U bent op zoek naar een nieuwe website en hebt in Google Website laten maken in Heerlen ingevuld? Dan zit u hier goed, Globeview is centraal gelegen in Kerkrade en Gulpen en is een fullservice internetbureau met 20 jaar ervaring in het maken van WordPress websites op maat. We maken websites voor zowel kleine als grote bedrijven in elke branche.  Alle websites worden op maat gemaakt goed vindbaar en makkelijk te beheren.

Onderaan de pagina enkele voorbeelden van websites die wij recent gemaakt hebben. Neemt u gerust een kijkje op onze vriendelijke en informatieve website om zelf te kunnen oordelen of wij voor u het juiste bedrijf zijn. 

Waarom Globeview?

100% persoonlijke service

Onze service is het enige onderdeel binnen ons bedrijf dat nog ouderwets te noemen is. Geen tickets of keuzemenu’s, maar een persoonlijke benadering met antwoorden die u direct verder helpen. Onze service gaat uiteraard gepaard met kennis. Kennis die garant staat voor kwalitatief maatwerk in al onze diensten. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, maar Globeview is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

Creativiteit & onderscheidend

Kennis vormt de basis, maar het is creativiteit die leidt tot een echt eigen en onderscheidend eindproduct. Met een open, eerlijke en kritische blik zoeken we creatieve oplossingen om úw passie, úw bedrijf en hetgeen dit uniek maakt, te vertalen naar een sprekende (online) presentatie.

Raket
laptop apple rocket
websitelatenmaken

Een Globeview maatwerk website bestaat uit:

Een Globeview maatwerk website bestaat uit een unieke lay-out met een strategische indeling, geheel in de stijl van uw bedrijf. Gebouwd op het krachtige WordPress beheersysteem. In combinatie met contentmanager Pro is het een onverslaanbare combinatie waar het aanpassen van tekst en foto’s kinderspel wordt.

Verder worden alle websites voorzien van responsive design, wat ervoor zorgt dat de website zich automatisch aanpast op mobiele apparaten. We zorgen voor de basis in zoekmachine optimalisatie, melden de website aan bij Google en geven u een uitleg hoe u eenvoudig teksten en foto’s kunt aanpassen.

contentpro

Contentmanager PRO

Met het kostenbesparende Contentmanager PRO plan kunt u door middel van de laatste technieken en software makkelijk uw content beheren, aanpassen en sneller inzetten voor marketingdoeleinden. Met de eenvoudige interface wordt het beheer van uw website kinderspel! Contentmanager PRO werkt voor 100% aan de voorkant van de website. U kunt dus direct live uw aanpassingen bekijken en daarmee razendsnel wijzigingen toepassen zonder enige kennis van programmeercode.

Wat onze klanten zeggen

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.