Stageopdracht voor CMD studenten

Communicatie & multimedia design 

Studeer jij aan de opleiding Communicatie & multimedia design en ben je opzoek naar een leuke en leerzame stageplaats?

Globeview heeft voor de komende periode een interessante stageopdracht. Globeview biedt stagiaires uitgebreid de mogelijkheid om aan zijn of haar leerdoelen te kunnen werken. De stageopdracht is de uitgelezen kans voor een CMD student om kennis te maken met zijn toekomstige werkveld.

De stageopdracht:

Het jaar 2013 wordt het jaar van de mobiele apps en responsive webdesign. Dit is dan ook het onderwerp van de stageopdracht.

Het ontwikkelen van Responsive websites en apps voor iPhone en android toestellen. In combinatie met socialmedia en ons content management systeem.

Eigen stageopdracht:

Heb je zelf een innovatieve of intressante stageopdracht, laat het ons weten.

Voor een gedetailleerde uitleg van de stageopdracht kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier

of meteen bellen naar 043 450 4006.

Globeview levert haar klanten al ruim 10 jaar professionele  maatwerk websites en webshops. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan socialmedia en zoekmachine optimalisatie. Globeview is centraal gelegen in Limburg tussen Maastricht en Heerlen en Valkenburg in het plaatsje Gulpen. Gulpen is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer of auto.

Stagiaires die jou voor gingen:

Ik heb als Communicatie & Multimedia Design student een erg leerzame en succesvolle afstudeerperiode bij internetbureau Globeview gekend. Mede door de goede persoonlijke hulp die interne aanwezig was, heb ik een uitdagend afstudeerproject succesvol af kunnen ronden. [spacer height=”20px”]Tijdens het uitvoeren van de afstudeeropdracht heb ik werkelijk alle aspecten behandeld die bij het maken van een doelgroepgerichte / klantgerichte website komen kijken (design, CSS&HTML, content-management, fotografie, zoekoptimalisatie etc.). [spacer height=”20px”]Alle werkzaamheden ten behoeven van mijn afstudeerproject zijn uitgevoerd op een mooie locatie (Rodaboulevard Kerkrade) waar een prettige werksfeer aanwezig was.

[spacer height=”20px”] Fedde – student CMD – Zuyd Hogeschool 2017

Bovendien heb ik het als erg prettig ervaren dat ik bij Globeview alle tijd heb gekregen om met het project bezig te zijn. Daarnaast heb ik een helder beeld gekregen hoe het is om een eigen bedrijf in de internetwereld te runnen. Ik heb bij Globeview dus niet alleen de mogelijkheid gekregen om af te studeren, maar heb voornamelijk erg veel geleerd. Mijn afstudeerperiode bij Globeview was een groot succes.

 

 

Als student aan de opleiding CMD (communicatie & multimedia design) was ik op zoek naar een stageplaats met een uitdagende stageopdracht. Deze vond ik bij Globeview. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd op het gebied van interaction design, webdevelopment en webdesign. De theorie die ik geleerd heb tijdens mijn studie kon ik hier dan ook goed toepassen. Bij Globeview is er veel ruimte voor creativiteit en innovatieve ideeën. Mijn stage heb ik dan ook met veel plezier doorlopen.

Mike – student CMD – Zuyd Hogeschool

Globeview is een zeer persoonlijk/familiair bedrijf waar ik mijn creativiteit en ideeën de vrije loop kon laten gaan. Ik heb dan ook een zeer leerzame stage periode achter de rug. De opdrachten waren zeer veelzijdig en ik heb een zeer duidelijk beeld gekregen van hoe het is om een eigen bedrijf te hebben.

Als je graag alle kanten van het webdesign wilt verkennen raad ik Globeview zeker aan.

Guido – student CMD – Zuyd Hogeschool

Globeview is het ideale bedrijf voor CMD studenten die op zoek zijn naar een uitdaging, die alle aspecten van Webdesign laat zien. Ik heb ongelofelijk veel geleerd over WordPress, Zoekmachine optimalisatie, Design, Klantgerichtheid, Service, en de programmeertalen CSS3, HTML5, jQuery en PHP. Dat alles gecombineerd met een gezellige sfeer, waar serieus wordt gewerkt, was mijn stage bij Globeview een groot succes.

Tom – student CMD – Zuyd Hogeschool

Heb jij interesse om stage te lopen bij Globeview?

Stuur dan je CV en Motivatie brief door naar info@globeview.nl

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.