elementor-website-man-tablet

Elementor en Elementor Pro

Elementor is een visuele pagina-bouwer voor WordPress. Het maakt het maken van een prachtige website eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, zonder dat je hiervoor een expert hoeft te zijn.

Wat is Elementor?

Elementor is een pagina-bouwerplug-in voor WordPress die een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier biedt om webpagina's te maken. Elementor kan worden gebruikt door zowel beginners als ervaren gebruikers en biedt een aantal handige opties, zoals de mogelijkheid om sjablonen te gebruiken, live-voorbeelden van wijzigingen te zien en een uitgebreide bibliotheek met widgets.

Elementor Pro

Elementor is een WordPress-pagina-builder die je helpt om mooie, aantrekkelijke en opvallende webpagina's te maken. Het is geheel gratis te gebruiken, maar Elementor Pro biedt extra mogelijkheden en functies om je pagina's nog mooier te maken. Elementor Pro heeft een aantal echt unieke features, zoals: * Een live preview-editor waarmee je realtime wijzigingen kunt zien terwijl je bezig bent met het ontwerpen van je webpagina. * De mogelijkheid om gebruik te maken van meerdere kolommen in je ontwerp, wat erg handig is als je een complexere pagina wilt maken. * Een uitgebreid templatenbibliotheek met professioneel ontworpen sjablonen die je direct kunt gebruiken in je eigen projecten. * Integratie met populaire plugins zoals WooCommerce, Contact Form 7 en Jetpack.

Hoe gebruik ik Elementor?

"Elementor en Elementor Pro" zijn twee populaire WordPress-plug-ins die u kunt gebruiken om uw website te maken of bij te werken. Elementor is een gratis plug-in die u kunt gebruiken met een WordPress-thema van uw keuze. Met Elementor kunt u alles aanpassen, van de lay-out tot de inhoud, zonder dat u één regel code hoeft te schrijven. Elementor Pro is een betaalde versie van de plug-in met meer functies en mogelijkheden, waarmee u nog meer controle hebt over het ontwerp van uw website.

Alternatieven voor Elementor

Alternatieven voor Elementor Als u op zoek bent naar een alternatief voor Elementor, zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Beaver Builder, Divi Builder of SiteOrigin Page Builder. Alle drie deze pagina-bouwers zijn gebruiksvriendelijk en bieden u veel mogelijkheden om uw website te maken zoals u wilt.

Hoeveel kost Elementor

Elementor is een WordPress-paginabuilder die je helpt om je website te maken zonder dat je hiervoor codering nodig hebt. Elementor wordt aangeboden in twee versies: gratis en premium (pro). In dit artikel lees je alles over de prijzen van Elementor. De gratis versie van Elementor is vrijwel gelimiteerd. Je kunt er maar een beperkt aantal elementen mee maken en de meeste templates en add-ons zijn alleen beschikbaar in de pro-versie. De prijs voor Elementor Pro begint bij 89 dollar per jaar (of 8,90 dollar per maand als je maandelijks wilt betalen). Dit is een eenmalige kostprijs, waarna je elk jaar weer toegang hebt tot alle nieuwe updates en features. Als je bedrijf groeit, kun je upgraden naar één van de duurdere pakketten met meer dan drie sites of onbeperkte sites.

Welke plugins zijn er voor elementor?

-Elementor: https://nl.wordpress.org/plugins/elementor/ -Elementor PRO: https://nl.wordpress.org/plugins/elementor-pro/ Elementor is een gratis pagina builder plugin voor WordPress. Met Elementor kun je eenvoudig pagina's en posts maken met een aantal krachtige drag & drop tools. Elementor PRO is de premium versie van Elementor en biedt een aantal extra features, waaronder meer widgets, templates en support.

Op zoek naar een nieuwe website met Elementor?

Van ontwerp naar Elementor Pro

Elementor website laten maken op maat?

Een website die niet alleen goed vindbaar is binnen Google maar die ook nog eens zeer makkelijk zelf te beheren is? Dan is een website met Elementor Pro de perfecte oplossing voor u. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface voegt u zelf eenvoudig content toe aan uw nieuwe website. Zelfs kleine website aanpassingen kunt u dankzij Elementor Pro eenvoudig zelf uitvoeren. Elementor Pro bevat namelijk een zeer handige drag en drop functie waardoor u zonder enige kennis van codering zelf eenvoudig aanpassingen doorvoert. Alle websites worden 100% op maat voor u gemaakt.

XD PDF FIGMA SKETCH of PSD file, omzetten naar website met Elementor Pro?

