WordPress website laten maken

Wilt u een WordPress website op maat laten maken, die tevens onderscheidend is? Bij Globeview hebben we meer dan 15 jaar ervaring in webdesign. Een representatieve website die op alle (mobiele) apparaten perfect te bekijken, makkelijk te beheren en goed vindbaar is

g

Wat kost een nieuwe website?

Dat is een goede vraag! De prijzen van de WordPress maatwerk websites variëren van €975 tot €4500 en hoger. Deze worden uniek voor uw bedrijf op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van de grootte en het aantal functionaliteiten van de website. Alle websites (inclusief de low cost websites) worden bij ons compleet opgeleverd. Daarbij zijn ze geschikt voor alle mobiele apparaten en makkelijk te beheren.

Waaruit bestaat een Globeview maatwerk website?

Deze bestaat uit een unieke lay-out met een strategische indeling, geheel in de stijl van uw bedrijf. Gebouwd op het krachtige WordPress beheersysteem. In combinatie met contentmanager Pro is het een onverslaanbare combinatie waar het aanpassen van tekst en foto’s kinderspel wordt.

Verder worden alle websites voorzien van responsive design, wat ervoor zorgt dat de website zich automatisch aanpast op mobiele apparaten. We zorgen voor de basis in zoekmachine optimalisatie, melden de website aan bij Google en geven u een uitleg hoe u eenvoudig teksten en foto’s kunt aanpassen.

Beste Kwaliteit

Uitstekende Service

Reponsive design

15 jaar ervaring

Support

Pixel perfect

Aanmelding Google

Uitleg over uw website

100% tevredenheids garantie

WordPress Maatwerk

Onze meerwaarde...

Bas Hoogland
Bas Hoogland@bashoogland
Lees verder
Globeview bedankt! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Ralph Mingeleers
Ralph Mingeleers@depopuocoach
Lees verder
Bedankt Dennis! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Roy Spork
Roy Spork@spork Tuinmeubelen
Lees verder
Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen.

Google Rating

4.5/5

Ik wil graag meer informatie, neem contact met mij op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij op het gewenste tijdstip contact met u op. Heeft u wensen of wilt u een prijs weten kunt u dat ook aangeven.