Uitstekende service is waar wij voor staan…

Globeview is een innovatief internetbureau dat sinds 2003 in de sector werkzaam is. Ons professionele team heeft sindsdien al ruim 400 tevreden klanten geholpen met het verbeteren van websites, marketing en persoonlijke zichtbaarheid. Dankzij onze persoonlijke aanpak, onze innovatieve werkwijze en onze uitstekende service bent u met Globeview altijd verzekerd van een fantastisch resultaat.

Hoe we begonnen zijn

In 1998 bouwde ik mijn eerste website, homepage toen nog genaamd. Dit was gewoon een simpele website met 4 pagina’s,  heel anders dan de geavanceerde websites van tegenwoordig. Nu zijn websites immers vaak veel uitgebreider en moeten ze bovendien geschikt zijn voor mobiele apparaten.

Wat ook zo bijzonder was in die tijd, is dat de websites geüpload moesten worden via de vaste telefoonlijn. Met een luid gepiep gingen ze het internet op, met een snelheid die u vandaag de dag echt niet meer zou accepteren. Ook liepen de kosten enorm op, maar ach ja, je moest er wat over voor hebben toch?

Na een paar jaar werd de vraag naar websites voor bedrijven groter. Daarom ben ik in 2003 het bedrijf Globeview gestart. Deze naam is toepasselijk omdat het internet binnen enkele seconde de wereldbol rond is en omdat de kijk op de wereld ook veranderd is door het nieuwe medium.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en hebben we al meer dan 400 websites gemaakt en heel veel tevreden klanten geholpen, maar we werken nog altijd met net zo veel plezier aan de websites als op de eerste dag!
 
Dennis Schmets – Globeview opgericht in 2003
 

Afspraak maken Offerte aanvragen Bekijk eerst richtprijzen 

Onze (externe) partners

Luc

Video & Animatie

Cliff

Ontwikkelaar

Barbro

Tekst & Marketing

Ben jij dit?

Ben jij een aanvulling voor onze partnerkring?

  • Locatie
  • Marketing
  • Kantoor
  • Mobiel navigatie menu
  • Planning
  • Vergaderruimte

Heeft u project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.

Direct chatten hieronder: