WordPress onderhoud en updates

 

Wat zijn updates?

Het onderhouden van uw website is cruciaal voor de veiligheid en stabiliteit. Daarom komen er voor WordPress regelmatig updates uit. Niet alle updates zijn hetzelfde, maar de 3 meest gebruikelijke redenen voor een update zijn:

  • Beveiliging verbeteren;
  • Repareren van bugs;
  • Nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Waarom updates?

Updates zorgen er dus voor dat uw website snel blijft werken. De snelheid van uw website is niet alleen belangrijk voor uw gebruikers maar ook voor zoekmachines zoals Google. Omdat WordPress een veel gebruikt systeem is, is het ook vaak doelwit van kwaadwillenden die bijvoorbeeld spam willen verspreiden. Updates beschermen uw website hiertegen.

Niet alleen WordPress zelf, maar ook de thema’s en plugin’s krijgen regelmatig updates. Hoewel het verstandig is om WordPress en de plugin’s te updaten, kunnen er altijd onvoorziene complicaties voortkomen bij het installeren van een update. Het is daarom altijd aan te raden om een backup te maken voordat je een update installeert.

WordPress Update Management

Globeview biedt u een aantal diensten aan om u te ontlasten bij deze taak. Met het WordPress management abonnement komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Wij updaten uw website, maken backups, beveiligen uw website tegen spam, monitoren uw website en nog veel meer.

Hier kunt u meer informatie vinden over ons WordPress Onderhoud abonnementen en prijzen.

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.