Onze Klanten vinden...

Globeview, een solide partner al 20 jaar.

0
Zeer tevreden klanten

“Inmiddels hebben al ruim 500 tevreden klanten een website bij ons laten maken en daar zijn we erg trots op. Bij Globeview streven wij bovendien naar een uitstekende service en voelen wij ons bij elk project opnieuw enorm betrokken.

Onze klanten...

Logo Stichting Pay Dutch
generon
Gulpener bierfeesten
Specialized
Logo Parkhotel Valkenburg
plankeukensgulpen
de heerlijkheid vijlen
vanhoftentanprhotentiek
tandartssajovec
Logo Tijssen Saes
TRAILCENTRE
sminkarchitecten
superlocal
golfclubmeerssen 1
wbm
de weuste
Tacon Group
cicogna
demelkfabriek
spork
bonte graphics
bitseelberch
bikes4fun
larditron
gillishof
grandcafe neuborg
spanje voetbalreizen
armand hermans
colombage
mister mail
adventure sports
zorg lokaal
heuvelland cathering
goedgeregeld groep
Logo Betson bedrijfskleding en activewear
livasstyle
mienthuis
les
de
designermarkt vaals 1
solanemode
depopupcoach
taste by kirsten

Ambassadeurs waar we enorm trots op zijn!

Nathalie Franssen

Samen met Globeview maakten we www.zorg-lokaal.nl effectiever. Proactief hebben zij meegedacht over hoe onze wensen konden worden omgezet in mogelijkheden. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de website. Zorg-Lokaal wil met de website graag meer bieden dan alleen informatie voor gemeenten over wat we doen. Ook medewerkers, klantgemeenten en gecontracteerde zorgaanbieders willen we faciliteren. Door middel van kleuren, icoontjes en de menustructuur heeft Globeview overzichtelijk in kaart gebracht wat we met de audit, consultancy, administratie Wmo/Jeugdwet en LPD Dienstenvoucher (HHT) bieden. Voor medewerkers, klanten en gecontracteerde zorgaanbieders werd inloggen makkelijker vindbaar gemaakt. Met een directe link naar ons ICT systeem voor berichtenverkeer en beveiligde pagina’s met informatie voor de doelgroep.Een groot pluspunt is dat we de achterkant van de website zelf kunnen beheren als we dat willen. Dit gecombineerd met het totale servicepakket (hosting, zowel technisch als vormgeving ontwerp en beheer, SEO advies), de brede expertise en het proactief oplossingsgericht denken maken dat we graag met Globeview samen werken!

Hans Schoenmakers

Bespaarbazaar – Winnaar Thuiswinkelawards 2011 + 2012 + 2013 Globeview heeft in 2008 onze eerste webwinkel gebouwd. We hadden al een tijdje plannen voor een webwinkel in energiebesparende producten. Dennis gaf ons het laatste zetje met een leuke domeinnaam en een scherpe aanbieding voor het bouwen van de shop. Dennis bedacht een origineel ontwerp, zijn programmeurs bouwde de shop en wij gingen aan de slag met het plaatsen van producten en het vindbaar maken van de site. Bij het optimaliseren voor Google en het inzetten van allerlei andere kanalen voor het aantrekken van nieuwe bezoekers en klanten werd nauw samengewerkt met Globeview. In het begin kost het veel tijd, maar na een jaar begon het vruchten af te werpen. Door de focus helemaal op internet te leggen hebben we veel klanten en interessante partners kunnen aantrekken, die je anders niet snel zou bereiken. Zo hebben we in een relatief korte tijd bijna 50.000 klanten verzameld. Bijna iedereen die iets nodig heeft zoekt het tegenwoordig zelf op internet en dat merk je pas echt als je goed gevonden wordt, met een goede website. Wij zijn Dennis nog steeds enorm dankbaar voor het eerste zetje, de website (waar we nu nog steeds mee werken) en zijn enthousiasme waarmee hij ons wegwijs maakte op internet. Mede dankzij de hulp van Globeview konden wij twee jaar geleden onze vaste banen opzeggen en hebben we nu een mooi bedrijf, dat helemaal via internet is opgebouwd en nog dagelijks groeit.

