WordPress websites zijn onze specialiteit.

Wij hosten, onderhouden, en verhuizen uw website.

websitelatenmaken

Ons framework is gebouwd op meer dan 15 jaar ervaring. Het zorgt voor een perfecte samenwerking tussen WordPress, maatwerk en mooie functionaliteiten van uw website

Uw website wordt volledig in uw huisstijl opgemaakt. Als u deze nog niet heeft, geen nood! Globeview verzorgt ook logo ontwerp huisstijl ontwerp en drukwerk. Voor een onderscheidende presentatie.

Onze supersnelle WordPress hosting is de krachtige motor achter uw website. Optimaal beveiligd met geavanceerde spamfilters voor  e-mail. Globeview ontzorgt u in alle beheer en helpt ook met verhuizen van domeinnamen en email.

Met het bekroonde WordPress CMS kunt u eenvoudig de inhoud van uw website beheren én aanpassen. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld. Blijvende stabiliteit, dankzij onderhoud en beheer van Globeview.

Niet normaal, wel hartstikke gemotiveerd!

Als kind was ik al anders dan andere...

Terwijl de klasgenootjes zich aan het concentreren waren in de klas zat ik aan heel andere dingen te denken tijdens de les. Zoals de vogeltjes die buiten een nestje aan het maken waren of naar de snor van de meester je kunt het niet zo gek verzinnen. Mijn cijfers waren niet slecht maar ook niet echt goed, te weinig concentratie zeiden ze. Ik zag zelf de dingen anders. Nu vraag je je wellicht af hoe het kan dat ik dit werk doe en ook nog met heel veel passie.

Dat is vrij eenvoudig omdat dit aansluit bij mijn beeldende denkwijze met het creatief vermogen dat ik als kind al had. Zoals het ontwerpen en het maken van websites waar je een andere kijk op wilt hebben dan wat iedereen heeft. Neem nou een logo als voorbeeld, een beeldend oogmerk wat moet aansluiten bij het bedrijf en zo uniek mogelijk.

Deze creativiteit leren ze je niet op school, maar is niet zo moeilijk voor dat bijzondere kind uit de klas die zich de hele tijd zit af te vragen hoe dat komt dat de snor van de meester vandaag zo anders uitziet.

Dennis Schmets
043 450 4006

Ons bureau is gelegen aan de Rodaboulevard Kerkrade

divider-line

Door de centrale Ligging aan de Rodaboulevard te Kerkrade is ons Website & Ontwerpbureau makkelijk en snel te bereiken.
Ideaal dus voor bedrijven uit de gemeente Kerkrade | Parkstad | Heerlen | Voerendaal | Gulpen Wittem  | Simpelveld | Vaals | Margraten | en Zuid Limburg.
Gratis en voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.