Heeft u al een ontwerp voor een website ontworpen of laten ontwerpen maar heeft u zelf niet de kennis om het design om te zetten in een WordPress website met de Elementor Pro pagebuilder? Ongeacht of het design voor de nieuwe website in Photoshop, Illustrator Indesign, Figma sketch Word of

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in webdesign zetten wij ieder design om naar een zeer gebruiksvriendelijke WordPress met Elementor Pro website. U levert het slechts het ontwerp aan, wij ontzorgen u geheel en creëren een gebruiksvriendelijke, uitstekend werkende website.

Elementor

Mocht u (nog) geen design hebben dan is dat uiteraard geen probleem, wij zijn sterk in grafisch design en kunnen uw website geheel op maat naar uw eigen smaak ontwerpen.

Waar wij u gegarandeerd verder mee kunnen helpen.

website met elementor laten maken

Ontwerp file naar Elementor Pro

Diensten

Wat kost een website met Elementor Pro?

Een eerlijk prijs wordt ik gemeten!

De investering voor uw nieuwe website is afhankelijk van de omvang en de functionaliteiten die de website zal bevatten. Uw nieuwe website wordt compleet opgeleverd en is geschikt voor alle apparaten. Dankzij de krachtige combinatie met Elementor Pro is de website eenvoudig door uzelf te beheren.

Omdat wij eerst meten kunnen wij u daarom garanderen dat u niet te veel betaald bij Globeview doordat we efficiënt voor u calculeren”

Wilt u snel een prijs weten? Bel dan naar 043 450 4006.
Of stuur een email naar info@globeview.nl liefst met al uw wensen & vragen een terugbelverzoek kan natuurlijk ook. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in, wij kijken graag met u mee. Ons kantoor is Centraal gelegen in Zuid Limburg te Heerlen. Wij kijken ernaar uit om kennis met u te maken!

Webdesign

Wat klanten van ons vinden...

Bas Hoogland
Bas HooglandDe Heerlijkheid Vijlen
Lees verder
Globeview bedankt! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Ralph Mingeleers
Ralph Mingeleersdepopupcoach.nl
Lees verder
Bedankt Dennis! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Linda Maar
Linda MaarParkhotel Valkenburg
Lees verder
Transparantie en professionaliteit zijn twee woorden die zeer duidelijk naar boven komen wanneer ik denk aan Globeview. Als iemand mij vraagt waar ze professioneel advies over websites en alles wat daarbij hoort op een eerlijke manier krijgen, zeg ik uiteraard Globeview! Succes en ga zo door!
Roy Spork
Roy Spork@spork Tuinmeubelen
Lees verder
Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen.
Ilvy & Kristof
Ilvy & KristofGuesthouse Grimaud
Lees verder
We hebben Globeview wederom benaderd voor een website van onze Guesthouse Grimaud. Belangrijk was dat de site de juiste sfeer uitstraalde voor onze studio's en appartement. Het resultaat is prachtig! Globeview staat altijd voor je klaar ze hebben goede ideeën en top service. Bedankt Globeview !
Silke Szlanina
Silke SzlaninaLivas Style
Lees verder
Ik raad Globeview aan voor iedereen! Ze bieden zoveel meer dan alleen een website bouwen! Ze kijken echt naar de persoon, wensen, effectiviteit van de site/shop en ze doen dit echt met een persoonlijke touch!
Karlijn Bruns
Karlijn Brunsbruns-strafrecht.nl
Lees verder
Zeer tevreden over de service van Globeview. Door google optimalisatie is de website van mijn bedrijf vindbaar gemaakt. Daarbij had Globeview veel oog voor de eigenheid van het bedrijf en verliep het contact altijd prettig en laagdrempelig. Aanrader!
Han Cremer
Han Cremer
Vertaalbureau Cremer
Lees verder
Hele fijne samenwerking bij het ontwerp van de nieuwe website en van het nieuwe logo. Prima advisering en realisatie. Globeview besteedt ruim de tijd aan goed overleg en toont begrip voor en aandacht aan de ideeën van de klant. Alles is zeer tot tevredenheid gebeurd.

Google Rating

4.5/5

Wat u krijgt u bij het laten maken van een Website?

Beste kwaliteit

Uitstekende service

Responsive design

15 jaar ervaring

Support

Pixel perfect

Aanmelding Google

Uitleg over uw website

100% tevredenheids garantie

WordPress maatwerk

Websites 100% op maat met Elementor Pro

CMD

Onderhoud, Veiligheid en hosting

Indien gewenst kunt u het onderhoud van uw website uitbesteden bij Globeview. Ook bieden wij razendsnelle Managed WordPress hosting. Een stabiele snelle hosting draagt bij aan een hogere ranking binnen Google. Tevens voorkomt het dat u omzet misloopt doordat uw website eruit ligt. Met hosting van Globeview gaat u dat namelijk niet overkomen.

Hoe lang duurt het voordat de nieuwe Elementor Pro website opgeleverd wordt?

