79 / 100

Exclusieve visitekaartjes & ontwerp

Een goede eerste indruk maken met een professioneel visitekaartje?

“Helemaal op maat voor u ontworpen de eerste indruk maakt u immers maar een keer.
Visitekaartjes zijn te krijgen in verschillende varianten van afwerking:  Spotlack / Spot-uv / Matvernis / Mat / Beschrijfbaar”

visitekaartjes spot uv

Exclusieve visitekaartjes

Aan de hand van uw visitekaartje kunt u zich onderscheiden. Beschikt u over een uniek visitekaartjes dat totaal anders is dan andere visitekaartjes, dan valt uw visitekaartje op. Een visitekaartje bevat vaak het logo van uw bedrijf, maar ook een herkenbare huisstijl. Vaak is dit een unieke huisstijl die ook terug te zien is op de website van uw bedrijf. Een visitekaartje dat een unieke huisstijl bevat zorgt ervoor dat u zich kunt echt kunt onderscheiden t.o.v. van andere bedrijven. Mensen zullen uw bedrijf langer op hun netvlies houden wanneer u uw unieke visitekaartje overhandigt.

Bent u op zoek naar een exclusief visitekaartje voor uw bedrijf? Hier helpen wij u graag mee. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe visitekaartjes met een unieke uitstraling. Onze visitekaartjes zijn van hoogwaardige kwaliteit papier met een spot UV laag en plastic pasjes.

Visitekaartje laten ontwerpen? Met een grafisch ontwerper van Globeview bent u verzekerd van een creatief ontwerp en prachtig drukwerk.
Al meer dan 15 jaar ontwerpen wij visitekaartjes en verzorgen wij het drukwerk voor ZZP’ers, MKB en grote bedrijven.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en maken hierop graag een uniek en exclusief ontwerp van uw visitekaartje.

Door onze centrale ligging in Heerlen zijn wij goed en snel te bereiken en kunt u bovendien gratis parkeren.
Afstand binnen 15 minuten: Kerkrade Heerlen Voerendaal Simpelveld Bocholtz Gulpen Vaals en Landgraaf.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.