Kosten van een Logo laten maken?

De kosten van een logo kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit en de ervaring van de ontwerper. Over het algemeen liggen de prijzen voor een logo tussen €300 en €3000. Als je duidelijke ideeën hebt over wat je wilt, kan dit de kosten verlagen. Beginnende ontwerpers rekenen vaak een uurtarief van ongeveer €40 tot €65 voor het ontwerpen van een logo.

Wil je een professioneel en betaalbaar logo voor jouw bedrijf?

Met meer dan 20 jaar ervaring als logo ontwerper, kan ik u helpen uw bedrijfsdoelen en visie op een succesvolle manier te vertalen naar een prachtig logo. Ik kan zelfs uw nieuwe logo verwerken in een volledige huisstijl of het ontwerpen van websites. Mijn combinatie van artistieke vaardigheden en technische expertise zorgt ervoor dat uw logo aan de hoogste eisen voldoet.

Wij begrijpen dat de kosten voor het ontwerpen van een logo hoog kunnen zijn, maar wij bieden betaalbare opties aan om u te helpen uw merk te laten groeien.

Logo laten maken door Dennis Schmets

Unieke logo's waar ik trots op ben!

Kosten van een logo laten ontwerpen.

Ook een complete huisstijl of website kunnen wij aanbieden.
Alles gemaakt in één stijl!

Logo laten ontwerpen

prijs indicatie
350 Meest afgenomen
  • Minimaal 3 varianten
  • Inclusief aanpassingen
  • alle bestandsformaten
  • Overdracht auteurs recht

Redesign van logo

prijs indicatie
150 Meest voorkomend
  • Minimaal 3 varianten
  • Inclusief aanpassingen
  • alle bestandsformaten
  • Overdracht auteurs recht
webdesign Limburg

Ik wil graag een professioneel logo, hoe gaan we te werk?

Het beste is om een vrijblijvende afspraak te maken zodat we kunnen bespreken wat het beste is voor je bedrijf. 

Voorbeelden logo & drukwerk

Wij maken ook complete huisstijlen, drukwerk en complete websites

Vragen over een logo ontwerp

Meer informatie over een bedrijfslogo maken.

U wilt een nieuw logo laten maken, en u heeft wellicht een aantal vragen hierover. Wat het kost, hoe lang het duurt , en wat mag u van ons verwachten? Hier onder onze antwoorden.

Welk programma heb je nodig om een logo te maken?

Het maken van een logo is niet gemakkelijk. Er komt veel bij kijken, zoals het uitzoeken van het juiste ontwerp, de juiste kleuren en de juiste vorm. Maar waar moet je beginnen? In dit artikel lees je welke programma’s je nodig hebt om een logo te maken.

Welke programma’s zijn er beschikbaar?

Als je een logo wilt maken, heb je verschillende programma’s tot je beschikking. Welk programma je kiest, hangt af van je budget en de complexiteit van het logo dat je wilt maken. Sommige programma’s zijn gratis, terwijl andere betaald moeten worden. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire logo-makers.

1. Adobe Illustrator: dit is een krachtig vectorprogramma waarmee je allerlei soorten logos kunt maken. Het is geschikt voor gebruikers met weinig ervaring, maar ook voor professionele ontwerpers. Het programma is niet gratis, maar wel verkrijgbaar als abonnement binnen het Creative Cloud-pakket van Adobe.

2. Inkscape: dit is een open source vectorprogramma dat gratis te downloaden is. Inkscape is net zo krachtig als Adobe Illustrator, maar iets minder gebruiksvriendelijk. Het is daarom gesch

Wat is het verschil tussen de programma’s?

Er zijn veel verschillende soorten programma’s die je kunt gebruiken om een logo te maken. Sommige zijn gratis, andere moet je betalen. Sommige zijn makkelijk te gebruiken, andere vereisen wat meer technische kennis. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van de meest populaire logo-ontwerpprogramma’s, zodat je kunt bepalen welk programma het beste bij jou past.

Welk programma is het beste voor een beginner?

Als je een logo wilt maken, heb je speciale software nodig. Welk programma is het beste voor een beginner?

In deze blogpost gaan we kijken naar welk programma het beste is voor een beginner om een logo te maken. We zullen kijken naar de verschillende opties die je hebt en wat ze allemaal kunnen. Op basis van deze informatie kun je dan beslissen welk programma het beste bij jou past.

