Sprekende webteksten

Sterke webteksten die klanten over kunnen halen

“Een website moet aan hoge eisen voldoen. Daar horen ook sterke webteksten bij die de aandacht van de lezer trekken en deze weten vast te houden. Een tekst moet leesbaar zijn en tegelijk klanten over kunnen halen.”

Heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten?

Je kunt teksten voor je website zelf aanleveren. Word je liever ondersteund bij het schrijven?
Dan kan dat bij Globeview op verschillende manieren. Wat kan een tekstschrijver voor je doen?

Het opstellen van door u aangeleverde teksten

Door teksten met spelfouten en niet lopende zinnen kunnen je website bezoekers afhaken. Je levert de teksten aan om ze te laten controleren op:

Voor het redigeren van uw teksten rekenen wij € 45,00 per uur.

Verlevendigen van teksten

Je levert de basisteksten aan en de tekstschrijver brengt er meer leven in door ander taalgebruik en krachtige formuleringen. Het is ook een check:

Voor het verlevendigen van je teksten reken wij € 70,00 per uur.

Uitbesteden van uw teksten

De tekstschrijver bespreekt in een briefing welke inhoud, uitstraling en impact je tekst moet hebben. Vervolgens ontvang je de conceptteksten per mail. Op basis van je feedback worden de teksten naar wens aangepast tot je tevreden bent.

Voor het uitbesteden van teksten voor je website rekenen wij € 70,00 per uur. Wij zijn naar schatting tussen de 4 en de 8 uur per website kwijt voor het schrijven van teksten.

Je kunt de teksten zelf aanleveren. Word je liever ondersteund bij het schrijven? Dan kan dat bij Globeview op verschillende manieren. Wat kan een tekstschrijver voor jou doen?

Teksten voor zoekmachine optimalisatie

Via artikelen, branche en doelgroep belangrijke woorden (tags), vergroot je de vindbaarheid van je website bij zoekmachines.

Je levert de tekstschrijver een onderwerp of een kader aan, evenals ongeveer 10 relevante woorden. De tekstschrijver schrijft daarmee een artikel (300 woorden) dat je kunt (laten) plaatsen op uw site. Het loont de moeite om een aantal artikelen in te zetten voor een hogere ranking. De tekstschrijver kan je helpen bij het kiezen van de onderwerpen en het kader. Voor het schrijven van zoekoptimalisatie teksten gelden de volgende tarieven:

Onze tekstschrijvers

Onze specialist heeft jarenlange ervaring met het schrijven, verlevendigen van teksten en kan zich goed inleven in je bedrijf, je bedrijfscultuur en je gewenste presentatie naar buiten.

Wil je teksten laten maken of optimaliseren door onze specialist?
Neem contact op door ons te bellen naar +31(0)43 450 4006 of stuur ons een bericht via onze contactpagina.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.