86 / 100

Logo laten maken - logo laten ontwerpen Limburg

 • Professioneel logo laten ontwerpen?
 • Logo laten maken in de buurt van Heerlen / Limburg
 • Logo laten maken rechtenvrij
 • Website en logo laten maken

Webdesign bureau Heerlen neem contact op voor vragen?

Wat kost een goede website? Dat hangt ervan af wat vooral de funktionaliteiten en volume. Webdesign bureau Heerlen heeft voor elk budget een website op maat gemaakt met het cms WordPress. Webdesign bureau Limburg kan ook uw hosting en onderhoud verzogen

Website laten maken Limburg

Logo laten maken?

Een professioneel logo is uw beeldmerk voor de komende jaren.

“Een herkenbaar beeldmerk voor uw bedrijf, het fundament en ook het belangrijkste van uw huisstijl. 
Als ontwerpbureau snappen wij waar we op moet letten en hoe we een logo moeten opbouwen, zodat u deze overal probleemloos kunt gebruiken of het nu uw website, bedrijfsauto, factuur of op social media is.”

Uw logo wordt in alle formaten rechtenvrij door ons aangeleverd. Tevens geschikt voor facturen, belettering en voor social media.

Unieke logo's waar we trots op zijn!

Kosten van een logo laten ontwerpen.

De kosten worden bepaald door de tijd die ervoor nodig is.
Voor elk budget een passende prijs!

Ook een complete huisstijl of website kunnen wij aanbieden, vraag naar de mogelijkheden. Voordeel? Alles gemaakt in één stijl door een ontwerper.

Logo laten ontwerpen

prijs indicatie
300 Meest afgenomen
 • Minimaal 3 varianten
 • Inclusief aanpassingen
 • alle bestandsformaten
 • Overdracht auteurs recht

Redesign van logo

prijs indicatie
150 Meest voorkomend
 • Minimaal 3 varianten
 • Inclusief aanpassingen
 • alle bestandsformaten
 • Overdracht auteurs recht
webdesign Heerlen

Ik wil graag een professioneel logo, hoe gaan we te werk?

Het beste is om een vrijblijvende afspraak te maken zodat we kunnen bespreken wat het beste is voor je bedrijf. 

Voorbeelden logo & drukwerk

Wij maken ook complete huisstijlen, drukwerk en complete websites

Vragen over een logo ontwerp

Meer informatie over een bedrijfslogo maken.

U wilt een nieuw logo laten maken, en u heeft wellicht een aantal vragen hierover. Wat het kost, hoe lang het duurt , en wat mag u van ons verwachten? Hier onder onze antwoorden.

Je kan het beste een logo maken in Adobe Illustrator of in een ander vector programma. Dit is alleen te adviseren als je genoeg kennis hebt van vormen, kleuren, typografie en het in een vector bestand kan maken. Het probleem is dat je vaak zelf niet objectief bent en dan de richtlijnen vergeet te gebruiken voor een volwaardig logo.

Een goed logo moet simpel, tijdloos, onderscheidend, passend en veelzijdig zijn. Dit omdat het klein en groot gebruikt gaat worden denk maar aan visitekaartjes of belettering van een bus. Hoe simpler dus hoe herkenbaarder het logo is. Ook moeten de kleuren bij je doelgroep aansluiten en een gloed logo is ook krachtig zonder kleuren. Dit word vaak om T – Shirts gebruikt.

Het laten maken van een logo hangt ervan af hoeveel tijd erin gaat zitten. Het herontwerpen van een logo gaat sneller dan een logo bedenken voor een groot bedrijf.
U kunt een logo laten ontwerpen vanaf € 150 en de meeste logo’s zitten tussen de € 300 – € 400.

Dat kan helaas niet bij ons. Er zijn genoeg online programma’s waar je gratis een logo mee kan maken. Ook kun je bij Fiverr voor een laag bedrag een logo laten ontwerpen. Let wel op er worden heel veel standaard templates gebruikt. 

Gebruiken jullie templates?

Nee bij ons is niks standaard want we maken elk logo uniek. Specifiek op de doelgroep waarvoor het logo is bestemd en de juiste uitstraling heeft. Elke branche is anders en daarom gaan we eerst kijken wat het beste aansluit, kleuren, vormen en lettertypes.

Ja natuurlijk, alle rechten van het logo zijn voor jou. Je mag er mee doen wat je wilt. Ook krijg je het logo in verschillende maten voor op social media, drukwerk en voor op je website.

U kunt natuurlijk bij ons een professioneel logo laten ontwerpen. Dat kan al vrij snel, we plannen samen de stappen in en daarna gaan we aan de slag om het logo te ontwerpen. U moet aan 5 – 7 werkdagen denken, dat is vrij snel voor maatwerk. Sneller nodig? Neem contact op om te kijken of de planning dit toelaat?

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.