WordPress

Handleiding voor uw WordPress website

Op deze pagina kunt u een WordPress handleiding en diverse video’s terugvinden over het zelf aanpassen en beheren van uw WordPress website. Om het makkelijk te maken hebben we alles overzichtelijk en in de juiste volgorde voor u ingedeeld. Zo kunt u stap voor stap eenvoudig WordPress onder de knie krijgen.

wordpresshandleiding

Deze WordPress handleiding

is bedoeld voor gebruikers en niet voor degene die op zoek zijn om zelf een WordPress installatie op te bouwen. Hiervoor is meer kennis en ervaring nodig dan de handleiding u kan bieden. U vindt hier onder andere korte handleidingen over het plaatsen van berichten (posts) en het plaatsen van pagina’s. Ook laten wij u zien hoe het dashboard werkt.

Wij wensen u veel plezier met de handleiding!

Beginners handleiding

Hoewel WordPress redelijk makkelijk te beheren is, is het natuurlijk altijd mogelijk dat u een vraag heeft. Om deze reden hebben wij het makkelijk voor u gemaakt en een aantal eenvoudig te volgen en stap voor stap beginners handleidingen geschreven. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u foto’s moet toevoegen, nieuwsberichten moet plaatsen en nog veel meer? Zoek dan niet verder en lees deze handleidingen op uw gemak door. U zult zien dat u het snel in de vingers krijgt. Voor een korte herhaling kunt u altijd onze basishandleiding bekijken.

Over WordPress

WordPress is het bekendste content management systeem (CMS) ter wereld. Hoewel het begon als hulpmiddel voor weblogs is het nu uitgegroeid tot een volwaardig CMS voor websites. De kracht van WordPress ligt hem in de gebruiksvriendelijkheid. Mede door het gebruik van diverse plugins en templates is het beheren van een website niet alleen meer voor de webdesigner weggelegd maar kunt u het ook!

videohandleidingen

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.