Hoe maak je een logo in Illustrator?

Met Illustrator kun je een logo maken door verschillende vormen te gebruiken en deze vervolgens aan te passen totdat je tevreden bent met het resultaat. Het is belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden bij het maken van een logo, zoals de kleuren die je wilt gebruiken en het soort lettertypen dat je gaat toepassen. Als je alles goed uitdenkt, dan zal je merken dat het maken van een logo in Illustrator erg leuk kan zijn!

Hoe maak je een logo in Photoshop?

Photoshop is een krachtig programma waarmee je allerlei soorten graphics kunt maken, inclusief logos. Het programma biedt veel mogelijkheden om je logo precies zo te maken als je wilt. Echter is dat niet geschikt voor uitvergroting zoals belettering op autos dit komt omdat photoshop werkt met pixeld deze worden bij uitvergroting onscherp. Een vectorprogramma zoals Adobe Illustrartor is wel geschikt.

Conclusie

In deze blogpost hebben we gekeken naar de verschillende programma’s die je kunt gebruiken om een logo te maken. We hebben gezien dat er veel gratis opties zijn, maar ook veel betaalde programma’s. Welk programma je uiteindelijk kiest, hangt af van je budget en wat voor soort logo je wilt maken. Als je een eenvoudig logo wilt maken, kun je een gratis online programma gebruiken. Als je echter een meer complex logo wilt maken, is het waarschijnlijk beter om een betaald programma te gebruiken. Of een ervaren professional in te huren dan weet je zeker dat het over 10 jaar nog goed is want die heeft voor jou onderzoek gedaan.

 

Waar moet een goed logo aan voldoen?

In een wereld waar het uiterlijk steeds belangrijker lijkt te worden, is het niet verwonderlijk dat bedrijven steeds meer aandacht besteden aan hun logo. Een goed logo is namelijk een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een bedrijf en kan daarom een cruciale rol spelen in het succes ervan. Maar wat moet een goed logo dan precies aan voldoen?

Een duidelijk logo

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en dat moet ook zo zijn. Een belangrijk onderdeel van een bedrijfsidentiteit is het logo. Het logo is hetgeen waarmee je herkenbaar bent en waarmee je jezelf onderscheidt van de rest. Maar wat maakt nu eigenlijk een goed logo?

In dit artikel leggen we je uit waar een goed logo aan moet voldoen.

Een logo dat bij het bedrijf past

Een logo dat bij het bedrijf past, is een belangrijk onderdeel van het merk. Het logo geeft de eerste indruk van het bedrijf en moet dus goed uitgewerkt zijn. Een logo ontwerpen is niet makkelijk en daarom is het belangrijk om hier genoeg tijd en aandacht aan te besteden. Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het ontwerpen van een logo. In dit artikel geven we tips over hoe je een logo kunt ontwerpen dat bij het bedrijf past.

Een herkenbaar logo

Een logo moet een sterke visuele identiteit hebben die onmiddellijk herkenbaar is. Het moet de kernwaarden van je bedrijf uitstralen en een uniek design hebben dat onderscheidend is van je concurrenten. Bovendien moet het gemakkelijk te gebruiken zijn op verschillende manieren, zoals op je website, social media en drukwerk.

Een eigen logo

Het is belangrijk dat je een goed logo hebt, want dit is wat mensen zullen onthouden wanneer ze jouw bedrijf of product zien. Je wilt dat je logo eruit springt en opvalt, maar het moet ook goed bij je bedrijf of product passen. Daarom moet je niet alleen kijken naar wat er mooi uitziet, maar ook naar wat de betekenis van het logo is. Dit kan je helpen om een goed logo te ontwerpen:

– Maak gebruik van contrasterende kleuren
– Gebruik eenvoudige vormen en lijnen
– Zorg ervoor dat het logo duidelijk is in verschillende maten
– Maak gebruik van unieke lettertypen of beeldmerken
– Houd het simpel, zodat het gemakkelijk te onthouden is

Hoe maak je een goed logo?

Een goed logo is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het is het gezicht van je bedrijf en zorgt ervoor dat je herkenbaar bent. Je wilt dus niet zomaar een logo maken, maar er wel even over nadenken. In dit artikel lees je waar een goed logo aan moet voldoen.

1) Eenvoudig: Een goed logo is eenvoudig. Dit betekent niet dat het simpel hoeft te zijn, maar wel dat het niet te druk en overladen mag zijn met verschillende elementen. Een goed logo is herkenbaar en makkelijk te onthouden.

