Is uw website al mobielvriendelijk?

Wat is een mobielvriendelijke website?

Mobielvriendelijke websites passen zich automatisch aan op het scherm waarop de bezoeker de website bekijkt. Of een website nu op een smartphone, tablet of computer wordt bekeken, de layout ziet er op ieder scherm perfect uit. Dat is anno nu van enorm belang. Het percentage mobiele internetgebruikers is groot en blijft alsmaar stijgen.

thumbnail over ons

Een groot deel van uw bezoekers bekijkt uw website dus op een smartphone of tablet. Als uw website op deze apparaten niet goed te bekijken is, dan is de kans groot dat de bezoeker alweer op zoek gaat naar een andere website. Daarnaast wordt een mobielvriendelijke website ook hoger geïndexeerd door Google. Simpel en alleen omdat het gebruikersgemak van zulke websites groter is.

Wat kost het?

Het grote voordeel is dat u geen nieuwe website hoeft te laten bouwen. Wij kunnen, mits u een WordPress website heeft, uw bestaande website aanpassen en deze mobielvriendelijk maken.

Het maken van een website kost in de meeste gevallen tussen de 10 en de 30 werkuren. Dit is afhankelijk van uw wensen en is een kleine investering waarmee u jaren vooruit kunt. Heeft u al een WordPress website door Globeview laten maken? Dan is de kans groot dat deze al is voorbereid op mobiel gebruik. U hoeft dan geen volledige nieuwe website te laten maken.

Extra’s

mobielvriendelijke websiteNaast de mobielvriendelijke lay-out is er de mogelijkheid om uw website breder te maken. Dit heeft als groot voordeel dat teksten en foto’s groter in beeld worden gebracht en daardoor beter leesbaar zijn. U speelt dan meteen in op bezoekers met grote beeldschermen.

Zo heeft Globeview een speciale code ontwikkeld voor optimaal gebruikersgemak bij mobiel bezoek aan uw website. Er kan dan meteen via een mobiel icoontje vanaf de telefoon gebeld of gemaild worden. Het is gebleken dat dit erg efficiënt werkt.

Deze code, inclusief het grafische design ervan , krijgt u er als bestaande klant van Globeview gratis bij als u ervoor kiest om uw website mobielvriendelijk te maken.

Is uw website al mobielvriendelijk?

Bekijk of uw website voldoet aan de eisen anno 2016. Klik op onderstaande button en check of uw website mobielvriendelijk is!

Doe de test

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.