Links en media toevoegen

Links en media toevoegen

U kunt in uw bericht links toevoegen en bepaalde woorden klikbaar maken. Selecteer het woord (of woorden) dat u als klikbare link wilt gebruiken in uw bericht. Klik vervolgens op het link-knopje bovenin (zie onderstaande afbeelding).

Schermafbeelding 2014 01 22 om 14.18.20

Er komt een invulscherm in beeld. Bovenin plakt u de link waar het woord de gebruiker naar gaat leiden. Klik op ‘Link toevoegen’ en uw link is klaar.

Media toevoegen

Om een afbeelding toe te voegen aan een bericht, klikt u op ‘Media toevoegen’, links boven de tekst editor. U ziet een lijst van afbeeldingen die reeds geüpload zijn naar uw website. Maak een keuze uit een van deze afbeeldingen, of voeg een nieuwe afbeelding toe. Bovenaan kiest u dan voor ‘Bestanden uploaden’. U zoekt uw afbeelding op, voegt hem toe, en hij komt tussen de andere afbeeldingen te staan. Klik op uw afbeelding, rechts onderin op ‘Invoegen in bericht’, en uw afbeelding staat erbij!

Het toevoegen van andere media, zoals video, audio, pdf– en andere bestanden, gaat op exact dezelfde manier. Uw mediabibliotheek bestaat uit alle soorten media.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.