In 2006 heeft Globeview de hosting van onze domeinnamen, het onderhoud van onze toenmalige website etc. overgenomen. Toen bleek al snel dat wat ze toezeggen ook werkelijk doen.

In 2009 besloten we per 1 januari 2010 de naam van ons recreatiepark te wijzigen van Camping ’t Visoord naar Recreatiepark De Weuste. Hiervoor waren niet alleen andere domeinnamen nodig, maar moest er ook een nieuwe website gebouwd worden. Al na de eerste bespreking van onze wensen over de mogelijkheden en uitstraling van de nieuwe site voor Camping De Weuste, bleek dat zij heel goed aanvoelden welke informatie voor kampeerders belangrijk is en welk gevoel wij naar (potentiële) gasten die op zoek zijn naar een mooie camping in Twente wilden overbrengen.

Na drie jaar van deze mooie site gebruik te hebben gemaakt, vonden we het in het najaar van 2012 tijd om een nieuwe site te laten bouwen om zodoende met de tijd mee te kunnen gaan en om kampeerders nog makkelijker via de site te kunnen informeren. Aangezien we na al die jaren samenwerking nog steeds erg te spreken waren over de kennis en service van Globeview, hebben we Globeview weer de opdracht hiervoor gegeven, met als resultaat… wederom een zeer aansprekende en goed gebouwde internetsite voor Recreatiepark De Weuste.

We kunnen niets anders zeggen dan dat de prijs-/kwaliteitverhouding en klantgerichte instelling van Globeview na bijna 7 jaar, nog steeds erg goed is. Een oprechte pluim en nogmaals bedankt! Op naar hopelijk nog vele jaren goede samenwerking…

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.