Website laten maken?

g

Wilt u een website laten maken, die makkelijk te beheren en  meteen goed vindbaar is?
En natuurlijk ook, op alle (mobiele) apparaten perfect te bekijken is? Dan bent u bij ons aan het goede adres, er gingen u namelijk meer dan 400 tevreden klanten voor de laatste 15 jaar.

Wat kost een nieuwe website?

Dat is een goede vraag! De prijs is afhankelijk van de grootte en het aantal functionaliteiten van de website. Alle websites (inclusief de low cost websites) worden bij ons compleet opgeleverd. Daarbij zijn ze geschikt voor alle mobiele apparaten en makkelijk te beheren.

Wilt u een prijs weten, bel of email dan uw wensen door zodat wij hierop een prijs kunnen berekenen. Een vrijblijvend adviesgesprek is hierin vaak het handigst.

Waaruit bestaat een Globeview maatwerk website?

Deze bestaat uit een unieke lay-out met een strategische indeling, geheel in de stijl van uw bedrijf. Gebouwd op het krachtige WordPress beheersysteem. In combinatie met contentmanager Pro is het een onverslaanbare combinatie waar het aanpassen van tekst en foto’s kinderspel wordt.

Verder worden alle websites voorzien van responsive design, wat ervoor zorgt dat de website zich automatisch aanpast op mobiele apparaten. We zorgen voor de basis in zoekmachine optimalisatie, melden de website aan bij Google en geven u een uitleg hoe u eenvoudig teksten en foto’s kunt aanpassen.

Beste Kwaliteit

Uitstekende Service

Reponsive design

15 jaar ervaring

Support

Pixel perfect

Aanmelding Google

Uitleg over uw website

100% tevredenheids garantie

WordPress Maatwerk

Onze meerwaarde...

Bas Hoogland
Bas Hoogland@bashoogland
Lees verder
Globeview bedankt! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Ralph Mingeleers
Ralph Mingeleers@depopuocoach
Lees verder
Bedankt Dennis! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Roy Spork
Roy Spork@spork Tuinmeubelen
Lees verder
Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen.

Google Rating

4.5/5

Globeview is een creatief bureau en maakt al meer dan 15 jaar websites.
Zowel MKB als grote bedrijven hebben al een website laten maken bij ons.
Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën 
en zetten dit om naar een functionele website met een passend webdesign.

Door onze centrale ligging op de Rodaboulevard in Kerkrade zijn wij goed en snel te bereiken en u kunt bij ons gratis parkeren.
Afstand binnen 15 minuten: Kerkrade Heerlen Voerendaal Simpelveld Bocholtz Gulpen Vaals en Landgraaf.

Ik wil graag meer informatie, neem contact met mij op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij op het gewenste tijdstip contact met u op. Heeft u wensen of wilt u een prijs weten kunt u dat ook aangeven.