Huub en Joyce Herberichs

“Wij verkopen keukens met een Frans tintje. Omdat onze klanten erg tevreden zijn, willen we het liefst zoveel mogelijk mensen blij maken met een Franse keuken. Zien doet kopen. Don’t tell them, show them. Omdat een showroom van een keukenzaak nou eenmaal nooit groot genoeg is, hebben we de hulp van Globeview ingeroepen. Met maar één opdracht: laat zien wat we allemaal in huis hebben. En ik moet zeggen: Globeview is daar in geslaagd. We hebben een fraai verzorgde website, die volledig beantwoord aan mijn wensen. Om met een kok te spreken: het water loopt me daar zelf van in de mond…”

Team Nick en Nina

Globeview, een bedrijf wat voor ons het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt. Binnen een eigenlijk onrealistische deadline toch een perfecte werkende website online zetten. Met die klus kwam team Nick en Nina bij Globeview binnen. Dennis Schmets nam de klus met beide handen aan en zette zijn hele team erop. Resultaat; een prachtig werkende one-page website die onze verwachtingen zelfs overtrof. Een professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en communicatief erg vaardig is. Niet iedereen binnen team Nick en Nina was bekend met het beheren van webpagina’s. Uiteindelijk heeft Globeview de website zo geprogrammeerd dat toch iedereen de site grotendeels zelf kan beheren. Kwamen we er toch niet uit, dan konden we altijd rekenen op hulp. Globeview is een compleet bedrijf wat niet alleen maar websites bouwt, maar ook heel goed berijpt hoe je van a tot z goed werk levert. Wij raden het werk van het team van Globeview dan ook zeker aan.

Francios Lenearts

Met Globeview hebben we al jaren een perfecte samenwerking. Goede communicatie, flexibel en begripvol. Ze maken heldere afspraken en komen deze na, lossen eventuele problemen snel op en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend! Kortom: een méér dan prima partner die we van harte aanbevelen.

Peter Haenraets

Ik wilde voor SOURCE coaching & advies een frisse en professionele website, met dito huisstijl. In Globeview vond ik een deskundige, flexibele en betrouwbare partner. En…….dat is helemaal gelukt. Mijn wensen werden perfect vertaald naar design en dat is een hele knappe prestatie. Globeview komt z’n afspraken na, heeft geduld (want ze weten als geen ander dat alleen het beste goed genoeg is), is snel en geeft aanvullende adviezen waar nodig of gevraagd. SOURCE coaching & advies is dan ook meer dan tevreden met de diensten die Globeview heeft geleverd, dus wil je kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid dan is Globeview de partner die je zoekt!

Golfclub Meerssen

In 2015 moest Golfclub Meerssen op zoek naar een nieuwe webhostingprovider omdat de bestaande provider aan het einde van dat jaar zou stoppen met hosting activiteiten. Omdat onze clubwebsite op een WordPress platform draaide en pas helemaal was vernieuwd en gemoderniseerd, ging de voorkeur uit naar een nieuwe provider waarbij wij WordPress als CSM zouden kunnen blijven gebruiken. Bij het zoeken naar zo’n provider zijn wij op Globeview gestuit. Wij hebben snel daarna onze website succesvol verhuisd naar Globeview. Inmiddels kunnen we zeggen dat wij bij Dennis en zijn team helemaal aan het juiste adres zijn. Globeview zorgt er mede voor dat onze website voldoet aan onze wensen. Onze webmaster onderhoudt de inhoud van de website en Globeview ondersteunt onze club in alles wat met webhosting en WordPress te maken heeft. Voor Globeview geldt: vakmanschap is meesterschap. Golfclub Meerssen is hier erg blij mee. Globeview, bedankt voor jullie vakmanschap en support.

Team Perfect Fit

Voor ons afslank en figuurcorrectiestudio Perfect Fit waren we op zoek naar een bedrijf met genoeg kennis en ervaring om voor ons een professionele website te maken. Na enig speurwerk kwamen we al snel bij Globeview terecht, en na het eerste kennismakingsgesprek met Dennis werd ons al snel duidelijk dat we aan het goede adres waren. Met het know how van Dennis en zijn team kwamen we al gauw tot het gewenste resultaat. Gemaakte afspraken werden nagekomen en de communicatie verliep ook uitstekend. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Wij hebben nu een website precies naar onze wensen en gehuld in de professionele cover van Globeview. Bedankt voor de prettige en constructieve samenwerking.

