Website met een boekingssysteem nodig?

Wilt u voor uw hotel, appartementen of groepsaccommodatie een boekingsmodule in laten bouwen? Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Hiervoor zijn diverse partijen aan te bevelen. Een hiervan is Cubbulis van Stardekk. Deze software (ontwikkeld in België) is een zeer goede partij op het gebied van Boekingssoftware.

Wilt u een voorbeeld van een website met een ingebouwd boekingssysteem zien? Bekijk dan www.parkhotelvalkenburg.nl. Deze website is door Globeview gerealiseerd.

boekingssysteem 1

Website met boekingssysteem laten maken – Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u ook een website met een boekingssysteem door Globeview laten maken? Bel ons naar [telefoon]. Wij helpen u graag.

Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.