26 / 100

Carbon6

Vernieuwing, innovatie en een andere aanpak

Carbon6 te Heerlen

Van industrieel gebied tot kantoren-complex en inmiddels een plek waar ondernemers, kunstenaars, creatieve bedrijven en inspirerende mensen dagelijks het pand betreden. De geschiedenis van Carbon6 is rijk en daarmee ook erg waardevol.

De naam Carbon6 refereert aan het 6e element in de 2e periode van het periodieke system van de scheikunde. Carbon, of koolstof, herinnert ons aan de geschiedenis van de Limburgse kolenmijnen, die de cultuur en economie van de regio zo lang hebben gedomineerd.

carbon6

Waarom gekozen voor Carbon6

Carbon6 is een creatieve plek gelegen in het centrum van Heerlen. Wat ons gelegenheid brengt tot een positieve verandering. De centrale ligging van het gebouw is natuurlijk handig om klanten te ontvangen.

Vanwege de grootschaligheid van het gebouw. Waar meer dan 130 bedrijven in gevestigd zijn, is een samenwerking met elkaar wat tot nieuwe inspiratie kan lijden.

In Carbon6 zijn veel verschillende bedrijven die voor een dynamische maar ook vooral creativiteit en innovatie zorgen. Daarmee wil Globeview fullservice internetbureau (in Carbon6) graag in deelnemen.

Professionele website laten maken doelgericht voor ieder bedrijf.

Altijd verzekerd van een fantastisch resultaat.

Globeview ontwikkelt uitsluitend Websites op maat, dit wordt gedaan In Carbon6 te Heerlen voor een breed scala aan klanten, allen met de focus om doelen te behalen. Daarmee zijn wij WordPress en website specialist in Carbon 6.
Hiervoor gebruiken we al meer dan 20 jaar ervaring, een schitterend design en het content management systeem van WordPress.  Een WordPress website is heel eenvoudig te beheren zoals het aanpassen van foto’s en teksten.  Onze websites worden zo gemaakt dat ze razendsnel en meteen goed vindbaar zijn.

Ook voor ontwerp kunt u bij ons terecht.

Online en offline zijn wat ons betreft niet los te zien. Het totaalplaatje moet kloppen en naadloos op elkaar aansluiten. Daarom bieden wij ook logo ontwerp, drukwerk en zelfs complete huisstijlen aan. Makkelijk alles in één hand, en daardoor ook alles in één stijl met één aanspreekpunt. 

Met onze persoonlijke aanpak, innovatieve werkwijze en uitstekende service bent u met Globeview altijd verzekerd van een fantastisch resultaat.

Globeview is een fullservice internetbureau
Gespecialiseerd in "Wordpress websites op maat"
meteen goed vindbaar en makkelijk te beheren.
Voor elke bedrijf een oplossing!"

Samenwerken in Carbon6?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Dennis zijkant

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.