94 / 100

Op zoek naar een nieuwe website met Elementor Pro?

Van ontwerp naar Elementor Pro

Website met Elementor Pro op maat laten maken?

Een website die niet alleen goed vindbaar is binnen Google maar die ook nog eens zeer makkelijk zelf te beheren is? Dan is een website met Elementor Pro de perfecte oplossing voor u. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface voegt u zelf eenvoudig content toe aan uw nieuwe website. Zelfs kleine website aanpassingen kunt u dankzij Elementor Pro eenvoudig zelf uitvoeren. Elementor Pro bevat namelijk een zeer handige drag en drop functie waardoor u zonder enige kennis van codering zelf eenvoudig aanpassingen doorvoert. Alle websites worden 100% op maat voor u gemaakt.

XD PDF FIGMA SKETCH of PSD file, omzetten naar website met Elementor Pro?

Heeft u al een ontwerp voor een website ontworpen of laten ontwerpen maar heeft u zelf niet de kennis om het design om te zetten in een WordPress website met de Elementor Pro pagebuilder? Ongeacht of het design voor de nieuwe website in Photoshop, Illustrator Indesign, Figma sketch Word of

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in webdesign zetten wij ieder design om naar een zeer gebruiksvriendelijke WordPress met Elementor Pro website. U levert het slechts het ontwerp aan, wij ontzorgen u geheel en creëren een gebruiksvriendelijke, uitstekend werkende website.

fromto

Mocht u (nog) geen design hebben dan is dat uiteraard geen probleem, wij zijn sterk in grafisch design en kunnen uw website geheel op maat naar uw eigen smaak ontwerpen.

Waar wij u gegarandeerd verder mee kunnen helpen.

website met elementor laten maken

Ontwerp file naar Elementor Pro

Diensten

Wat kost een website met Elementor Pro?

Eerst meten dan prijs weten!

De investering voor uw nieuwe website is afhankelijk van de omvang en de functionaliteiten die de website zal bevatten. Uw nieuwe website wordt compleet opgeleverd en is geschikt voor alle apparaten. Dankzij de krachtige combinatie met Elementor Pro is de website eenvoudig door uzelf te beheren.

Omdat wij eerst meten kunnen wij u daarom garanderen dat u niet te veel betaald bij Globeview doordat we efficiënt voor u calculeren”

Wilt u snel een prijs weten? Bel dan naar 043 450 4006.
Of stuur een email naar [email protected] liefst met al uw wensen & vragen een terugbelverzoek kan natuurlijk ook. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in, wij kijken graag met u mee. Ons kantoor is Centraal gelegen in Zuid Limburg te Heerlen. Wij kijken ernaar uit om kennis met u te maken!

Wat klanten van ons vinden...

Bas Hoogland
Bas HooglandDe Heerlijkheid Vijlen
Read More
Globeview bedankt! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Ralph Mingeleers
Ralph Mingeleersdepopupcoach.nl
Read More
Bedankt Dennis! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Linda Maar
Linda MaarParkhotel Valkenburg
Read More
Transparantie en professionaliteit zijn twee woorden die zeer duidelijk naar boven komen wanneer ik denk aan Globeview. Als iemand mij vraagt waar ze professioneel advies over websites en alles wat daarbij hoort op een eerlijke manier krijgen, zeg ik uiteraard Globeview! Succes en ga zo door!
Roy Spork
Roy Spork@spork Tuinmeubelen
Read More
Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen.
Ilvy & Kristof
Ilvy & KristofGuesthouse Grimaud
Read More
We hebben Globeview wederom benaderd voor een website van onze Guesthouse Grimaud. Belangrijk was dat de site de juiste sfeer uitstraalde voor onze studio's en appartement. Het resultaat is prachtig! Globeview staat altijd voor je klaar ze hebben goede ideeën en top service. Bedankt Globeview !
Silke Szlanina
Silke SzlaninaLivas Style
Read More
Ik raad Globeview aan voor iedereen! Ze bieden zoveel meer dan alleen een website bouwen! Ze kijken echt naar de persoon, wensen, effectiviteit van de site/shop en ze doen dit echt met een persoonlijke touch!
Karlijn Bruns
Karlijn Brunsbruns-strafrecht.nl
Read More
Zeer tevreden over de service van Globeview. Door google optimalisatie is de website van mijn bedrijf vindbaar gemaakt. Daarbij had Globeview veel oog voor de eigenheid van het bedrijf en verliep het contact altijd prettig en laagdrempelig. Aanrader!
Han Cremer
Han Cremer
Vertaalbureau Cremer
Read More
Hele fijne samenwerking bij het ontwerp van de nieuwe website en van het nieuwe logo. Prima advisering en realisatie. Globeview besteedt ruim de tijd aan goed overleg en toont begrip voor en aandacht aan de ideeën van de klant. Alles is zeer tot tevredenheid gebeurd.

Google Rating

4.5/5

Wat u krijgt u bij het laten maken van een Website?

