Wij zijn Globeview

Design with a smile!

Het digitale maatwerkbureau in Heerlen. 
Snel, dynamisch, sfeervol. Dat is waar we voor staan. Al bijna 20 jaar.

Webdesign Limburg

Hoe we begonnen zijn...

In 1998 bouwt Dennis zijn allereerste website, toen nog “homepage” genoemd. Onder luid gepiep stuurt hij 4 webpagina’s via de telefoonlijn “het internet” op. Vanaf dat moment neemt de vraag naar websites in een stroomversnelling toe. In 2003 start hij fullservice internetbureau Globeview.

“Globeview verwijst naar de snelheid van het internet – binnen enkele seconden stuur je informatie de hele wereld rond – én naar de manier waarop dit nieuwe medium onze kijk op de wereld compleet heeft veranderd.”

Dennis Schmets, eigenaar Globeview

Innovatief karakter

Nieuwsgierigheid en creativiteit liggen in Dennis zijn aard. Met dezelfde belangstelling waarmee hij zijn eerste website bouwt, volgt hij technologische ontwikkelingen op de voet. Hij bedenkt nieuwe processen en vernieuwt bestaande technieken. En dat doet hij nog steeds met nét zo veel plezier als op de eerste dag!

We maken slim gebruik van de kansen en mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen ons bieden. Maar we zien het ook als onze taak om, binnen het oneindige aanbod van “technische snufjes”, duurzame oplossingen te bieden die passen bij jouw onderneming.

Zitten-in-de-hal

“Globeview is altijd op zoek naar kwaliteit, denk jij dat je een toegevoegde waarde bent voor ons team?
Stuur dan een email naar info@globeview.nl

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.