Mobiele website laten maken – WordPress

Bent u op zoek naar een mobiele website? Een verstandig besluit, want steeds meer mensen internetten via een mobiele telefoon. Om uw bezoeker een zo fijn mogelijke webervaring aan te bieden, is het van belang om er voor te zorgen dat uw website op het veranderend internetgedrag van uw bezoeker wordt aangepast.

Wat is een mobiele website?

Een mobiele website is een website die op een kleiner (mobiel) scherm goed functioneert. Omdat er tegenwoordig heel veel verschillende schermen zijn, zoals een tablet, mobiele telefoon en een normaal computerscherm, werken websites steeds vaker met responsive design.

Met responsive design, past de pagina zich automatisch aan naar het scherm waarop u werkt. Zo ziet de website er op een mobiel, een tablet of desktop altijd goed uit.

Niet alleen de bezoeker zal een mobiele website waarderen: Google doet dat ook. Zoekmachines vinden het belangrijk dat een pagina op elk scherm goed wordt weergegeven. Responsive websites worden daarom beloond met een hogere positie in Google, terwijl niet-responsive websites juist slechter vindbaar zijn.

Bent u benieuwd of uw pagina mobielvriendelijk is? Dat kan via de mobielvriendelijke test van Google. https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly

Een mobiele website laten maken

Het is mogelijk om uw bestaande website over te zetten naar een mobiele website. Het maken van een responsive website kan op verschillende manieren.

Bij Globeview werken we met WordPress websites. Dit is het meest gebruikte Content management systeem ter wereld. Door onze jarenlange ervaring met WordPress kunnen uw website snel klaar maken voor de mobiele bezoeker.

mobilewebsitelatenmaken

Wij werken bijvoorbeeld met een eigen geschreven code, waardoor we wordpress websites vaak al binnen enkele uren responsive kunnen maken.

Bovendien kunnen we uw website voorzien van verschillende applicaties, zoals een mobiele header. Deze header wordt door Globeview ontwikkelt en maakt het voor uw bezoeker mogelijk om vanuit de mobiele website direct contact op te nemen.

 

Een snelle website

Veel ondernemers staan er vaak niet bij stil, maar met alleen een mobiele variant laadtijd van uw mobiele website is erg belangrijk.

Een snelle laadtijd verbetert de beleving van uw klanten en de vindbaarheid van uw pagina. Google vindt pagina’s die snel laden namelijk direct interessanter dan pagina’s met een lange laadtijd. Dit vertaalt zich al snel door naar een betere positie in de zoekmachine.

Wat kost een mobiele website?

Wilt u ook uw website mobielvriendelijk maken? Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Bij Globeview kunnen wij voor u een mobiele website of applicatie maken vanaf € 600 excl. BTW. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw pagina? Vraag dan een offerte aan en Globeview zal contact met u opnemen.