logo globeview

Prijslijst

Cubilis boekingssysteem & WordPress website voor Villa Valkenburg

 
Villa Valkenburg, Maatwerk WordPress website met Cubilis boekingssysteem

Villa Valkenburg is gevestigd in een rijksmonumentaal pand in Valkenburg aan de Geul en heeft 8 sfeervol ingerichte kamers. Sfeer is ook zeker iets dat de nieuwe maatwerk WordPress website uitstraalt. Een mooi detail bijvoorbeeld is de oplichtende kamerfoto zodra deze in beeld komt. In de nieuwe website is ook het Cubilis boekingssysteem geïntegreerd. Dit door de makers van Stardekk die een betaalbaar boekingssysteem maakte voor hotels, B&B en appartementen enz. Op zoek naar een unieke overnachting in Zuid-Limburg, kijk dan op villavalkenburg.nl.

 
Bekijk website


Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »
Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

WordPress Specialist Limburg

Webdesign Bureau Limburg: Globeview, Jouw WordPress Specialist Wil je een professionele website laten maken door een WordPress Specialist in Limburg? Kies dan voor webbureau Globeview

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.