logo globeview

Prijslijst

Wat is SSL?

Wat is SSL en is dit belangrijk voor Google?

SSL is een Secure Lijn en houdt in dat er een gecodeerde connectie wordt gemaakt tussen de server van een website en een internet browser. Dit helpt website gegevens te beveiligen. Een SSL certificaat zorgt er onder anderen voor dat logingegevens, betalingsgegevens, wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt kunnen worden. U kunt een SSL verbinding makkelijk herkennen aan het groene slotje of bedrijfsvermelding in de URL balk. Google waardeert een website met een SSL certificaat gegarandeerd hoger in de zoekmachine.

Het groene slotje toont aan dat de aangemaakte connectie beveiligd is.

Wij bieden u de onderstaande SSL certificaten aan

SSL slotje veilig

Domein validatie

Geschikt voor kleine bedrijven
Dit is de meest simpele vorm van SSL, veilig goedkoop en binnen een dag geïnstalleerd. SSL Domein validatie is ideaal voor kleine bedrijven.

 • Er is geen extra papierwerk voor nodig.
 • Beter vindbaar voor Google.
 • Geschikt voor mobiel.
 • Lage kosten.
 • Veiligere website.
 • Geen groene balk voor de URL.
SSL slotje veilig 1

Organisatie validatie

Geschikt voor kleine organisaties
Dit SSL certificaat is te vergelijken met SSL Domein validatie. SSL Organisatie validatie biedt echter een hoger beveiligingsniveau aan.

 • Er is wel extra papierwerk nodig.
 • Beter vindbaar voor Google.
 • Veiligere website (hoger beveiligingsniveau).
 • Geen groene balk voor de URL.
 • Het bedrijf of organisatie dat de URL beheert wordt erkend.
SSl ev organisatie

Uitgebreide validatie

Geschikt voor grote bedrijven
Dit is het meest uitgebreide SSL certificaat. SSL certificaat Uitgebreide validatie biedt het hoogste vertrouwens- en beveiligingsniveau.

 • Er is wel extra papierwerk nodig.
 • Beter vindbaar voor Google.
 • Geschikt voor mobiel.
 • Veiligere website (hoogste beveiligingsniveau).
 • Uw domeinnaam gecontroleerd.
 • Wel een groene balk voor de URL.
 • Het bedrijf of organisatie dat de URL beheert wordt erkend.
 • Er wordt uitgebreid onderzoek uitgevoerd voor het toekennen van het certificaat.
SSL Domein validatie SSL Organisatie validatie SSL Uitgebreide validatie

Welk SSL certificaat is geschikt voor U?

Bent u er nog niet uit welk SSL certificaat voor u geschikt is? Wij begrijpen dat dit erg lastig voor u kan zijn. Om te beginnen kunnen wij u vertellen dat alle drie de SSL certificaten voor extra beveiliging op uw webbrowser zorgen. Het verschil zit ‘m echter in de mate van beveiliging. Heel veel verschil is er niet, maar net genoeg om de keuze te maken. Als uw website van groot belang is voor uw inkomen, dan bevelen wij het SSL certificaat Uitgebreide validatie aan. Voor andere websites is de eenvoudigste goed genoeg.

Waarom een SSL certificaat gebruiken?

Bij een onbeveiligde website bestaat de kans dat vertrouwelijke informatie onderschept kan worden door bijvoorbeeld hackers. Om het risico te verkleinen dat dit daadwerkelijk gebeurt, is het installeren van een SSL certificaat vaak erg belangrijk. Bij gebruik van een SSL certificaat worden gegevens gecodeerd verzonden, waardoor alleen bij het kraken van de unieke beveiligingscode nog informatie onderschept kan worden. Tevens is een SSL certificatie tegenwoordig in de Wet Bescherming Persoonsgegevens zo goed als verplicht gesteld. SSL is namelijk de enige manier om informatie via een beveiligde verbinding te versturen.

Door gebruik te maken van SSL zorgt u er tevens voor dat uw website een professionele uitstraling meekrijgt. Niet onbelangrijk ook. Klanten vinden het fijn om te weten dat zij zonder enige risico’s uw website kunnen bezichtigen. Een SSL certificaat wordt bovendien hoger gewardeerd door de zoekmachine.

Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »
Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

WordPress Specialist Limburg

Webdesign Bureau Limburg: Globeview, Jouw WordPress Specialist Wil je een professionele website laten maken door een WordPress Specialist in Limburg? Kies dan voor webbureau Globeview

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.