logo globeview

Prijslijst

Website laten in maken Heerlen op maat. WordPress webdesign Heerlen uit Limburg

Als je een website wil ontwikkelen maar bespaart op het lage budget, is Webdesign Heerlen jouw redding! Wij bieden websites aan voor een vast bedrag per maand.

WordPress website laten maken

WordPress is een van de meest populaire content management systemen (CMS) ter wereld. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel en veelzijdig. Daarnaast is WordPress ook nog eens gratis. Kortom: WordPress is een uitstekende keuze als je een website wilt laten maken. In dit artikel lees je alles over wat je moet weten voordat je een WordPress website laat maken.

Wat is WordPress?

WordPress is een open source-cms, wat betekent dat het voor iedereen gratis te gebruiken is. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee je eenvoudig een website of blog kunt maken en beheren. Daarnaast biedt WordPress ook vele mogelijkheden om je website uit te breiden met plugins of themes.

Een nieuwe wordpress website website onderhouden search engine rekening mee zorgen ervoor professionele WordPress website grafische ontwerp
Meest gebruikte wij maken een website wilt wordpress website laten bouwen tekst en afbeeldingen. Jouw nieuwe website wordpress websites website beter.

Ontwerpbureau Heerlen

Waarom zou je een ontwerpbureau in Heerlen kiezen?

Een ontwerpbureau in Heerlen kiezen heeft veel voordelen. Vooral als je bedenkt dat er maar weinig ontwerpbureaus zijn die zich op deze markt richten. Het is dus makkelijker om uniek te zijn wanneer je een lokaal ontwerpbureau inschakelt. Daarnaast hebben onze experts jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om jouw bedrijf online te laten groeien. Kies voor een professioneel en ervaren ontwerpbureau in Heerlen, dan weet je zeker dat je niet teleurgesteld zult worden!

Ontwerpbureau Heerlen webdesign & grafische vormgeving

Ontwerpbureau Heerlen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Het bureau maakt unieke designs die aansluiten op de identiteit van uw bedrijf. Daarnaast verzorgt het bureau ook de grafische vormgeving voor uw bedrijf. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een totaalpakket wat betreft uw online aanwezigheid!

O1. Webdesign Kerkrade

Uniek Webdesign!

We bouwen alle websites op maat, voor iedereen en elke doelgroep. Goed vindbaar en makkelijk te beheren.

Wegens uitbreiding zijn verhuisd van Wiebachstraat 30 te Kerkrade naar de Kloosterweg 1 te Heerlen.

over globeview heerlen
webdesigner Imac

02. websites & ontwerp

Wie ben ik?

Wij zijn Globeview, een webdesign bedrijf gevestigd in Kerkrade, Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige, responsieve websites die bedrijven helpen online te groeien. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige website om uw producten onder de aandacht te brengen of een complexere e-commerce oplossing, wij kunnen u helpen uw doelen te bereiken. 

Wij vinden dat effectief webdesign voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom bieden wij betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. We bieden ook een gratis consult aan, zodat we uw bedrijf kunnen leren kennen en uw behoeften kunnen begrijpen voordat we aan uw project beginnen. Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag uw wensen en geven u graag een offerte.

Heb je een vraag aan Dennis?
Bel dan rechtstreeks naar 043 450 4006

Creatieve & Zakelijk

vrolijke Oude vrouw

Meertalige website op maat,
voor Arion Group uit Heerlen.

Toerisme & Horeca

Frankrijk Vakantieappartementen

Meertalige vakantie website op maat
voor Guesthouse Grimaud uit Frankrijk.

Winkel & Showroom

Plan Keukens Gulpen

Showroom website op maat voor
Plan Keukens B.V. uit Gulpen.

05. Persoonlijk contact

Wat kunnen we voor je doen?

Globeview is een creatief webdesign en digitaal marketingbureau, gevestigd in Heerlen. ( voorheen Kerkrade)

Wij bieden maatwerkoplossingen voor het bedrijfsleven in alle prijsklassen. 

Hier kun je online een afspraak maken om jou mogelijkheden te bespreken

Webdesigner Dennis uit Limburg
Trustoo Webdesign Keurmerk

Meer dan

140

tevreden klanten sinds 2003

06. Om deze 9 redenen

Globeview Webdesign Heerlen werkt al sinds 2003 voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van ZZP-ers en MKB tot aan grotere bedrijven hebben we verder mogen helpen met (online) marketing. Onze klanten zijn niet alleen gelegen in Limburg maar ook door geheel Nederland en in het buitenland weten ze Globeview te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van websites voor bedrijven en organisaties in Kerkrade en omgeving. We werken samen met lokale partners om de beste resultaten te bereiken. Als je een website laat maken door Globeview, dan kunnen we je helpen om de beste oplossing te vinden die bij je verleden ligt. Of het nu gaat om een ​​simpele website of een complexe webapplicatie, wij gaan altijd op zoek naar wat het beste is bij jouw bedrijfsverleden!

Uiteraard. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek op onze locatie te Heerlen. Hierin kunnen we samen kijken welke doelen je wilt behalen en welke rol Globeview daarin kan spelen.

Of het nu om een nieuwe website, webshop of grafische vormgeving gaat. Het is ook mogelijk om op onze locatie in Gulpen af te spreken of we komen naar je toe.

De kosten van een website zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. We bieden onze klanten flexibele pakketten die passen bij hun behoeften en budget. Onze prijzen variëren van € 499 tot € 2500, afhankelijk van de vereisten van de website. Bent u op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.