Maatwerk website ~ UITGEBREID ~ prijs vanaf € 1400,00

 

Wilt u een Uitgebreide maatwerk website laten maken, die tevens onderscheidend is? Een Uitgebreide website is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele website met uitgebreide functionaliteiten. Al onze maatwerk websites zijn standaard makkelijk zelf te beheren en tevens responsive geschikt voor alle mobiele apparaten.

 

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele WordPress websites en maken uw website geheel naar eigen wens. Uw onderscheidende website in combinatie met onze super snelle en veilige hosting zorgt ervoor dat uw website tot wel 300% sneller is dan normaal.

Wat houdt een Uitgebreide website in?

Een website is uitgebreid wanneer deze diverse uitgebreide functionaliteiten bevat. Het aantal pagina’s wordt in overleg bepaald en bevat op zijn minst een contactpagina met Google Maps locatie vermelding. Het aantal werkuren voor een Uitgebreide website is naar schatting circa 20 tot 30 werkuren

 

Maatwerk website Uitgebreid bevat:

  • Lay-out op maat.
  • Foto optimalisatie en bewerking.
  • Responsive design voor mobiele apparaten.
  • Aanmelding in Google.
  • SEO ready.
  • Social media icons die gekoppeld worden aan uw website (Facebook, LinkedIn, Twitter en Google Plus).
  • Toegankelijkheid voor alle browsers.
  • Functionaliteiten zoals: fotoslider, logoslider, videoslider, meerdere talen, reviews/gastenboek, boekingen en kalender.

Indicatie prijs: € 1400,00

De hier vermelde prijs is uitsluitend ter indicatie, de definitieve prijs wordt nog nader bepaald. 

Overige diensten

Er komt meer kijken bij het laten maken van een website. Wij kunnen u met de volgende diensten helpen om uw website volledig online te krijgen, up-to-date te houden en veilig te maken:

 

Daarnaast kunnen wij uw website extra beveiligen met een SSL certificaat

Uitgebreide maatwerk website laten maken – Hoe moet ik verder?

Wilt u een uitgebreide maatwerk website laten maken of heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 043 450 4006 voor het bespreken van uw al wensen, behoeftes en eventuele vragen. 

 

Afspraak maken voor deze dienst Offerte aanvragen Bel mij hierover terug

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.