Zodra u de content heeft aangeleverd en de wensen voor uw nieuwe website geïnventariseerd zijn gaat ons team van developers aan de slag met het bouwen van uw nieuwe website. Twee tot drie weken nadat u de content heeft aangeleverd zal de eerste versie van uw website opgeleverd worden.

Veelgestelde vragen

Een bedrijfs website kan tegelijkertijd fungeren als een marketingtool, een winkelplatform, een weergave van talent, een communicatiekanaal en een motor voor branding. In wezen opent het de hele wereld voor u en uw bedrijf, waardoor u een uniek platform krijgt om bijna alles te bereiken.

Hieronder een opsomming van de belangrijkste punten voor een website.

Hoe maak je een zakelijke website:
1. Strategiseer uw merk
2. Benader het ontwerp
3. Geef prioriteit aan bruikbaarheid
4. Bereid je voor op zoekmachines
5. Professionaliseer uw site
6. Optimaliseren voor mobiel
7. Maak boeiende inhoud
8. Onderhoud je site

Heet u geen ervaring in al het bovenstaande? Hoe er dan rekening mee dat u omzet laat liggen als u niet de professional inschakelt.

ls we terugkijken op het afgelopen decennium, was het maken van een website, niemand beledigend, een nachtmerrie. Voor het bouwen van een website moesten mensen op zijn minst een programmeertaal, framework, databasebeheersysteem en andere technische dingen leren. Ook was de taak voor het bouwen van een website alleen beschikbaar voor ontwikkelaars met hoge codeervaardigheden.

Die dagen zijn voorbij! Na de beschikbaarheid van WordPress en zijn populaire paginabuilders zoals Elementor, is het maken van een website ongetwijfeld ieders taak geworden. Nu kunt u zelfs een website maken met WordPress en Elementor, of u nu een advocaat, leraar, student of ondernemer bent zonder enige kennis van coderen.

Maak kennis met de basisfuncties van Elementor
Met Elementor kun je van alles en nog wat maken, van hele websites tot specifieke bestemmingspagina’s. U kunt verkooppagina’s, promotiepagina’s en zelfs aangepaste formulieren ontwerpen. Als je het je kunt voorstellen, kan dit platform je helpen het te ontwerpen.

Om je dit te laten doen, komt Elementor met

Theme Builder: Theme Builder helpt u bij het ontwerpen van elk van uw site onderdelen, zoals koptekst, voettekst, productpagina en meer, rechtstreeks vanuit de Editor.
Popup Builder: Helpt u pop-ups te maken die opvallen en volledig consistent zijn met de rest van uw site-ontwerp.
80+ widgets: elke widget in Elementor biedt geavanceerde ontwerp-aanpassingen, zodat u geen extra plug-ins hoeft te installeren om uw ontwerp af te krijgen.
100+ vooraf ontworpen sjablonen en 300+ blokken: u kunt kiezen uit meer dan 100 paginagrote WordPress-sjablonen en 300 blokken om uw ontwerp binnen enkele ogenblikken te verrijken.

Ja dat kan ,je kunt met WordPress en Elementor ( niet Elmentor Pro ) een gratis website maken. Wel je wat meer functies dan is de Pro versie aan te bevelen.

Je kunt ook bij ons een licentie aanvragen mocht je dat niet rechtstreeks willen.

Dat hangt ervan af hoeveel werk het is. Ook speelt een rol of er al websites op de planning staan. Zelf hanteren we ongeveer twee weken na aanlevering content.

Ja mocht je die willen, waarom ook niet?

Ja dat kan, laat ons maar weten waarmee we kunnen helpen?

Een cursus over Elementor hebben we niet panklaar liggen, wel kunt u ons inhuren om u of uw collegae te trainen hoe u of zij met Elementor kunnen omgaan. 

Website laten bouwen of ontwerp omzetten naar een website met WordPress en Elementor dat is onze core business. U kunt het beste hiervoor mailen of bellen zodat wij u wensen kunnen opnemen. info@globeview.nl of 043 450 4006

Elementor Pro Logo
Globeview webdesign Limburg logo

Wat u van Globeview de Elementor Pro specialist uit Limburg mag verwachten?

Dankzij ruim 20 jaar webdesign ervaring van Globeview te Heerlen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe website een speciaal voor u ontworpen unieke lay-out heeft en voorzien is van een strategische indeling. Daarnaast is uw nieuwe Elementor Pro website Voorzien van een responsive design, hierdoor is de website zowel op tablet, smartphone als desktop perfect leesbaar. Het design past zich automatisch aan aan de schermgrootte SEO (Search Engine Optimization) proof ingericht, hierdoor kan de website hoger scoren in Google Gebruiksvriendelijk en conversiegericht Eenvoudig zelf te beheren dankzij Elementor Pro

Klaar voor de volgende stap? 
Mail dan naar info@globeview.nl of bel naar 043 450 4006.

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.