Webshop product toevoegen

Webshop product toevoegen

Om een product toe te voegen aan uw webshop, gaat u in uw WordPress interface naar “Producten”, en klikt u op “Product toevoegen”.

product toevoegen

1. Voer bovenaan de naam van het product in.
2. Kies aan de rechterkant bij “Productcategorieën” de juiste categorie waar het product bij hoort.
3. Omschrijf het product in het grote tekstvak.
4. Onder het tekstvak staan de instellingen van het product. ‘SKU’ is het productnummer. Daaronder kunt u de prijs van het product en de eventuele promotieprijs invullen. Let op de BTW-status en de BTW-klasse, deze zijn standaard ingevuld, maar u weet het beste wat voor uw product van toepassing is.
5. Twee vakken lager bevindt zich de “Korte productomschrijving”. Vul hier een kortere omschrijving in dan in het grote tekstvak.
6. Om uw product een gezicht te geven kunt u een afbeelding toevoegen. Rechts onderaan klikt u op “Stel uitgelichte afbeelding in”. Laadt een afbeelding van uw pc naar de mediabibliotheek in WordPress en klik rechts onderaan op “Stel uitgelichte afbeelding in”.
7. Als u meerdere afbeeldingen wilt toevoegen aan uw product, afbeeldingen die naast de hoofdafbeelding ook zichtbaar zijn voor de bezoekers, kunt u een productgalerij maken. Klik boven de uitgelichte afbeelding op “Productafbeeldingen toevoegen”. Op dezelfde manier als de uitgelichte afbeelding kunt u zo meerdere afbeeldingen toevoegen.
8. Controleer of alle informatie die u heeft ingevuld klopt en volledig is, en klik vervolgens rechts bovenaan op “Publiceren”. Uw product staat nu online, en is in uw webshop verkrijgbaar!

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.