WordPress website voor Kookworkshop Limburg

Kookworkshop Limburg heeft Globeview gevraagd een professionele website te maken waar Kookworkshop Limburg haar bezoekers kan informeren over kookworkshops, wijnproeverijen en bedrijfsuitjes die ze organiseren. Op de website is alles te vinden wat de echte kookliefhebber nodig heeft. Zoals recepten, datums van de kookworkshops, foto`s van de kookstudio en de gerechten.

WordPress plugin voor recepten ombouwen WordPress Theme

Voor het publiceren van de recepten wordt gebruik gemaakt van een WordPress plugin. Op de website kunnen de cursisten de recepten bekijken van de gerechten die ze tijdens de kookworkshop hebben gemaakt. De website is gemaakt op het bekende WordPress CMS systeem. Globeview heeft voor kookworkshop Limburg een betaand WordPress Theme geheel aangepast en omgebouwd naar de wensen van de klant.

WordPress hosting voor Kookworkshop Limburg

Om ervoor te zorgen dat de website goed vindbaar is in zoekmachines als Google hebben we zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepasten. Hiermee hopen we de bezoekersaantalen flink mee te verhogen.

De website is te vinden op www.kookworkshoplimburg.com en staat gehost op de WordPress hosting die Globeview speciaal voor haar klanten heeft ingericht.

Bent u ook op zoek naar een betaalbare en succesvolle website neem dan gerust contact met ons op