G van Loo

Wij, Taxi van Loo te Gulpen, wilden een vernieuwde moderne en responsive(schaalbaar) website laten maken. Wij wilden ons opnieuw profileren als taxibedrijf uit Gulpen in onze regio Heuvelland met deze site. Taxi van Loo heeft een modern wagenpark. De vervoersmogelijkheden variëren van regiotaxi en groepsvervoer tot luchthaven en rolstoelvervoer. Wij kwamen in gesprek met Dennis Schmets (Globeview). hij adviseerde ons om een responsive mobiele website te laten maken. ‘’Als taxibedrijf moet de website overzichtelijk zijn en duidelijk contactgegevens en prijzen communiceren.” Wij zijn zeer tevreden met het resultaat dat Globeview ons heeft overhandigd. De website is simpel en overzichtelijk en ziet er zeker ook mooi uit. Onze dank voor de fijne samenwerking is zeker op zijn plaats.

Dick van Galen en Nina van de Rijt

Wij zijn de eigenaren van Gastenverblijf Bitseelberch in Slenaken. Al enige tijd hadden wij plannen om onze oude website te vernieuwen. Na nogal wat zoekwerk in de regio zijn we bij Globeview uitgekomen. Voor ons was het belangrijk om de site grotendeels zelf te kunnen beheren. Zodoende zijn we in staat om onze website actueel te houden. Bovendien moest de website er “aantrekkelijk” en “uitnodigend” uitzien. Dennis en zijn enthousiast team hebben een mooie en geheel vernieuwde website gebouwd die volledig aan onze wensen tegemoet komt.

Miriam Vinken

Globeview heeft voor ons een mooie WordPress site gemaakt die goed aansluit bij de boodschap die we willen uitbrengen n.l. vakwerkverblijf in Zuid Limburg. Door de keuze voor Globeview is het aantrekken van nieuwe gasten behoorlijk toegenomen. We kunnen alles zelf bijwerken en als er vragen zijn o.i.d. dan staan ze meteen als back up team klaar voor ons. Wij kunnen Globeview dan ook van harte aanbevelen

Max Bonte | Bonte Graphics Hoensbroek

Om ons bedrijf online beter te kunnen presenteren, waren wij op zoek naar een internetbureau dat onze nieuwe website zou gaan ontwikkelen. Wij hebben ons via internet georiënteerd en zijn zo bij Globeview terecht gekomen. Na een aangename kennismaking zijn we direct van start gegaan met het project en zijn inmiddels erg enthousiast over het eindresultaat. Wij vonden het bijzonder prettig dat er al vanaf dag 1 professioneel – vanuit gebruikersoogpunt – meegedacht werd door Globeview. Door de continue duidelijke communicatie en de flexibele opstelling van Globeview is onze website (www.bontegraphics.nl) naar tevredenheid tot stand gebracht. Wij kunnen nu zelf, snel en eenvoudig content op onze website plaatsen en zo onze (potentiële) klanten nauwer betrekken bij ons bedrijf. Wij kunnen Globeview dan ook voor de volle 100% aanbevelen en zullen voor eventuele vervolgopdrachten uiteraard weer terugkomen bij Dennis en zijn team.

Armand Hermans

Als marktleider van premium Omega 3 supplementen waren we op zoek naar een bedrijf dat onze nieuwe website een premium look kon geven. Dat is zeer zeker gelukt. De begeleiding van het team was, vanaf het begin van de briefing t/m de oplevering van de responsive website Minami.be, aangenaam, persoonlijk en professioneel. Als men op zoek is naar een bedrijf dat meedenkt, transparantie toont in alle opzichten en een creatieve website strategy kan adviseren en creëren dan bent u bij Globeview aan het juiste adres. Fair price, great results!

Karlijn Hermans

Santé Alumni Maastricht (SAM) is een nieuwe alumnivereniging voor afgestudeerden in de Gezondheidswetenschappen. Het was voor ons bij de oprichting belangrijk om meteen professioneel te werk te gaan en een breed platform te ontwikkelen. Wij wilden daarom een website die zoveel mogelijk mensen aanspreekt, met een frisse en professionele uitstraling. Wij kwamen na vele opties overwogen te hebben uit bij Globeview. Dit bedrijf kon ons namelijk een goede prijs bieden voor datgene waar wij om vroegen. Daarnaast was het bij Globeview mogelijk om op de website een directe verbinding met het sociale netwerk LinkedIn bijvoorbeeld te ontwikkelen, wat voor ons belangrijk was als extra optie binnen een reguliere website. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Globeview. Vragen of kleine problemen op de website worden snel behandeld en opgelost. Ook is het team gemakkelijk en snel te bereiken en waren ze bereid om mee te denken in de opzet van onze website.

