Webdesign

Makkelijk te beheren, perfect op mobiel en goed vindbaar!

Webdesign bij Globeview

Deze bestaat uit een unieke lay-out met een strategische indeling, geheel in de stijl van je bedrijf. Gebouwd op het krachtige WordPress beheersysteem. 

Verder worden alle websites voorzien van responsive design, wat ervoor zorgt dat de website zich automatisch aanpast op mobiele apparaten. 

De website is makkelijk te beheren aan de voorkant niet meer zoals voorheen bij WordPress alleen via het Dashboard.

Webdesign
website advies

Kosten website laten maken?

Dat is een goede vraag! De prijs is afhankelijk van de grootte en het aantal functionaliteiten van de website. Alle websites (inclusief de low cost websites) worden bij ons compleet opgeleverd. Daarbij zijn ze geschikt voor alle mobiele apparaten en makkelijk te beheren.

Een vrijblijvend adviesgesprek is hierin vaak het handigst. Zo kom je meteen meer te weten over en omtrent je website. En wij kunnen een eerlijke prijs berekenen.

Wij werken uitsluitend met WordPress. Door de jaren heen hebben wij hier veel ervaring mee opgedaan.

Wij maken gebruik van de de beste plugins maar niet van kant-en-klare thema’s deze maken wij op maat.

Wilt u een website met Elementor laten maken? Dan zit u bij Globeview goed wij maken al jaren websites met Elementor Pro.

We maken geen gebruik van templates maar bouwen alles van skretch op zodat u ook voorzien wordt van de juiste strategische indeling.

Lees meer over: Website met Elementor laten maken?

Wie bieden supersnelle hosting, goede service en uitstekende support. Ook draaien wij beveiligingssoftware en maken dagelijkse backups.

Lees meer over: WordPress hosting

Jazeker, al onze websites zijn standaard beveiligd met SSL. Hierdoor zal de bezoeker je website altijd als veilig beschouwen.

Lees hier meer over: Wat is SSL

De kosten voor het ontwerpen van een website variëren sterk, afhankelijk van factoren zoals complexiteit, functionaliteit en de webdesigner zelf.

Responsief webdesign is een benadering waarbij websites zo worden ontworpen dat ze zich aanpassen aan verschillende schermformaten en apparaten, zoals smartphones en tablets.

Een standaard website kan vaak in een aantal weken opgeleverd worden, een grotere website wat langer om te laten ontwerpen en ontwikkelen.

De precieze kosten verschillen per website. Om een indicatie te geven hebben wij richtprijzen voor u opgezet.

Naar richtprijzen >>

Heb je problemen met een trage laadtijd van je website? Wij kunnen websites optimaliseren zodat ze sneller worden in beter scoren in Google.

Lees meer over: Snelheidsoptimalisatie

Hier kunt u snelheid van uw website via Google speed insight.

Zodra je website online is wil je natuurlijk ook veel relevante bezoekers. Wij hebben overige diensten waarmee we bezoekers voor je website regelen.

Denk hierbij aan SEO of SEA.
Wat dit precies is? Dat lees je hier:
Wat is SEO?
Wat is SEA?

Een goed beveiligde website is belangrijk. Zeker omdat elke website toch een aantal aanvallen per dag kan verwachten.

Hiervoor hebben we een dienst ontwikkeld om je website altijd veilig en up-to-date te houden. Leer meer over: WordPress onderhoudsabonnement

SEO-vriendelijk webdesign houdt rekening met zoekmachineoptimalisatie om ervoor te zorgen dat een website gemakkelijk kan worden geïndexeerd en gerangschikt door zoekmachines zoals Google.

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.