Webdesign service Heuvelland geen computer kennis nodig

Globeview kan uw website maken met een eigen beheersysteem op basis van WordPress.  Daarbij leveren wij uitstekende service omdat alle websites die wij leveren makkelijk via uw eigen computer te beheren zijn. Hiervoor gebruiken we WordPress , WP is een beheersysteem die wereldwijd enorm veel gebruikt wordt, voornamelijk vanwege het gebruiksgemak. Het zelf maken van een WordPress pagina naar uw eigen inzicht kan echter erg lastig zijn. Ons webdesign team wil u hierbij helpen en levert een uitstekende service. Ze overleggen samen met u wat de mogelijkheden zijn en nemen daarbij uw wensen als uitgangspunt. Naast de persoonlijke aandacht en oog voor details zijn onze WordPress websites betaalbaar.  We houden  tevens rekening met de vindbaarheid van uw website, kunnen u helpen bij het schrijven van content voor uw website en  het beantwoorden van  al uw vragen.

computer service in het Heuvelland

Goede persoonlijke service, computer kennis  niet nodig

Bijvoorbeeld bij het maken van een prachtige WordPress website.  Hier hebt u geen specifieke computer kennis voor nodig! Wel goede adviezen, om uw website er uit te laten springen en goed vindbaar te maken.

WordPress oogt makkelijk maar is dit niet om een complete website mee te bouwen.

Het bedrijf zelf ligt centraal in Heuvelland

Wat het mogelijk maakt om voor klanten uit het Heuvelland niet alleen via computerservice met programma`s zoals Skype, maar ook visueel te ondersteunen op ons kantoor in Gulpen ( Gulpen lig centraal in het Heuvelland – Zuid Limburg ).Heeft u weinig tijd of ligt uw bedrijf niet nabij het Heuvelland? Dan kunnen wij indien gewenst ook bij u meekijken met speciale software daarmee loggen wij via onze computer in op uw computer en kunnen uw voorzien van online service.

Bent u ook benieuwd naar hoe uw WordPress pagina eruit zal zien met onze service? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!

of vraag een gratis offerte aan.