logo globeview

Prijslijst

Gouden nominatie “Freelancer van het Jaar”

Gouden nominatie “Freelancer van het Jaar”.

Voor Dennis Schmets van Globeview Webdesign.

Freelancer of the Year Award badge 2013 2014 copy

In de ochtend van 30 oktober 2013 werd mijn aandacht getrokken op Facebook doordat een mede-collega van mij genomineerd was voor de gouden nominatie “Freelancer van het jaar 2013”. In die tijd (toen ik nog als freelancer actief was) sprak mij dit direct aan. Ik bedacht mij hoever ik het zou schoppen als ik mee zou doen.

Binnen een uur in de top 100

Nadat ik mijn Facebook vrienden op de hoogte had gesteld, had ik binnen een uur de gouden nominatie binnen. En dat dankzij een beetje hulp van mijn Facebook vrienden. Op het moment van schrijven van dit artikel (30 oktober 2013) stonden we op een mooie 59ste plaats. Een zeer goed uitgangspunt dus.

Mocht u toen destijds gestemd hebben, bedankt voor uw stem!

Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »
Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

WordPress Specialist Limburg

Webdesign Bureau Limburg: Globeview, Jouw WordPress Specialist Wil je een professionele website laten maken door een WordPress Specialist in Limburg? Kies dan voor webbureau Globeview

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.