2) Uniek: Je wilt dat je logo opvalt tussen alle andere logos, dus zorg ervoor dat het uniek is. Probeer iets te bedenken wat nog niet eerder is gebruikt in een logo.

3) Toepasbaar: Je logo moet toepasbaar zijn in verschillende formaten en kanalen. Het moet bijvoorbeeld go

Conclusie

De conclusie is dat een goed logo veel verschillende dingen moet kunnen doen. Het moet herkenbaar zijn, het moet de juiste boodschap overbrengen en het moet bij je bedrijf passen. Als je logo aan deze criteria voldoet, dan maak je al een goede start!

Hoeveel kost het op een logo te laten maken?

Een logo is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Het is het eerste wat klanten zien en het moet een goede indruk achterlaten. Maar hoeveel kost het nu om een logo te laten maken? Dat hangt af van verschillende factoren, lees hier alles over de kosten en wat je ervoor kunt verwachten.

Wat zijn de kosten van een logo?

De kosten van een logo kunnen variëren, afhankelijk van het ontwerp en de omvang van het project. Sommige ontwerpers berekenen een vast tarief, terwijl anderen uitrekenen wat er nodig is om het logo te maken. Het is belangrijk om te weten welke soort kosten worden verwacht bij het laten maken van een logo.

De meeste professionals berekenen een uurtarief. Dit kan variëren tussen de €50-€200 per uur. Soms wordt er een vast bedrag in rekening gebracht voor het project, maar dit is minder gebruikelijk. Er zijn ook verschillende soorte

Waar is de prijs op gebaseerd?

De prijs voor het maken van een logo hangt af van verschillende factoren. Het ontwerp, de complexiteit, de hoeveelheid werk en de materialen die nodig zijn om het logo te maken, zijn allemaal factoren die de kosten beïnvloeden. Daarnaast kan de prijs ook variëren op basis van of je een freelancer of een grote ontwerpbureau inhuurt.

Is het mogelijk om geld te besparen op het laten maken van een logo?

Ja, het is mogelijk om geld te besparen op het laten maken van een logo. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Allereerst kun je ervoor kiezen om het logo zelf te ontwerpen. Dit is echter niet aan te raden als je niet bekend bent met grafisch ontwerp. Anderzijds kun je ervoor kiezen om een ​​freelance ontwerper in te schakelen. Dit is een goede optie als je een beperkt budget hebt. Een andere optie is om een ​​logo-ontwerpbedrijf in te schakelen. Dit is de duurste optie, maar je weet zeker dat je een professioneel en uniek logo krijgt.

Hoeveel tijd kost het om een logo te laten maken?

Hoeveel tijd kost het om een logo te laten maken?

Dit is een veelgestelde vraag, en helaas is er geen eenduidig antwoord. Het hangt namelijk af van diverse factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de beschikbaarheid van de ontwerper en of er al een concept of idee aanwezig is.

In het algemeen geldt: hoe simpeler het logo, hoe sneller het kan worden gemaakt. Een eenvoudig logo met weinig kleuren en elementen kan al binnen een dag of twee klaar zijn. Maar ook hier geldt weer: het hangt allemaal af van de beschikbare tijd van de ontwerper en je eigen wensen.

Een meer complex logo met veel details of animatie zal langer duren, soms wel weken of zelfs maanden. Dit soort projecten vraagt vaak om meerdere versies en aanpassingen, waardoor de doorlooptijd langer wordt. Wees dus geduldig.

Conclusie

Er zijn veel verschillende factoren die de kosten van het laten ontwerpen van een logo beïnvloeden. Het is belangrijk om te weten wat uw budget is en welke stijl u wilt voor uw bedrijf voordat u begint met het zoeken naar een ontwerper. Als je weet hoeveel je kunt uitgeven en wat voor soort logo je nodig hebt, zal het makkelijker zijn om de juiste ontwerper te vinden.

U kunt een logo laten ontwerpen vanaf € 150 en de meeste logo’s zitten tussen de € 300 – € 400.

Dat kan helaas niet bij ons. Er zijn genoeg online programma’s waar je gratis een logo mee kan maken. Ook kun je bij Fiverr voor een laag bedrag een logo laten ontwerpen. Let wel op er worden heel veel standaard templates gebruikt. 

