Sprekende webteksten

Sterke webteksten die klanten over kunnen halen

“Een website moet aan hoge eisen voldoen. Daar horen ook sterke webteksten bij die de aandacht van de lezer trekken en deze weten vast te houden. Een tekst moet leesbaar zijn en tegelijk klanten over kunnen halen.”

Heeft u hulp nodig bij uw teksten?

U kunt uw teksten voor uw website zelf aanleveren. Wordt u liever ondersteund bij het schrijven? Dan kan dat bij Globeview op verschillende manieren. Wat kan een tekstschrijver voor u doen?

Het opstellen van door u aangeleverde teksten

Door teksten met spelfouten en niet lopende zinnen kunnen uw website bezoekers afhaken. U levert de teksten aan om ze te laten controleren op:

Voor het redigeren van uw teksten rekenen wij € 45,00 per uur.

Verlevendigen van teksten

U levert de basisteksten aan en de tekstschrijver brengt er meer leven in door ander taalgebruik en krachtige formuleringen. Het is ook een check:

Voor het verlevendigen van uw teksten reken wij € 70,00 per uur.

Uitbesteden van uw teksten

De tekstschrijver bespreekt in een briefing welke inhoud, uitstraling en impact uw tekst moet hebben. Vervolgens ontvangt u de conceptteksten per mail. Op basis van uw feedback worden de teksten naar wens aangepast tot u tevreden bent.

Voor het uitbesteden van teksten voor uw website rekenen wij € 70,00 per uur. Wij zijn naar schatting tussen de 4 en de 8 uur per website kwijt voor het schrijven van teksten.

U kunt uw teksten voor uw website zelf aanleveren. Wordt u liever ondersteund bij het schrijven? Dan kan dat bij Globeview op verschillende manieren. Wat kan een tekstschrijver voor u doen?

Teksten voor zoekmachine optimalisatie

Via artikelen, branche en doelgroep belangrijke woorden (tags), vergroot u de vindbaarheid van uw website bij zoekmachines.

U levert de tekstschrijver een onderwerp of een kader aan, evenals ongeveer 10 relevante woorden. De tekstschrijver schrijft daarmee een artikel (300 woorden) dat u kunt (laten) plaatsen op uw site. Het loont de moeite om een aantal artikelen in te zetten voor een hogere ranking. De tekstschrijver kan u helpen bij het kiezen van de onderwerpen en het kader. Voor het schrijven van zoekoptimalisatie teksten gelden de volgende tarieven:

Onze tekstschrijvers

Onze specialist heeft jarenlange ervaring met het schrijven, verlevendigen redigeren van teksten en kan zich goed inleven in uw bedrijf, uw bedrijfscultuur en uw gewenste presentatie naar buiten.

Wilt u uw teksten laten maken of optimaliseren door onze specialist? Neem contact op door ons te bellen naar +31(0)43 450 4006 of stuur ons een bericht via onze contactpagina.

Ik wil graag meer informatie, neem contact met mij op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij op het gewenste tijdstip contact met u op. Heeft u wensen of wilt u een prijs weten kunt u dat ook aangeven.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.