logo globeview

Prijslijst

Nieuwsberichten maken

Nieuwsbericht maken (bloggen)

Vanuit het Dashboard klikt u op Berichten. U kunt hier een nieuwe weblog maken. Vanuit dit interface kan uw bericht direct worden gepubliceerd op uw website.

Schermafbeelding 2014 01 22 om 14.17.23

Om te beginnen vult u bovenaan de titel van het bericht in. Daarna kunt u in het witte vak uw bericht typen. Let erop dat rechtsboven het vlak de modus ´Wysiwyg´ is geselecteerd. Deze modus vergemakkelijkt het maken van koppen, kleuren en cursieve of dik gedrukte tekst.

Zie het lege vlak als een bestand in Word. U kunt erin werken met veel van dezelfde hulpmiddelen. Het grote verschil is dat u in WordPress moet aangeven welke tekst als kop gepubliceerd moet worden. Selecteer uw kop en klik op het pijltje linksboven het witte vlak, genaamd Notatie. Geef dan aan welke grootte de kop moet hebben en het wordt weergegeven in het vlak.

Wanneer uw bericht klaar is kunt u publiceren. Let er op dat de selectie rechtsonderin is aangevinkt. Dit bepaalt de plaats waar uw bericht op uw website komt. Als geen vakje is ingevuld, gebeurt er niets.

Klik vervolgens op de blauw knop aan de rechterkant, genaamd Publiceren. Uw bericht wordt zo gepost op uw website. Eventueel kunt u van te voren al aangeven of het nieuwe bericht ook gedeeld mag worden via social media, rechtsbovenin vindt u daar de mogelijkheid voor (Social Broadcasting).

U kunt uw blogs en berichten bekijken en aanpassen onder de tab Berichten > Alle Berichten.
Wanneer u een bericht heeft aangepast gaat het publiceren op dezelfde manier als een nieuw bericht, uw oude bericht wordt overschreven en alleen het nieuwe bericht wordt zichtbaar op uw website.

Een afbeelding koppelen aan uw post zorgt ervoor dat bezoekers sneller geïnteresseerd kunnen raken in een artikel. Stel een zogenaamde ‘Featured image’ in voor het plaatsen van uw bericht. Dit kan in de rechtsonder hoek bij ‘Stel uitgelichte afbeelding in’.

Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »
Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

WordPress Specialist Limburg

Webdesign Bureau Limburg: Globeview, Jouw WordPress Specialist Wil je een professionele website laten maken door een WordPress Specialist in Limburg? Kies dan voor webbureau Globeview

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.