Beste kwaliteit

Uitstekende service

Responsive design

15 jaar ervaring

Support

Pixel perfect

Aanmelding Google

Uitleg over uw website

100% tevredenheids garantie

WordPress maatwerk

Websites 100% op maat met Elementor Pro

Onderhoud, Veiligheid en hosting

Indien gewenst kunt u het onderhoud van uw website uitbesteden bij Globeview. Ook bieden wij razendsnelle Managed WordPress hosting. Een stabiele snelle hosting draagt bij aan een hogere ranking binnen Google. Tevens voorkomt het dat u omzet misloopt doordat uw website eruit ligt. Met hosting van Globeview gaat u dat namelijk niet overkomen.

Hoe lang duurt het voordat de nieuwe Elementor Pro website opgeleverd wordt?

Zodra u de content heeft aangeleverd en de wensen voor uw nieuwe website geïnventariseerd zijn gaat ons team van developers aan de slag met het bouwen van uw nieuwe website. Twee tot drie weken nadat u de content heeft aangeleverd zal de eerste versie van uw website opgeleverd worden.

Veelgestelde vragen

Elke website is anders de functies of het aantal pagina’s. Omdat we niemand teveel willen laten betalen, Calculeren wij eerst hoeveel werk het is zodra wij hier inzicht op hebben kunnen wij u een offerte maken. De wensen kunt u per mail, telefoon of op afspraak doorgeven.

Geen omkijken meer naar uw website en hosting hebben. Dat kan vanaf €35 per maand afhankelijk van uw behoeftes. Inclusief hosting , onderhoud en volledige service. Wilt u weten wat dit voor uw website kost? Neem dan contact op.

Wilt u een website laten maken en vraagt u zich af wat de levertijd is? De levertijd van een website is vrij snel, normaliter 2-3 weken na het aanleveren van uw content. U krijgt dan ook meteen de levertijd/planning doorgegeven.

Jazeker, wij mogen ons oprecht WordPress specialist noemen. Wij voorzien hierin een totaalconcept voor u als klant in WordPress hosting en WordPress onderhoud.

Ja, u hoeft pas te betalen als u 100% tevreden bent dat is ook onze doelstelling. 

Ja alle websites worden responsive opgeleverd. Dat wil zeggen dat wij de website optimaal opmaken voor mobiel en tablet

Jazeker, buiten de garantie te geven op welke plaats uw website binnen Google presteert. Controleren wij uw website of alles goed staat en of u ook vindbaar bent. Ook al is de website opgeleverd houden zien wij er op toe dat de website in Google wordt opgenomen.

Heeft u een bestaande website, en bent u niet tevreden over het resultaat. Wij kunnen u hierbij helpen of een oplossing aandragen. 
Stuur ons de inloggegevens en wij kijken geheel vrijblijvend hoe u website erbij staat. Wilt u gratis adviesgesprek maak dan een afspraak en we analyseren uw website samen.

Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw website en email accounts naadloos verlopen. U hoeft hier zelf niks voor te doen wij regelen alles met uw huidige hosting provider. Ook kunnen wij u indien nodig, helpen met het instellen van uw email accounts.

Als starter komt er heel veel op je af. Wat belangrijk is dat je huisstijl in orde is. Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en geven je klant een bepaalde waarde. Een logo of huisstijl zou ik daarom altijd professioneel laten maken zeker omdat deze minimaal 30 jaar of langer mee moet en je niet zomaar een logo veranderd. Wij helpen starters van A-Z met een passende huisstijl en goed vindbare website zodat er optimaal gepresenteerd kan worden. Ook houden wij rekening met het afgesproken budget. Wat heel belangrijk is voor starters.

Ja en Nee, u kunt alles beheren wat nodig is, foto’s teksten, en nieuwsberichten. Het technische gedeelte heeft u geen toegang, niet omdat het niet mag? Integendeel maar omdat wij u de garantie willen en kunnen geven van een goed werkende website. U kunt zich focussen waar u goed in bent en wij op het technische gedeelte. Er is dan een monteur en een chauffeur.Mocht u een training nodig hebben om zelf foto’s te bewerken of hoe u kunt schrijven voor Google kunnen wij u ook mee helpen.

Om een website te laten maken, hoeft uw bedrijf niet in Limburg gelegen te zijn. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland en ook enkele in het buitenland. Met de hedendaagse software kan er makkelijk op afstand gewerkt worden of we komen toch eventjes uw kant op mocht dat prettiger werken zijn.

Elementor Pro Logo
Globeview webdesign Limburg logo

Wat u van Globeview de Elementor Pro specialist uit Limburg mag verwachten?

Dankzij ruim 20 jaar webdesign ervaring van Globeview te Heerlen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe website een speciaal voor u ontworpen unieke lay-out heeft en voorzien is van een strategische indeling. Daarnaast is uw nieuwe Elementor Pro website Voorzien van een responsive design, hierdoor is de website zowel op tablet, smartphone als desktop perfect leesbaar. Het design past zich automatisch aan aan de schermgrootte SEO (Search Engine Optimization) proof ingericht, hierdoor kan de website hoger scoren in Google Gebruiksvriendelijk en conversiegericht Eenvoudig zelf te beheren dankzij Elementor Pro

Klaar voor de volgende stap? 
Mail dan naar [email protected] of bel naar 043 450 4006.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.