Henny Hinken

In 2006 heeft Globeview de hosting van onze domeinnamen, het onderhoud van onze toenmalige website etc. overgenomen. Toen bleek al snel dat wat ze toezeggen ook werkelijk doen. In 2009 besloten we per 1 januari 2010 de naam van ons recreatiepark te wijzigen van Camping ’t Visoord naar Recreatiepark De Weuste. Hiervoor waren niet alleen andere domeinnamen nodig, maar moest er ook een nieuwe website gebouwd worden. Al na de eerste bespreking van onze wensen over de mogelijkheden en uitstraling van de nieuwe site voor Camping De Weuste, bleek dat zij heel goed aanvoelden welke informatie voor kampeerders belangrijk is en welk gevoel wij naar (potentiële) gasten die op zoek zijn naar een mooie camping in Twente wilden overbrengen. Na drie jaar van deze mooie site gebruik te hebben gemaakt, vonden we het in het najaar van 2012 tijd om een nieuwe site te laten bouwen om zodoende met de tijd mee te kunnen gaan en om kampeerders nog makkelijker via de site te kunnen informeren. Aangezien we na al die jaren samenwerking nog steeds erg te spreken waren over de kennis en service van Globeview, hebben we Globeview weer de opdracht hiervoor gegeven, met als resultaat… wederom een zeer aansprekende en goed gebouwde internetsite voor Recreatiepark De Weuste. We kunnen niets anders zeggen dan dat de prijs-/kwaliteitverhouding en klantgerichte instelling van Globeview na bijna 7 jaar, nog steeds erg goed is. Een oprechte pluim en nogmaals bedankt! Op naar hopelijk nog vele jaren goede samenwerking…

Ger Austen

In mijn samenwerking met Globeview heb ik mogen ervaren dat men vanaf het begin van het traject meedenkt met de klant om uiteindelijk te geraken tot een commercieel zo aantrekkelijk mogelijke website. Tevens is men niet te beroerd om hierbij allerlei hand- en spandiensten te verrichten. Alles in het belang van de klant. Kortom een prettige business to business partner.

Team De Krux

“Globeview” Dennis Schmets, heeft ons een perfecte website gebouwd en ontwikkeld. De lay-out en de stijl van de site sluiten precies aan op onze bedrijfsfilosofie van ons mobiele restaurant “De Krux”. Om een nieuw product te bedenken en te ontwikkelen en dit vervolgens te realiseren is een ding, maar het vervolgens succesvol te vermarkten is een heel wat complexer verhaal. Globeview en zijn team hebben ons in ieder geval een héél stuk in de goede richting geholpen. Met name wat de vindbaarheid op het internet betreft. Nu ons bedrijf 4,5 jaar operationeel is en onze naam een begrip aan het worden is in de horeca, willen we ons iets meer gaan toeleggen op kookworkshops, wijnproeverijen, truffeldemonstratie etc. We zijn er dan ook van overtuigd dat globeview ook in deze een goede en serieuze adviespartner zal blijven. Veel succes

Joep en Ans Beaujean

“Ik heb dertien prachtige vakwerkhuizen te verhuren. Ik weet dat ze fantastisch liggen, goed onderhouden zijn en gasten echt het gevoel geven dat ze thuiskomen. Maar hoe breng je dat over? Globeview had voor mij de oplossing. Virtual tours door Zuidlimburgs vakwerk. Sfeervolle foto’s, het gebruik van warme kleuren en duidelijkheid. Bezoekers die zich orienteren op de site van Geuldal raken zodoende vanzelf enthousiast. Ze zien wat ze kunnen verwachten, ze komen niet voor verrassingen te staan. De voorpret neemt toe met iedere muisklik. Als de mensen bellen, willen ze meteen boeken.”

Paul Mullenders

Paul Mulleneers
De samenwerking met Globeview is zeer goed! Sinds dit jaar hebben we dankzij Dennis en zijn team, een nieuwe en bovenal frisse website voor de Gulpener Bierfeesten!

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.