Tevreden klanten aan het woord

Ruim 400 klanten waren u voor.

Onze vakmensen bouwen al ruim 13 jaar onderscheidende en goed gevonden websites, die bovendien makkelijk te beheren zijn. Inmiddels hebben al ruim 400 tevreden klanten een website bij ons laten maken. En daar zijn we erg trots op. Dankzij onze tevreden klanten doen wij dit nog steeds met erg veel plezier. Bij Globeview streven wij naar professionele service. Wij voelen ons bij elk project enorm betrokken en voorzien onze klanten van professioneel advies. Een prettige samenwerking vinden wij erg belangrijk. 

Bas Hoogland

De Heerlijkheid Vijlen
http://deheerlijkheidvijlen.nl/

Bedankt Dennis! Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team! Dit gecombineerd met mooie fotografie, de laatste kennis van techniek en Google wetenschap, gaat zeker voor succesvol bezoek zorgen.
Dank voor je betrokken enthousiasme en we blijven werken aan verdere uitbouw van de site. Ik heb zin om dit samen met jou te doen! 

Roy Spork

Jacuzzi Limburg

Voor Jacuzzi Limburg wilden wij een goede website laten maken die helder en overzichtelijk is. Een website met het doel om potentiële klanten te informeren over ons. De Jacuzzi Limburg website moet uiteindelijk zorgen dat we klanten in onze winkel mogen ontvangen, die specifiek op zoek zijn naar een jacuzzi, spa of whirlpool in Limburg. Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen. Ik mag zeggen dat we alweer zeer tevreden zijn met het resultaat!

Bekijk alle referenties

Onze klanten

 

Wilt u ook een website laten maken? Wij begroeten u graag als nieuwe klant. 

Kunnen wij u verder helpen? Klik op een van de onderstaande buttons. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak maken Offerte aanvragen Bel mij hierover terug