Website laten maken in Limburg ?

Op zoek naar een internet bureau dat ook gevestigd is in Limburg?

auto bedrijven limburg

Website laten maken in Limburg

Bent u op zoek naar iemand in Limburg die u een professionele website kan maken? Een schitterend design meteen goed vindbaar en goed responsive design dat zorgt dat uw website goed presteert op mobiele apparaten. Alle websites zijn makkelijk te beheren, supersnel en wij geven 100% tevredenheidsgarantie.
Vanaf 2003 bouwen wij websites op maat voor bedrijven uit heel Limburg. Deze kwaliteit en ervaring maakt u gebruik van in uw website. 

 

Vindbaar in en om Heerlen

Wanneer je een website laat maken voor jouw bedrijf in Kerkrade wil je natuurlijk wel dat de site terecht komt in de zoekresultaten van Google. Onze websites bouwen wij in Umbraco CMS. Dit is een systeem dat het voor Google mogelijk maakt websites snel en makkelijk te indexeren, zodat zij ook binnen korte tijd tussen de zoekresultaten komen te staan. De geavanceerde technologie van de site zorgt ervoor dat de site goed te indexeren is door Google. Dit betekent dat de site opgenomen zal worden in Google’s zoekresultaten en dat de website van jouw bedrijf in Kerkrade goed vindbaar is in Google.

Uitbreidingsmodules

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Heerlen kan met een heleboel extra’s. Je kunt gebruik maken van onze uitbreidingsmodules. Hiermee kun je extra functies toevoegen op de website. Zo kun je denken aan een Social Share module, multi-taal module of een fotoalbum-module. Bekijk hier al onze uitbreidingsmodules om jouw website een professionele uitstraling te geven.

Wij verzorgen beeldmateriaal

Mocht jij geen tijd hebben (of gewoon geen zin, kan natuurlijk ook) voor het laten maken van professionele foto’s, maar wil jij wel mooie kwalitatieve en scherpe afbeeldingen op jouw website hebben die passen bij je branche en/of bedrijf? Geen enkel probleem. In het ALL-IN pakket zitten 4 professionele stockphoto’s inbegrepen die wij voor jou reserveren. Je kan ze naderhand ook altijd zelf aanpassen. Zo komen we namelijk op het volgende punt. 

Zelf je website aanpassen

Je kan geheel zelf je teksten en afbeeldingen en andere elementen op je website aanpassen. Ook als je niet goed bent is dit geen enkel probleem aangezien het zo’n makkelijk beheerssysteem is die wij voor jou hebben klaargezet. 

ALL-IN websitepakket

Alles zit in het pakket voor slechts  € 950,- Alle modules zijn inbegrepen. Handig hé?! Geen extra kosten, alles in een duidelijk en overzichtelijk pakket. Je kan kiezen uit modules als: foto-album, fotoboek, formulieren, weblog, product/nieuws overzicht. 

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.