E-mailmarketing

Verstuur professionele nieuwsbrieven naar uw achterban

, E-mailmarketing

Nieuwsbrief laten maken

Met e-mailmarketing kunt u eenvoudig en snel een grote groep mensen bereiken. Een ideale tool als er bijvoorbeeld een actie aan zit te komen of voor belangrijk nieuws.

Marketing via een nieuwsbrief zorgt niet alleen voor meer verkeer naar uw website. Het zorgt voor conversie en een middel om klanten te binden. Tegen lage kosten met een groot en gericht bereik.

Globeview gebruikt Mailchimp

Globeview kan de opmaak van uw nieuwsbrieven verzorgen. Op basis van uw content wordt de nieuwsbrief volledig in uw huisstijl ontworpen. Voor het maken van uw nieuwsbrief gebruikt Globeview de software Mailchimp.

Waarom Mailchimp?

Werkwijze nieuwsbrief laten maken

Na het ontwerp van de eerste nieuwsbrief krijgt u van ons een uitleg over Mailchimp. Tijdens deze uitleg versturen we de eerste nieuwsbrief samen, zodat u precies weet hoe het werkt. Daarna kunt u eenvoudig de volgende nieuwsbrief zelf versturen, wanneer het u het beste uitkomt.

Mogelijkheden nieuwsbrief net iets anders!

Een nieuwsbrief wordt opgemaakt in html code. Deze code wordt verwerkt door verschillende programma’s, zoals Microsoft Outlook, Gmail, Hotmail of Mozilla Thunderbird. Door het verschil in deze programma’s liggen mogelijkheden, die u wellicht al gewend bent van ons webdesign, iets anders: mogelijkheden bekijken.

Professionele opmaak

Globeview verzorgt het design voor u op maat, volledig in de lijn van uw huisstijl.

Inrichten mailchimp

Wij richten Mailchimp eenmalig voor u in. U hoeft alleen nog maar op verzenden te klikken.

Inschrijven op website

Een inschrijfformulier op uw website, waarna de adressen in de juiste e-maillijst worden geplaatst.

Uitleg

Na de inrichting van Mailchimp geven we u een korte uitleg over de werking van de software.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.