Links en media toevoegen

Links en media toevoegen

U kunt in uw bericht links toevoegen en bepaalde woorden klikbaar maken. Selecteer het woord (of woorden) dat u als klikbare link wilt gebruiken in uw bericht. Klik vervolgens op het link-knopje bovenin (zie onderstaande afbeelding).

Schermafbeelding 2014 01 22 om 14.18.20

Er komt een invulscherm in beeld. Bovenin plakt u de link waar het woord de gebruiker naar gaat leiden. Klik op ‘Link toevoegen’ en uw link is klaar.

Media toevoegen

Om een afbeelding toe te voegen aan een bericht, klikt u op ‘Media toevoegen’, links boven de tekst editor. U ziet een lijst van afbeeldingen die reeds geüpload zijn naar uw website. Maak een keuze uit een van deze afbeeldingen, of voeg een nieuwe afbeelding toe. Bovenaan kiest u dan voor ‘Bestanden uploaden’. U zoekt uw afbeelding op, voegt hem toe, en hij komt tussen de andere afbeeldingen te staan. Klik op uw afbeelding, rechts onderin op ‘Invoegen in bericht’, en uw afbeelding staat erbij!

Het toevoegen van andere media, zoals video, audio, pdf– en andere bestanden, gaat op exact dezelfde manier. Uw mediabibliotheek bestaat uit alle soorten media.

Wordpress specialisten eten Limburgse vlaai en Maastricht bier.
Nieuws
admin

Internetbureau Limburg

Internetbureau Limburg: Uw Toegangspoort tot Digitaal Succes Het digitale landschap is continu in beweging, en Internetbureau Limburg staat in het hart van deze dynamische wereld.

Lees verder »
CMD
Nieuws
admin

Kies het Beste Content Management System

Als je een website beheert, is het kiezen van het juiste content management system (CMS) een belangrijke stap om jouw online aanwezigheid effectief te optimaliseren. Met de juiste keuze kun je

Lees verder »

Dennis Schmets 
Met meer dan 20 jaar ervaring als webdesigner, is Dennis Schmets jouw specialist op het gebied van webdesign, hosting en SEO. Voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor al je online behoeften, neem gerust contact op.

Contact opnemen

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.