innovatieve en op maat gemaakt website aan te bieden. We weten wie uw publiek is, de richting van uw concurrenten en de technologieën die zowel klanten behouden als werven. Wij creëren ontwerpen, navigatie-architecturen, en berichten die het mogelijk maken uw markt gemakkelijk te begrijpen, te kopen, en het creëren van langdurige relaties met uw merk.
We begrijpen het meten van prestaties, evenementen en het implementeren van technologieën om succes te creëren. Wij hebben de tools, technologie en toepassingen naar de voortgang te volgen.

0
Tevreden klanten

“Inmiddels hebben al ruim 500 tevreden klanten een website bij ons laten maken en daar zijn we erg trots op. Bij Globeview streven wij bovendien naar een uitstekende service en voelen wij  ons bij elk project opnieuw enorm betrokken.

Meest gestelde vragen & antwoorden

Globeview Webdesign Limburg werkt al sinds 2003 voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van ZZP-ers en MKB tot aan grotere bedrijven hebben we verder mogen helpen met (online) marketing. Onze klanten zijn niet alleen gelegen in Limburg maar ook door geheel Nederland en in het buitenland weten ze Globeview webdesign te vinden.

Bij Globeview voelen we ons écht betrokken bij uw project. We kijken verder dan alleen het nodige en stellen ons als doel om uw bedrijf stappen te laten zetten en doelstellingen te behalen. Daarbij zijn al onze diensten fully managed, waardoor we écht van totale ontzorging kunnen spreken. Een partner waar u op kunt bouwen!

We bespreken eerst vrijblijvend uw project in een persoonlijk gesprek. Wat zijn uw doelen en hoe gaan we die samen behalen? Op basis van uw wensen wordt een offerte op maat voor uw gemaakt. Na goedkeuring van deze offerte volgt de aanbetaling en na het aanleveren van alle content gaan we direct voor u aan de slag! We houden u op de hoogte van de ontwikkeling en sturen het, daar waar nodig, samen met u bij. De levertijd van een website is vrij snel, normaliter 2-3 weken na het aanleveren van uw content. U krijgt dan ook meteen de levertijd/planning doorgegeven.

Uiteraard. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om onze locatie te Kerkrade. Hierin kunnen we samen kijken welke doelen u wilt behalen en welke rol Globeview daarin kan spelen. Of het nu om een nieuwe website, shop of grafische vormgeving gaat. Het is ook mogelijk om op onze locatie in Gulpen af te spreken of komen naar u toe.

Ja, website laten maken  u hoeft pas te betalen als u 100% tevreden bent dat is ook onze doelstelling.

Een website laten maken of een logo laten maken is volledig maatwerk daarom zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Graag zelfs. Als starter komt er heel veel op je af.  Wat belangrijk is dat je huisstijl in orde is. Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en geven je klant een bepaalde waarde. Een logo of huisstijl zou ik daarom altijd professioneel laten maken zeker omdat deze minimaal 30 jaaar of langer  mee moet en je niet zomaar een logo veranderd Wij helpen starters van A-Z met een passende huisstijl en goed vindbare website  zodat er optimaal gepresenteerd kan worden. Ook houden wij rekening met het afgesproken budget. Wat heel belangrijk is voor starters.

Elke website is anders. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere functies of het aantal pagina’s. Omdat we niemand teveel willen laten betalen calculeren wij eerst hoeveel werk uw project is. Zodra wij hier inzicht in hebben, maken wij u een vrijblijvende offerte op maat. Uw wensen kunt u per mail, telefoon of op afspraak aan ons doorgeven.

Geen omkijken meer naar uw website en hosting. Dat kan al vanaf €35 per maand, afhankelijk van uw behoeftes. Inclusief hosting, onderhoud en volledige service. Wilt u weten wat dit voor uw website kost? Neem dan contact met ons op.

Jazeker, zonder dat we garantie kunnen geven op welke plaats uw website binnen Google presteert. Wij controleren uw website of alles technisch klopt en ook of u vindbaar bent. Ook al is de website al opgeleverd zien wij er op toe dat de website in Google wordt opgenomen.

Heeft u een bestaande website en bent u niet tevreden over het resultaat? U bent nog aan het twijfelen een nieuwe website laten maken?
Wij kunnen u hierbij helpen of een oplossing aandragen. 
Wij kijken geheel vrijblijvend hoe uw website er voor staat op technisch en grafisch gebied. Wilt u gratis adviesgesprek? Maak dan een afspraak en dan analyseren we uw website samen.

Ja en Nee. U kunt alles beheren wat nodig is, bijvoorbeeld het wijzigen van foto’s, teksten, en nieuwsberichten. Voor het technische gedeelte heeft u geen toegang. Niet omdat het niet mag. Integendeel zelfs. Maar alleen omdat wij u de garantie willen en kunnen geven van een goed werkende website. U kunt zich focussen waar u goed in bent en wij ontzorgen u op het technische gedeelte. Op die wijze is er een monteur en een chauffeur. Mocht u een training nodig hebben, dan helpen wij u graag.

Jazeker, wij mogen ons oprecht WordPress specialist noemen. Wij voorzien hierin een totaalconcept voor u als klant in WordPress hosting en WordPress onderhoud.

Ik wil graag meer informatie, neem contact met mij op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij op het gewenste tijdstip contact met u op. Heeft u wensen of wilt u een prijs weten kunt u dat ook aangeven.

Dennis Schmets

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.