15 / 100

Uitstekende service

is waar wij voor staan.​

“Globeview is een innovatief internetbureau dat sinds 2003 in de sector werkzaam is. Ons professionele team heeft sindsdien al ruim 400 tevreden klanten geholpen met het verbeteren van websites, marketing en persoonlijke zichtbaarheid. Dankzij onze persoonlijke aanpak, onze innovatieve werkwijze en onze uitstekende service bent u met Globeview altijd verzekerd van een fantastisch resultaat.”

Dennis Schmets Owner globeview

Hoe we begonnen zijn...

“In 1998 bouwde ik mijn allereerste website, toen nog ‘homepage’ genoemd. Onder luid gepiep werden mijn 4 webpagina’s via de telefoonlijn ‘het internet’ op gestuurd. Vanaf dat moment nam de vraag naar websites snel toe. Daarom ben ik in 2003 dit bedrijf gestart. Globeview: verwijzend naar de snelheid van het internet -binnen enkele seconden ben je de wereld rond- én naar de manier waarop dit nieuwe medium onze kijk op de wereld heeft veranderd.

Met dezelfde nieuwsgierigheid waarmee ik die vier eerste pagina’s bouwde, heb ik door de jaren heen de technologische ontwikkelingen gevolgd, systemen doorontwikkeld en technieken vernieuwd en aangescherpt. Binnen Globeview maken we gebruik van de kansen die nieuwe technieken u en ons bieden, maar zien we het ook als onze taak bínnen het oneindige aanbod van ‘technische snufjes’, duurzame oplossingen te vinden die passen bij úw wensen en onderneming.

Ik werk er nog altijd met net zo veel plezier aan als op de eerste dag!”
Dennis Schmets

“Globeview is altijd op zoek naar kwaliteit, denk jij dat je een toegevoegde waarde bent voor ons team?
Stuur dan een email naar [email protected]

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.