Voordat je aan de slag gaat!

Voordat je begint is het van belang te testen of je login gegevens correct zijn. Om dit helemaal zeker te weten is het altijd handig om het dubbel te controleren door in te loggen op de webmail: https://webmail.globeviewhosting.nl

Email instellen
Om te zorgen dat elke e-mail client e-mails correct kan verzenden en ontvangen zijn de juiste instellingen noodzakelijk. Soms gebruikt een e-mail client standaardinstellingen, en soms moet je de instellingen handmatig invoeren. In deze handleiding alle uitleg en stap voor stap handleidingen voor het gebruik van je email.

IMAP
Gebruik bij voorkeur het nieuwere type IMAP. IMAP en POP zijn twee verschillende instellingen die zorgen dat je e-mail client e-mails ophaalt van de server en deze bezorgt in je inbox. Met IMAP staan alle mails ook op de server, evenals alle mappen met inhoud. Met

POP3
POP3 staan alle mails en mappen alleen op de eigen computer en ben je zelf verantwoordelijk voor backups. Voor andere apparaten en de webmail zijn de mappen met mails dan niet bereikbaar.

Met SSL

Gebruikersnaam: Uw volledige emailadres
Wachtwoord: Uw email wachtwoord
Inkomend email

myfasthosting.email

• IMAP Port: 993
  • POP3 Port: 995
Uitgaande:

myfasthosting.email

• SMTP Port: 465
IMAP, POP3, and SMTP require authentication.

SSL

Zet deze AAN.
SSL moet aan staan om succesvol en ook veilig te kunnen verbinden.

Verificatie / Authenticatie

Zet deze AAN.
Voor alle inkomende en uitgaande e-mail is authenticatie/verificatie nodig. Gebruik hiervoor altijd je volledige e-mailadres als gebruikersnaam in combinatie met je wachtwoord.

Zonder SSL

Gebruikersnaam: Uw volledige emailadres
Wachtwoord: Uw email wachtwoord
Inkomend email

myfasthosting.email

• IMAP Port: 993
  • POP3 Port: 995
Uitgaande:

myfasthosting.email

• SMTP Port: 587
IMAP, POP3, and SMTP require authentication.

Mailserver inkomende en uitgaande mail / SMTP / Pop3

Je kunt hiervoor myfasthosting.email invullen voor alles dus voor inkomende en uitgaande mailserver instellingen. Lukt dit niet probeer dan mailserver.myfasthosting.com voor alles deze doen allebei hetzelfde.