Gebruiken jullie templates?

Nee bij ons is niks standaard want we maken elk logo uniek. Specifiek op de doelgroep waarvoor het logo is bestemd en de juiste uitstraling heeft. Elke branche is anders en daarom gaan we eerst kijken wat het beste aansluit, kleuren, vormen en lettertypes.

Ja natuurlijk, alle rechten van het logo zijn voor jou. Je mag er mee doen wat je wilt. Ook krijg je het logo in verschillende maten voor op social media, drukwerk en voor op je website.

U kunt natuurlijk bij ons een professioneel logo laten ontwerpen. Dat kan al vrij snel, we plannen samen de stappen in en daarna gaan we aan de slag om het logo te ontwerpen. U moet aan 5 – 7 werkdagen denken, dat is vrij snel voor maatwerk. Sneller nodig? Neem contact op om te kijken of de planning dit toelaat?

Waarom je niet zelf je logo moet maken?

Een logo is het visuele identiteitsbewijs van een bedrijf en een onmisbaar onderdeel van elk merk. Het is dan ook van belang om er zorgvuldig over na te denken voordat je een logo gaat laten maken. Maar waarom is het verstandig om niet zelf je logo te maken? In dit artikel lees je drie belangrijke redenen.

Het belang van een logo

Een logo is veel meer dan een simpel beeld of een leuke afbeelding. Het is het visuele symbool van je bedrijf en zegt veel over wie je bent en wat je doet. Een goed ontworpen logo geeft je bedrijf een professionele uitstraling en maakt je bedrijf herkenbaar. Dit is belangrijk, want hoe herkenbaarder je bedrijf is, hoe groter de kans dat mensen je bedrijf bij jouw product of dienst associëren.

Waarom is een logo belangrijk?

Een logo is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het is het visitekaartje van je bedrijf en zorgt ervoor dat je herkenbaar bent in de markt. Een goed logo wekt vertrouwen op en zorgt ervoor dat je serieus genomen wordt door je klanten en prospects.

Een logo kun je niet zelf maken

Een logo is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsidentiteit en het is niet iets wat je zelf kunt maken. Het is belangrijk om een professionele ontwerper in te huren om je logo te ontwerpen. Een professionele ontwerper zal er voor zorgen dat je logo er uniek uitziet en aansluit bij de identiteit van je bedrijf.

Waarom een professionele ontwerper inschakelen?

Een professionele ontwerper kan je helpen bij het maken van een uniek en aantrekkelijk logo. Ze hebben de kennis en ervaring om een ​​logo te ontwerpen dat niet alleen goed uitziet, maar ook uitvoerbaar is. Dit betekent dat ze weten hoe ze verschillende soorten ontwerpen moeten maken, zodat het logo er goed uitziet op verschillende soorten producten en in verschillende formaten. Ze weten ook hoe ze het logo moet aanpassen, zodat het er goed uitziet op verschillende soorten marketingmaterialen.

Hoe kies je een goede ontwerper?

Wanneer je besluit om een logo te laten ontwerpen in plaats van het zelf te doen, is het belangrijk om een goede ontwerper te kiezen. Maar hoe weet je of iemand echt goed is in logo-ontwerp? Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten:

1. Kijk of de ontwerper een portfolio heeft. Een portfolio laat zien wat voor soort werk de ontwerper normaliter doet en of hij of zij in staat is om verschillende soorten logos te maken.

2. Let ook op de ervaring van de ontwerper. Hoe lang is hij of zij al bezig met logo-ontwerp? Heeft hij of zij al voor bekende merken gewerkt? Hoeveel logos heeft hij of zij al gemaakt?

3. Vraag de ontwerper om referenties. Hebben andere mensen die hij of zij voor heeft gewerkt, tevredenheid uitgesproken over het resultaat?

4. Doe een prijsaanvraag

Conclusie

Volgens onze ervaring en die van velen in de industrie, is het maken van je eigen logo een slecht idee. Het kost je veel tijd en energie om het goed te krijgen, en het resultaat is vaak minder professioneel dan iemand inhuurt om het voor je te doen. Bovendien, als je bedrijf groeit, zal je merk waarschijnlijk ook evolueren en je logo moet meegroeien met die veranderingen. Het is gewoon niet logisch om al die tijd en moeite te investeren in iets dat je toch zult moeten laten aanpassen of vervangen in de toekomst.

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.