WordPress website laten maken

Een website is hét visitekaartje van een bedrijf. Klanten en potentiële klanten vormen zich direct een beeld van het bedrijf en bepalen vaak aan de hand van de indruk van de website, wat hun verdere actie gaat worden. In het gewone leven geldt natuurlijk: een eerste indruk maak je maar één keer. Dit is in het digitale leven dan ook niet anders. Een professionele website zorgt ervoor dat bezoekers een goede eerste indruk van een bedrijf krijgen. Het is daarom erg belangrijk om te zorgen voor een aantrekkelijke en goed werkende website. Globeview is specialist in het bouwen van websites voor iedere doelgroep en soort bedrijf. Door te kiezen voor het laten maken van een website door een specialist zoals Globeview, kan de eerste digitale indruk van jouw bedrijf in ieder geval niet meer stuk!

Verschillende beheersystemen voor websites

Het bouwen van een professionele website is mogelijk op een groot aantal verschillende platformen, ook wel beheersystemen genoemd. Een beheersysteem kun je zien als de fundering van een website, tussen de verschillende beheersystemen zitten verschillen in mogelijkheden en functies. Eén van de bekendste en betrouwbaarste beheersystemen voor websites is tegenwoordig WordPress. Een professionele WordPress website biedt alles waar een bezoeker van een website naar op zoek is.

De voordelen van een website met WordPress

Ook Globeview bouwt uitsluitend websites met behulp van WordPress. De voornaamste reden hiervan is dat WordPress diverse voordelen biedt ten opzichte van andere beheersystemen.  Met behulp van WordPress is iedere wens met betrekking tot een website op maat, te vervullen. WordPress heeft oneindig veel mogelijkheden en opties, waardoor op het kleinste detailniveau kan worden gewerkt en hierdoor is het mogelijk om een WordPress website op maat te maken, geheel afgestemd op de doelgroep van een bedrijf.

De WordPress specialist in Limburg

Door jarenlange ervaring met het bouwen van professionele WordPress websites, is Globeview een echte specialist op het gebied van WordPress websites geworden. Binnen WordPress wordt gewerkt met thema’s, waarop de website gebouwd wordt. Globeview maakt geen gebruik van kant-en-klare thema’s maar maakt deze op maat, precies afgestemd op een specifiek bedrijf. Wanneer je een WordPress website laat bouwen door Globeview, zal het eindresultaat een unieke en geen ‘dertien in een dozijn’ website.

WordPress website laten onderhouden

Een professionele WordPress website laten maken door Globeview staat garant voor een snelle en aantrekkelijke website, waarop bezoekers alles gemakkelijk en snel kunnen terugvinden. Naast het bouwen van een website, komt er natuurlijk ook onderhoud om de hoek kijken, wanneer een WordPress website op maat eenmaal online staat. De ontwikkelingen op het gebied van websites en WordPress volgen elkaar in rap tempo op. Het is voor zowel de veiligheid als de uitstraling van een website, van belang om continu mee te gaan met de laatste ontwikkelingen en trends. Hiernaast is het natuurlijk ook nodig om een website af en toe te voorzien van nieuwe content, zodat de website ook voor terugkerende bezoekers interessant blijft. Globeview stopt niet bij enkel het maken van een WordPress website, maar is ook thuis in het onderhouden en bijwerken van WordPress websites.

Reviews WordPress websites

Globeview heeft de afgelopen jaren ontzettend veel WordPress websites gebouwd, voor klanten met allerlei soorten bedrijven en doelgroepen. Iedere gemaakte WordPress website sluit aan bij de wensen van de klant en is volledig in lijn met de huisstijl van een onderneming. Ook de snelheid van het laden van de pagina’s en het hanteren van een logische indeling op de websites, is voor Globeview topprioriteit. Hieronder vind je een greep uit de reviews over de door Globeview gemaakte WordPress websites.

Veel gestelde vragen over WordPress websites

Hierboven heb je veel informatie kunnen vinden over het laten bouwen van een WordPress site. Heb jij toch nog een vraag, waarop je tot nu toe geen antwoord hebt gekregen? Lees dan even verder, hieronder vind je namelijk antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot alles wat met WordPress sites te maken heeft. Grote kans dus, dat ook jouw vraag hiertussen staat.

–       Hoeveel kost een WordPress website?

Geen onbelangrijk aspect: de prijs van een WordPress website. Er is geen vaststaand tarief voor het laten maken van een WordPress website. Dit komt doordat iedere WordPress website weer anders in elkaar zit en niet iedere website is natuurlijk even uitgebreid. Ook kan de hoeveelheid maatwerk aanzienlijk verschillen per website. Globeview brengt hierom altijd eerst een offerte uit, voorafgaand aan het maken van de WordPress website. Op deze manier heb je van tevoren direct duidelijk inzicht in de kosten van de WordPress website.

–       Wat kost een website met WordPress?

Een website met WordPress is niet per definitie goedkoper of duurder dan een website die gemaakt is met behulp van een ander beheersysteem. De kosten van een WordPress website zijn namelijk geheel afhankelijk van de wensen met betrekking tot de website en de uitgebreidheid van de website. Wanneer je kiest voor het laten maken van een WordPress website door Globeview, krijg je altijd eerst een overzichtelijke offerte, waarop je de kosten voor het laten maken van een WordPress website duidelijk gespecificeerd terug kunt vinden.

–       Maakt Globeview gebruik van WordPress thema’s?

Zoals gezegd kan binnen WordPress worden gewerkt met behulp van thema’s. Er zijn honderden ‘standaard’ thema’s waar uit gekozen kan worden. Globeview maakt WordPress websites graag geheel op maat en maakt daarom geen gebruik van de standaard thema’s, maar ontwerpt deze helemaal zelf.

–       Wat zijn WordPress plugins precies?

Plugins binnen WordPress kun je het beste zien als kleine ‘bouwsteentjes’ die extra functies en mogelijkheden aan een website toevoegen. Bij het maken van een WordPress website wordt dus vaak gebruik gemaakt van diverse handige plugins, waardoor de website zo optimaal mogelijk zal functioneren. Er zijn ontelbaar veel plugins te gebruiken binnen WordPress en hierin vindt ook veel ontwikkeling plaats, waardoor er steeds meer nieuwe en/of betere mogelijkheden beschikbaar komen. Globeview maakt gebruik van de beste plugins en houdt de ontwikkelingen op het gebied van WordPress plugins nauwlettend in de gaten.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.