Wat is hosting

 

Om een WordPress website op het internet te kunnen bezoeken moet deze geplaatst worden op een hosting. Dit zorgt ervoor dat de WordPress website bereikbaar wordt via het internet. Het is van belang dat een webhoster op zijn hosting regelmatig beveiligingsupdates doorvoert. Dit om beveiligingslekken te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is tegen kwaadwillenden. Tevens is het belangrijk dat een hosting een goede “uptime” heeft. De uptime geeft aan hoe stabiel de hosting van de webhoster is. In feite geldt dus: hoe hoger de uptime, hoe stabieler de hosting.

Globeview hosting voor WordPress

Globeview biedt betaalbare en professionele WordPress hosting pakketten aan. Om onze klanten te voorzien van goede service en controleren en versterken wij dagelijks de beveiliging van onze hosting. Ook voeren wij regelmatig updates uit aan de hosting software zodat u gebruik kunt maken van de allernieuwste technologieën. 

Welke instellingen / poorten moet ik instellen? Klik hier.

Globeview WordPress hosting pakketten

Bekijk hier onze hosting mogelijkheden en prijzen. 

Uitbreiding hosting pakketten

Dataverkeer: €1,60 per extra 1GB
Websiteruimte: €3,- per extra 1GB

Domeinnamen

Als u uw WordPress website online wilt zetten bij een webhoster, dan heeft u ook een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is het webadres waar jouw website op te vinden is. Onze domeinnaam is bijvoorbeeld: www.globeview.nl

Prijzen domeinnamen

.nl voor € 22,50 p/j
.com .de .be .eu voor € 27,50 p/j
Overige extensies als .biz en .fm op aanvraag.

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.

Direct chatten hieronder: