Limburg -stage vacature CMD - Webdesigner/webdeveloper - Stageplaats Limburg

Hoge school Zuyd/ CMD stage? Ben jij een derdejaars student(e) Communicatie Multimedia Design die zes maanden ervaring wil opdoen? Of doe je een gelijksoortige opleiding? Kies dan voor een stage bij Globeview. Globeview is een gerenommeerd bedrijf in Zuid -Limburg, met veel ervaring in het succesvol begeleiden van (CMD-)stagiair(e)s.

Bij Globeview wordt elke stagiair(e) persoonlijk begeleid en geheel betrokken bij het bouwen van maatwerk-websites. Je bent er dus niet om koffie te halen, je bent onderdeel van het echte werk!

Waar zijn we precies naar op zoek?

Een gedreven persoon die affiniteit heeft met het maken van websites. Kennis van ontwerp is niet nodig. Wel vragen we om technische aanleg om website te bouwen.

Enige kennis met WordPress, Css, Jquery, Less/ Sass wordt op prijs gesteld.

Bij Globeview heb je je eigen werkplek. De locatie is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer, en er kan gratis voor de deur geparkeerd worden. We zijn gevestigd op de Rodaboulevard te Kerkrade.

Tevens kun je een stagevergoeding verwachten. De hoogte van deze vergoeding stellen we in overleg vast.

Voor meer informatie over ons kan je op www.globeview.nl kijken. Met vragen kan je bellen naar 043 450 4006.

Soort dienstverband: Stage

Referentie stage webdesigner

Ik heb een zeer leerzame stage periode achter de rug. Globeview is een zeer persoonlijk/familiair bedrijf waar ik mijn creativiteit en ideeën de vrije loop kon laten gaan. De opdrachten waren zeer veelzijdig en ik heb een zeer duidelijk beeld gekregen van hoe het is om een eigen bedrijf te hebben.

Als je graag alle kanten van het webdesign wilt verkennen raad ik Globeview zeker aan.

Guido – student CMD – Hogeschool zuyd

Heeft uw project haast?

Bel 043 450 4006 of

stuur een e-mail.