Vacature Freelance Web designer
Front-end Developer

Gezocht: Dynamische Website Specialist (ZZP) met Expertise in WordPress en Elementor!

Ben jij een ZZP’er met een passie voor webdesign en -ontwikkeling, gespecialiseerd in WordPress en Elementor? Zoek je naar een flexibele werkopdracht die zich aanpast aan jouw dynamische levensstijl? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de digitale wereld, op zoek naar een enthousiaste Website Specialist die ons team op oproepbasis komt versterken. Met projecten variërend van het ontwikkelen van indrukwekkende websites tot het uitvoeren van belangrijke updates, jouw bijdrage is cruciaal voor ons succes.

Wat wij bieden:

  • Een flexibele werkrelatie, ideaal voor ZZP’ers die hun werk willen aanvullen met uitdagende projecten.
  • De vrijheid om je werkuren aan te passen, perfect voor wie op zoek is naar variatie in werkplek en -tijden.
  • Een dynamische werkstroom, met perioden van intensieve projecten afgewisseld met rustigere tijden, afhankelijk van opdrachten, vakantieperioden en andere variabelen.
  • Een samenwerking gebaseerd op partnerschap, waar we elkaar steunen en samen streven naar digitale excellentie.
  • Competitieve vergoeding en mogelijkheden voor professionele groei. Uurloon is in overleg, afhankelijk van kennis en ervaring.

Wie wij zoeken:

  • Een zelfstandige professional met diepgaande kennis van WordPress en Elementor.
  • Iemand die in staat is zelfstandig te werken, van concept tot realisatie, met de flexibiliteit om aan te passen aan fluctuerende werklasten.
  • Een proactieve teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.
elementor-website-man-tablet

Deze positie is ideaal voor ZZP'ers die op zoek zijn naar een flexibele samenwerking

Deze positie is ideaal voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een flexibele samenwerking met de mogelijkheid om soms intensief te werken en op andere momenten te genieten van een lichtere werklast. Het werkvolume varieert afhankelijk van de beschikbare projecten, vakantieperioden en andere variabelen, wat betekent dat er perioden zijn met veel werk, maar ook perioden waarin het rustiger kan zijn.

Als jij de gemotiveerde en aanpasbare Website Specialist bent die wij zoeken, stuur dan je CV en een motivatiebrief waarin je jouw ervaring met WordPress en Elementor uitlegt. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking waarin jouw expertise ons helpt om te excelleren in de digitale ruimte.

Grijp deze kans om deel uit te maken van ons netwerk van digitale vernieuwers en samen uitzonderlijke resultaten te bereiken. Laten we samen de toekomst van webdesign vormgeven!

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.