Google Plus

Beter lokaal gevonden worden met Google Plus?

 

De lokale vindbaarheid van uw bedrijf of organisatie in de zoekmachine te verbeteren? Een geoptimaliseerd Google Plus account is een ideaal hulpmiddel hiervoor. Google Plus is erg interessant voor uw bedrijf of organisatie, omdat het namelijk van Google zelf is. Een goed geoptimaliseerd Google Plus account heeft wel degelijk effect op pagina ranking in de zoekmachine wanneer gerichte zoekopdrachten uitgevoerd worden. 

 

Is uw Google Plus account goed geoptimaliseerd, dan kan uw bedrijf ook direct terecht komen op de Google Plus bedrijvenpagina. Hier worden gegevens zoals uw bedrijfstelefoonnummer, openingstijden en routebeschrijving gecommuniceerd. Dit erg prettig voor mensen die contact met u willen opnemen omdat ze wellicht geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

 

Ook het maximale bereiken voor uw lokale vindbaarheid in de zoekmachine? Wij helpen u hier graag bij het aanmaken en optimaliseren van een Google Plus account. Stap voor stappen zorgen wij ervoor dat uw Google Plus account volledig geoptimaliseerd wordt. 

Uw Google Plus account optimaliseren – Kunnen wij u helpen?

Bent u nieuwsgierig naar de prijs of wilt u meer informatie over deze dienst weten? Neem dan  contact met ons op door te bellen naar [telefoon] of door een bericht achter te laten via onze contactpagina

 

Afspraak maken voor deze dienst Offerte aanvragen Bel mij hierover terug

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.