“In 2008 stonden wij op het punt om onze website te vernieuwen, maar we wisten niet waar naartoe. Hoe vind je een bedrijf dat voldoet aan je wensen, dat serieus naar je bedrijf kijkt, en dit alles kan vertalen in een website op internet.

Wij hebben bij diverse collega’s en zakenrelaties geïnformeerd en kwamen bij Globeview terecht. Een advies van zakenrelatie is hierin beter dan al die advertenties en spreuken op internet. Vandaar dat wij u via deze weg, Globeview willen adviseren als internet partner.

Na een eerste kennismaking klikte het direct. Na de eerste voorbeelden die we onder ogen kregen wisten we het zeker! Na enkele jaren de site online te hebben staan kunnen wij met recht zeggen dat het een succes is. Niet alleen maar een website bouwen, design, maar ook het advies, fotografie, internetmarketing, alles in 1 hand, kortom super!

Nadat wij hebben besloten een webshop te koppelen aan onze fysieke winkels hebben wij hiervoor wederom Dennis met zijn team van Globeview benaderd om dit te realiseren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook dit project succesvol gaat worden!”

Roy SporkSpork TuinmeubelenSimpelveld

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.