WordPress website laten maken in Limburg

wordpress-logo-metaal

Ben jij opzoek naar een mooie wordpress website die over de juiste opties beschikt? Of wil je een zelf een unieke mooie website die op maat gemaakt is? Dit is meestal de reden waarom slimme gebruikers opzoek gaan naar een wordpress ontwikkelaar.

Terwijl veel website beheerders vaak zelf gebruik maken van de gratis opties kunnen wij alles naar uw eigen wensen coderen.

Want waarom zou je duizenden uren spenderen om het leren coderen hoe je een mooie WordPress website maakt als dit niet aansluit op je carrière? Een professionele WP ontwikkelaar heeft al honderden websites gemaakt en weet precies hoe hij een mooi thema voor jou kan maken.

Wie is de WordPress programmeur?

Mijn naam is Dennis Schmets en ik ben een gespecialiseerde wordpress programmeur. Hier is iemand die vele wordpress sites gemaakt heeft. Een ontwikkelaar suggereert en komt met ideeën, en helpt met oplossingen en het intrigeren en bewerken van dingen.

Functioneren van je website

Laten we als voorbeeld nemen dat wanneer je een massage salon hebt en een functie voor boekingen wilt, dan kom zo iemand als ik goed van pas. De ontwikkelaar kan dan suggesties en advies geven over wat de beste manier is om een boekingsysteem die aan je behoefte voldoet te kunnen voorzien.

Zo kan er bijvoorbeeld een plugin aangeraden worden en deze voor je geïnstalleerd worden. Of er kan er eentje gecodeerd worden zodat jij er eentje naar eigen wensen hebt.

Het thema van je website

Naast de functies word er ook naar het ontwerp gekeken, deze kunnen wij veranderen op elke plek van de website, we kunnen je een thema aanraden en helpen deze te configureren.  Of je stelt zelf iets voor en laat een voorbeeld zien hoe jij je website ongeveer zou willen hebben.

Een wordpress programmeur werkt soms met zijn eigen codering maar in sommige gevallen wordt het thema door iemand anders ontworpen. Een goede programmeur zou moeten weten wanneer er vereiste maatwerk nodig is.

Een wordpress programmeur is niets anders dan een algemene programmeur die veel ervaring en de specifieke vaardigheden die nodig zijn om bijvoorbeeld te codes in het Worpress systeem aan te passen.  Je zou het kunnen zien als een architect die naar het doel kijken en met een optimale manier samen je doelen te kunnen behalen.

Waar kan je ons vinden?

Wij werken vanuit Limburg en als je hier in de buurt woont kan je ons bellen voor een afspraak om te bespreken wat je wensen zijn  en de mogelijkheden die aansluiten op je budget en je doelen.

Afhankelijk van je wensen wordt er ook een deadline besproken om te bepalen wanneer je website klaar kan zijn. Als je al een web host hebt dan kan je de gegevens via de mail doorsturen, zodat wij direct aan de slag kunnen met je wordpress website. Wanneer je deze nog niet hebt kunnen wij je er ook eentje aanraden.

Voor wie is dit bedoeld?

Voor iedereen die opzoek is naar een mooie wordpress website, wordpress is een ideaal systeem waarmee je in de toekomst op gemakkelijke wijzen ook zelf je pagina’s kan bewerken.  Dus als wij eenmaal de functies en het ontwerp af hebben kan je zo snel mogelijk beginnen!

De prijs

De totale kosten kunnen afhangen van de prijs die jij voor de Webhost en je domeinnaam betaald hebt, alle overige kosten worden dus bepaald door de tijd die wij nodig hebben om je functies en ontwerp af te krijgen.

Je hebt nu een goed beeld over hoe wij te werk gaan en hoe alles in zijn werk gaat, ik wens u veel succes met het maken van een keuze!

Vriendelijke groet,

Jouw wordpress ontwikkelaar.

 

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…