logo globeview

Prijslijst

Webshop product toevoegen

Webshop product toevoegen

Om een product toe te voegen aan uw webshop, gaat u in uw WordPress interface naar “Producten”, en klikt u op “Product toevoegen”.

product toevoegen

1. Voer bovenaan de naam van het product in.
2. Kies aan de rechterkant bij “Productcategorieën” de juiste categorie waar het product bij hoort.
3. Omschrijf het product in het grote tekstvak.
4. Onder het tekstvak staan de instellingen van het product. ‘SKU’ is het productnummer. Daaronder kunt u de prijs van het product en de eventuele promotieprijs invullen. Let op de BTW-status en de BTW-klasse, deze zijn standaard ingevuld, maar u weet het beste wat voor uw product van toepassing is.
5. Twee vakken lager bevindt zich de “Korte productomschrijving”. Vul hier een kortere omschrijving in dan in het grote tekstvak.
6. Om uw product een gezicht te geven kunt u een afbeelding toevoegen. Rechts onderaan klikt u op “Stel uitgelichte afbeelding in”. Laadt een afbeelding van uw pc naar de mediabibliotheek in WordPress en klik rechts onderaan op “Stel uitgelichte afbeelding in”.
7. Als u meerdere afbeeldingen wilt toevoegen aan uw product, afbeeldingen die naast de hoofdafbeelding ook zichtbaar zijn voor de bezoekers, kunt u een productgalerij maken. Klik boven de uitgelichte afbeelding op “Productafbeeldingen toevoegen”. Op dezelfde manier als de uitgelichte afbeelding kunt u zo meerdere afbeeldingen toevoegen.
8. Controleer of alle informatie die u heeft ingevuld klopt en volledig is, en klik vervolgens rechts bovenaan op “Publiceren”. Uw product staat nu online, en is in uw webshop verkrijgbaar!

Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »
Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

WordPress Specialist Limburg

Webdesign Bureau Limburg: Globeview, Jouw WordPress Specialist Wil je een professionele website laten maken door een WordPress Specialist in Limburg? Kies dan voor webbureau Globeview

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.