Bruns Strafrecht Advocatuur te Maastricht was niet vindbaar op Google. De beoogde trefwoorden zoals: Bruns strafrecht, advocatuur,  pro Deo, Maastricht, Karlijn Bruns, Advocaat werden niet in de zoekmachine getoond.  Hiervoor werd een beroep gedaan op Globeview.  Globeview heeft een aantal zaken toegevoegd waaronder ” Google mijn bedrijf”, en de website www.bruns-strafrecht.nl geoptimaliseerd met de gewenste trefwoorden. 

Het resultaat was al binnen enkele dagen zichtbaar, www.bruns-strafrecht.nl word nu gevonden en dat is belangrijk voor de presentatie en vindbaarheid van het Advocatenkantoor uit Maastricht.

Tip! Als uw op meerdere keywords gevonden wilt worden, dan is een landingspagina aan te bevelen. Je maakt dan meerdere pagina’s waar bezoekers op landen via Google bijvoorbeeld
Een voorbeeld is de Webdesign Limburg pagina met als trefwoord webdesign Limburg.
Op maat gemaakt voor de bovengenoemde trefwoorden. Je hebt dan meerdere homepages.

Karlijn Bruns
Karlijn Bruns
mw. mr. K. Bruns
Lees verder
Zeer tevreden over de service van Globeview. Door google optimalisatie is de website van mijn bedrijf vindbaar gemaakt. Daarbij had Globeview veel oog voor de eigenheid van het bedrijf en verliep het contact altijd prettig en laagdrempelig. Aanrader!
Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.