FILTER

WordPress hosting ~ BUSINESS ~ € 10,85 per maand

Dankzij onze supersnelle en veilige hosting garanderen wij dat uw website de maximale toegankelijkheid bereikt voor uw bezoekers. De laadtijd van uw website is minimaal, waardoor deze snel te bezichtigen is. Heeft u een website met niet al te veel functionaliteiten? Dan is Hosting Business ideaal voor u. 

Lees Meer

WordPress hosting ~ BUSINESS PLUS ~ € 15,00 per maand

Dankzij onze supersnelle en veilige hosting garanderen wij dat uw website de maximale toegankelijkheid bereikt voor uw bezoekers. De laadtijd van uw website is minimaal, waardoor deze snel te bezichtigen is. Hosting Business Plus is ideaal voor websites met uitgebreide functionaliteiten.

Lees Meer

WordPress hosting ~ X PERFORMANCE ~ € 20,00 per maand

Uw website tot wel 300% sneller krijgen? Dankzij onze supersnelle en veilige hosting garanderen wij dat uw website de maximale toegankelijkheid bereikt voor uw bezoekers. De laadtijd van uw website is minimaal, waardoor deze snel te bezichtigen is. Hosting X Performance is ideaal voor websites die de hoogste prestaties verricht.  

Lees Meer

WordPress hosting ~ PREMIUM ~ € 20,00 per maand

Dankzij onze supersnelle en veilige hosting garanderen wij dat uw website de maximale toegankelijkheid bereikt voor uw bezoekers. De laadtijd van uw website is minimaal, waardoor deze snel te bezichtigen is. Hosting Premium is ideaal voor websites met veel functionaliteiten.

Lees Meer

WordPress hosting ~ WEBSHOP ~ € 20,00 per maand

Hosting pakket Webshops is een krachtig pakket speciaal voor webshops en bedrijven die afhankelijk zijn van de performance van een webshop. Elke webshop heeft een eigen omgeving, zodat deze veiliger en sneller is. Zo kan elke unieke omgeving niet door andere medegebruikers beïnvloed worden.  

Lees Meer

WordPress hosting ~ EMAIL ONLY ~ € 5,00 per maand

Wilt u uw domeinnaam vastleggen en alleen kunnen mailen? Dan is hosting pakket Email Only ideaal voor u. Hierbij maakt u geen directe kosten voor het hosten van uw website. U betaalt alleen voor domeinnaamregistratie en en de ruimte die uw mailboxen in beslag nemen. 

Lees Meer

WordPress hosting ~ MICRO ~ € 6,00 per maand

Bent u op zoek naar hosting met minimale websiteruimte en dataverkeer voor uw website? Dan is Hosting Micro de ideale webhosting voor u. Hosting Micro biedt geen mogelijkheid om mailboxen aan te maken. Wij installeren deze hosting graag voor u. 

Lees Meer

Domeinnamen

Om een website te laten maken heeft u eerst een domeinnaam nodig. Wij helpen u graag bij het bedenken van een passende domeinnaam voor uw bedrijf. U kunt uw domeinnaam tevens door ons laten registreren. Controleer hier of uw gewenste domeinnaam beschikbaar is.

Lees Meer

SSL ~ DOMEIN VALIDATIE ~ € 36,00 per jaar

Uw website een professionele uitstraling geven en tegelijk uw persoonsgegevens beschermen? Wij installeren graag SSL certificaat Domein validatie op uw website. Dit is het meest simpele SSL certificaat en is te installeren tegen de laagste kosten. Er is geen extra papierwerk nodig voor de installatie. 

Lees Meer

SSL ~ ORGANISATIE VALIDATIE ~ € 72,00 per jaar

Te vergelijken met SSL certificaat Domein validatie. Een hoger beveiligingsniveau is aanwezig waardoor uw persoonsgegeven in vertrouwen bewaard worden. Klanten worden op de hoogte gesteld van het veilig bewaren van hun gegevens. In tegenstelling tot SSL Domein validatie is hier wel extra papierwerk vereist. 

Lees Meer

SSL ~ UITGEBREIDE VALIDATIE ~ € 179,00 per jaar

Dit is het meest uitgebreide SSL certificaat. Het hoogste vertrouwens- en beveiligingsniveau is bij installatie van dit SSL certificaat een garantie. Tevens is uitgebreid onderzoek voor het toekennen van dit certificaat toegekend aan SSL Uitgebreide validatie. Wat Uitgebreide validatie kenmerkt is het groene balkje in de adresbalk dat voor de URL komt te staan. 

Lees Meer

WordPress snelheid optimalisatie

Bestanden zoals overbodig grote afbeeldingen kunnen uw website langzaam maken. Heeft u een website met veel content en wilt u uw website sneller laten draaien? Wij kunnen voor u een WordPress snelheidsoptimalisatie uitvoeren. Dit kunnen wij op de volgende twee manieren voor u doen. 

Lees Meer

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.