Cursus WordPress

 

U kunt bij Globeview ook een cursus WordPress aanvragen. Deze cursus is gericht op mensen die zelf in samenwerking een vrij eenvoudige website willen maken. De website kunt u dankzij deze cursus grotendeels zelf aanpassen. Het niveau en de diepgang van de cursus wordt aangepast aan uw wensen en voorkennis. Bent u niet bekend met WordPress? Geen nood, wij leggen u alles uit. Dit varieert van het plaatsen van een nieuwsbericht tot het vullen van een fotoalbum. Wanneer u al wat meer ervaring of voorkennis heeft, kan er bijvoorbeeld meer worden uitgelegd over plugins, widgets en eventueel zelfs over programmeertalen.

Wat houdt het precies in?

De cursus biedt u de mogelijkheid om zelf een eenvoudige professionele website volledig aan te passen naar uw eigen wensen. De installatie van de website wordt door Globeview aangeleverd en in de 2 dagdelen gaan we deze vullen met foto’s en teksten. Alles wordt uitgelegd zodat u in de toekomst uw website zelf kunt beheren.

Duur van de WordPress Cursus

De cursus duurt twee dagdelen van ieder 3 uur. Dit kan s ’avonds op werkdagen of zaterdag s ’morgens of s ’middags. Dit gebeurt in overleg. Het wordt gehouden op ons kantoor te Gulpen, in privé sfeer, hooguit 2 personen. Ons adres kunt u makkelijk hier vinden.

Na de cursus kunt u:

  • Pagina’s toevoegen
  • Menu’s uitbreiden
  • Tekst op uw website plaatsen
  • Nieuwsberichten toevoegen
  • Foto’s, video’s en links plaatsen
  • Fotoslider inrichten
  • Contactgegevens plaatsen
  • Kleuren en lettertypen aanpassen

Hoeveel kost het?

U krijgt voor € 499,00 een professionele eenvoudige website en een 6-uurs (2 x 3 uur)  privé cursus op ons kantoor. Het is daarnaast ook mogelijk om tegen uurtarief uw website uit te breiden. Of u doet het natuurlijk zelf. 

Overige informatie

Naast uw aanwezigheid en enthousiasme heeft u niets nodig voor de WordPress cursus. U kijkt met de webdesigner mee om de werkwijze met WordPress onder de knie te krijgen, en kunt daarna zelf aan de slag met het inrichten van uw eigen website.

Nog geen domeinnaam?

Geen zorgen. Ook de domeinnaam kan Globeview voor u regelen. Voor € 22,50 per jaar zorgt Globeview voor de koppelingen, de set-up, administratie en aanvraag van de registratie. U krijgt daarbij ook advies voor de keuze van de domeinnaam.

Hosting

Om een website op het internet te tonen dient deze gehost te worden. Bent u niet in bezit van een hostingpakket? Dan kunt u deze bij ons aanvragen. Wanneer u de WordPress cursus neemt, krijgt u bij Globeview 25% korting op het eerste jaar van de hostingpakketten.

Bekijk hier de verschillende hostingpakketten.

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.