Naslagwerk voor WordPress gebruikers

WordPress is een flexibel systeem

naslagwerk

Iemand die nog nooit met websites heeft gewerkt kan dankzij de handigheid van WordPress toch zijn eigen website vullen met informatie, berichten plaatsen en pagina’s aanmaken. Met WordPress leren werken als beginner, vergt kennis, en uitleg van experts.

Wanneer u bekend bent met WordPress, wil dat niet zeggen dat altijd alles gemakkelijk verloopt, of dat u alles meteen weet te vinden. Daarom is het fijn om altijd even terug te kunnen kijken in handleidingen, boeken, tutorials en naslagwerk.

Globeview heeft dat voor u geregeld. Een uitgebreide WordPress handleiding is al een tijdje te vinden op onze website. Nu is er ook een kort naslagwerk, met handige links en korte maar krachtige uitleg over elk onderdeel.

WordPress is erg populair.

Globeview is niet de eerste om handleidingen, naslagwerken en hulp aan te bieden. Op het web zijn er duizenden handleidingen en tutorials. Om u als klant de beste hulp te kunnen bieden zijn hieronder een aantal links naar handige webpagina’s.

De eerste stap om aan uw website te werken is inloggen in uw WordPress omgeving. Klik hier voor uitgebreide hulp om in te loggen in WordPress.

De tekstverwerker wordt gebruikt in WordPress om teksten en afbeeldingen te plaatsen op pagina’s, weblogs en meer. Hier vindt u uitgebreide uitleg over elk onderdeel van de tekstverwerker.

Foto’s worden door allemaal verschillende camera merken en types gemaakt. Daarom zijn ook alle foto’s van verschillende groottes. Het is toch de bedoeling dat op uw websites alle foto’s de goede grootte hebben. Hier vindt u een hulpfilmpje om uw foto’s gemakkelijk gratis en online te schalen naar het juiste formaat.

Let wel op, de persoon in het filmpje gebruikt 115 pixels bij 115 pixels, u vult hier de maten in die uw foto moet worden, niet 115×115.

Als laatste een uitgebreide WordPress handleiding. Deze handleiding is weliswaar een tijdje geleden geschreven. De afbeeldingen en sommige benamingen van het WordPress systeem zijn verouderd, doordat WordPress zelf in de tussentijd updates heeft uitgevoerd. Veel verschil is er eigenlijk niet, de uitleg in deze handleiding is erg duidelijk en uiterst bruikbaar.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.