Website laten maken?

Makkelijk te beheren, perfect op mobiel en meteen goed vindbaar!

Waaruit bestaat een Globeview maatwerk website?

Deze bestaat uit een unieke lay-out met een strategische indeling, geheel in de stijl van uw bedrijf. Gebouwd op het krachtige WordPress beheersysteem. In combinatie met contentmanager Pro is het een onverslaanbare combinatie waar het aanpassen van tekst en foto’s kinderspel wordt.

Verder worden alle websites voorzien van responsive design, wat ervoor zorgt dat de website zich automatisch aanpast op mobiele apparaten. We zorgen voor de basis in zoekmachine optimalisatie, melden de website aan bij Google en geven u een uitleg hoe u eenvoudig teksten en foto’s kunt aanpassen.

Wat kost een nieuwe website?

Dat is een goede vraag! De prijs is afhankelijk van de grootte en het aantal functionaliteiten van de website. Alle websites (inclusief de low cost websites) worden bij ons compleet opgeleverd. Daarbij zijn ze geschikt voor alle mobiele apparaten en makkelijk te beheren.

Wilt u een prijs weten, bel of email dan uw wensen door zodat wij hierop een prijs kunnen berekenen. Een vrijblijvend adviesgesprek is hierin vaak het handigst

Beste kwaliteit

Uitstekende service

Responsive design

15 jaar ervaring

Support

Pixel perfect

Aanmelding Google

Uitleg over uw website

100% tevredenheids garantie

WordPress maatwerk

Wat klanten van ons vinden...

Bas Hoogland
Bas HooglandDe Heerlijkheid Vijlen
Lees verder
Globeview bedankt! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Ralph Mingeleers
Ralph Mingeleersdepopupcoach.nl
Lees verder
Bedankt Dennis! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team!
Linda Maar
Linda MaarParkhotel Valkenburg
Lees verder
Transparantie en professionaliteit zijn twee woorden die zeer duidelijk naar boven komen wanneer ik denk aan Globeview. Als iemand mij vraagt waar ze professioneel advies over websites en alles wat daarbij hoort op een eerlijke manier krijgen, zeg ik uiteraard Globeview! Succes en ga zo door!
Roy Spork
Roy Spork@spork Tuinmeubelen
Lees verder
Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen.
Ilvy & Kristof
Ilvy & KristofGuesthouse Grimaud
Lees verder
We hebben Globeview wederom benaderd voor een website van onze Guesthouse Grimaud. Belangrijk was dat de site de juiste sfeer uitstraalde voor onze studio's en appartement. Het resultaat is prachtig! Globeview staat altijd voor je klaar ze hebben goede ideeën en top service. Bedankt Globeview !
Silke Szlanina
Silke SzlaninaLivas Style
Lees verder
Ik raad Globeview aan voor iedereen! Ze bieden zoveel meer dan alleen een website bouwen! Ze kijken echt naar de persoon, wensen, effectiviteit van de site/shop en ze doen dit echt met een persoonlijke touch!
Karlijn Bruns
Karlijn Brunsbruns-strafrecht.nl
Lees verder
Zeer tevreden over de service van Globeview. Door google optimalisatie is de website van mijn bedrijf vindbaar gemaakt. Daarbij had Globeview veel oog voor de eigenheid van het bedrijf en verliep het contact altijd prettig en laagdrempelig. Aanrader!
Han Cremer
Han Cremer
Vertaalbureau Cremer
Lees verder
Hele fijne samenwerking bij het ontwerp van de nieuwe website en van het nieuwe logo. Prima advisering en realisatie. Globeview besteedt ruim de tijd aan goed overleg en toont begrip voor en aandacht aan de ideeën van de klant. Alles is zeer tot tevredenheid gebeurd.

Google Rating

4.5/5