logo globeview

Prijslijst

Hosting

Onderhoud & beveiliging

Dennis Schmets

Wij staan voor uitstekende service

Globeview staat al 20 jaar voor uitstekende service. Van het updaten van je website tot het instellen van je e-mailaccount.

Als fullservice internetbureau kun je erop rekenen dat al je diensten inclusief service zijn zo hoef je zelf niks meer te doen en wij regelen alles voor je. Dat beloven wij.

Zo bieden wij bij elke website hosting & Onderhoud oftewel een compleet WordPress management abonnement. Wat op neer komt dat wij alles veilig en up-to-date houden inclusief de nodige software. Zo voorkom je onnodige kosten en haal je meer rendement uit je website.

 

Hosting & Email

Onze supersnelle Litespeed servers zorgen ervoor dat je bent voorzien van de laatste technologie zodat je website supersnel geladen kan worden.
 
Ook beschikt elk hosting account over eigen resources zoals geheugen. Dus niet zoals standaard webhosting waar één website de hele server kan vertragen. Ook zijn onze accounts schaalbaar mocht je website en bezoekersaantal flink groeien. E-mail zit hierbij inbegrepen en deze kun je ook op je telefoon ontvangen.

CMD
Wij werken uitsluitend met WordPress. Door de jaren heen hebben wij hier veel ervaring mee opgedaan. Wij maken gebruik van de beste plugin. Wij werken niet met kant-en-klare thema’s. Wij bouwen elke website op maat.
Webhosting is de online ruimte waar je website is opgeslagen. Ook zal hier je e-mail opgeslagen worden. Bij Globeview zorgen we voor snelle webhosting met goede beveiliging.
De kosten van webhosting is afhankelijk van de grootte van je website. Hiernaast moeten we ook rekening houden met enkele andere zaken. Zoals back-ups, beveiliging en support. Lees hier meer informatie over de jaarlijkse kosten voor een professionele website.

Onderhoud aan WordPress en aan de bijbehorende plugins zorgt ervoor dat je website ten allen tijde in een omgeving draait die veilig, snel en up-to-date is.

Wij zorgen er daarom voor dat we de uitgebrachte updates veilig uitvoeren.

Wij bieden verschillende soorten mail opties aan. In overleg zullen we de juiste keuze maken. 

Uiteraard zijn het aantal e-mail adressen altijd bespreekbaar en zullen deze bij ons in onderhoud zijn.

De kosten voor de onderhoud van je website is afhankelijk van de grootte en de functies van de website.
Hierbij een uitgebreid overzicht.

We kijken samen naar het benodigde onderhoudspakket van je website zodat je je nooit zorgen hoeft te maken. 

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.