70 / 100

Huisstijl laten ontwerpen?

herkenbaar, mooi, solide, de basis van elk merk of bedrijfspresentatie

“Maak van uw bedrijf een merk met een representatieve huisstijl.
Herkenbaar en terugkerend op uw visitekaartje, briefpapier, folder, bedrijfsauto, website, kantoor enz.”

complete huisstijl, Complete huisstijl

Huisstijl ontwerp

Tegenwoordig is een huisstijl voor bedrijfspresentatie haast niet weg te denken. Een huisstijl komt terug in al uw online en offline bedrijfspresentaties. Op elk promotiemateriaal van uw bedrijf is een kenmerkend logo terug te vinden.

Het logo van uw bedrijf vormt de basis van de rest van de huisstijl promotie. Denk hierbij aan de kleuren die uw logo bevatten. Vaak komen deze kleuren terug in het geheel van uw offline en online bedrijfspresentatie.

Belangrijk is dus dat een huisstijl volledig en consistent is. Dit zijn de kernbegrippen die een huisstijl kenmerkend en succesvol maken.

Huisstijl creatie door vakmensen

U kunt bij ons terecht voor een analyse van uw huisstijl. Wij zullen eventuele verbeterpunten met u bespreken en indien gewenst doorvoeren. Uw wensen worden door onze vakmensen omgezet naar een compleet nieuwe huisstijl. Tevens kunt u ook uw bestaande huisstijl een nieuwe look en feel geven. Het kan ook zijn dat u nog helemaal geen huisstijl heeft en hier naar op zoek bent. Onze vakmensen ontwerpen een complete huisstijl voor u. Heeft u speciale wensen? Geef deze aan en wij zullen hier rekening mee houden. Wij ontwerpen uw huisstijl geheel naar uw eigen wens. 

complete huisstijl, Complete huisstijl

Voorbeelden van huisstijlen en uitvoering

Veelgestelde vragen over een huisstijl

Een huisstijl is een vastgelegde stijl die gebruikt wordt voor alle grafische uitingen van uw bedrijf of organisatie. Deze stijl wordt vastgelegd in een stijlgids (huisstijl handboek) en wordt gebruikt voor alle ontwerpen. Of het nu om een visitekaartje of een carwrap gaat, bij alle producties wordt de huisstijl gehanteerd. Op die manier creëert u een herkenbaar merk van uw bedrijfsnaam!

Een logo is slechts een onderdeel van uw huisstijl. Een huisstijl gaat namelijk veel verder dan dat. Denk aan gebruik van een kleurenpalet, verschillende typografieeen en stijl elementen / vormen. Al deze zaken worden gebruikt voor uw grafische uitingen, waarbij uw logo slechts één onderdeel van vele is.

Uiteraard kan dat. Uw bestaande huisstijl heeft wellicht al merkreputatie opgebouwd, die u niet volledig verloren wil gaan door het gebruik van een volledig nieuwe stijl. Door subtiele wijzigingen toe te passen kunnen we de kernwaarden bewaren en toch zorgen voor een meer moderne uistraling.

Dat is ook mogelijk. Hierbij ontvangt u van ons een huisstijl-gids waarin al uw bestaande grafische elementen worden vastgelegd. Deze stijlgids kunt u gebruiken voor al uw grafische partners. Eventueel kunt u de huidige stijl naar wens of op basis van advies laten vernieuwen.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.